Primark a jeho výhody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
12.2.17 14:04

Určitě to chce hodně přebírat. Většinou jsou to hadry, ale dají se sehnat i pěkné kousky, hlavně ve slevě. Příklad - tričko které bez slevy stojí 5€ je většinou hadr… Ale halenka, která je za 5€ zlevněná z 15€ už může být celkem fajn kousek. Ale to už je hodně o štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.2.17 14:20

Jednu dobu jsem se tam taky chtěla podívat, naštěstí mě to přešlo. Kolegyně jezdí do Německa na drogerii, to jediné se asi vyplatí a ani nevim jestli jezdí přímo do Primarku, spíš ne. Nicméně má kamarádka v Primarku byla, tak já celá nažhavená, co a za kolik si nakoupila. No jako jedním slovem HRŮZA!!! Jak tu bylo řečeno, na jednu sezonu, na rvní pohled hodně nekvalitní, na úrovni Kiku, kde si osobně taky něco vyberu jen náhodně. Ano, nakoupila asi 6 tílek, ale opravdu tak na doma. 2 kabelky, které tady sežene člověk u ťamanů, nějaký punčochy, kalhotky, legíny, ale prostě samý nekvalitní handry, kde nakoupíte kdekoliv v Praze, když víte kam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.2.17 15:33

Já jsem spokojená s kvalitou i cenou :palec: a hlavně miluju jejich HP kolekce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
12.2.17 15:41

My teď byli v Hamburku a taky jsem odchazela s plnou taskou. Ono je rozdíl koupit tričko za 2€ nebo za 10€. Já tam nakoupila hlavně spodní prádlo a punčochy pro dcerku. Pro syna tepláky a trenky které jsou podle mě perfektní. Malý je drobný a trenky mu sedí i na těch jeho tenkých nožičkách :) Kámošky si kupovaly spodní prádlo i pro sebe a jsou spokojené. Určitě se tam chystáme tak za půl roku znovu to oblečení na jednu sezónu se vyplatí teda aspoň pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.2.17 15:47

Jen do primaeku bych nejela. stavit se tam po prohlidce mesta nebo tak ok. kvalita normalni, jako pepco(nam pepvo prijde ok),ale pepco mi prijde o neco levnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
12.2.17 16:16

Mě tam teda nic neuchvátilo, takových obchodáků je tu plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.2.17 17:46

@Fassatka myslím že když pujdeš do nejbližšího second handu nakoupíš levněji a možná i kvalitněji.. ja kvuli tomu jela do rakouska a koupila jsem tam akorat 2 roláčky malýmu a pyžamko…jinak nic… na to co je to za hadry je to podle mě drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
12.2.17 17:46

@Fassatka na děti docela dobré oblečení, když srovnám poměr kvalita/cena. :-) Řekla bych, že je to kvalitnější než Pepco. Dcera má hodně triček z Primarku a ještě se mi nestalo, že by např. po vyprání slezl obrázek. Naopak z Pepca se nám to stalo. :nevim: Ale zase na dospělí to tam nekupuju, to už mi fakt hadry přijdou no. Ale na děti super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca08
12.2.17 17:52

Primark bude v Praze

• Citovat
  • Upravit
36504
12.2.17 18:04
@Luca08 píše:
Primark bude v Praze

fakt? Kde jsi to našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
12.2.17 18:11
@ELIbeta píše:
V Primarku nakupuju pro deti, pro sebe tak mozna mikiny a tak. Maji bezkonkurencni tepla detska pyzama, mam vyzkouseno, ze vydrzi dva roky prani a suseni v susicce (kupuju vetsi velikost, aby to ty dva roky vydrzelo), puncochy pro dite ke skolni uniforme s vysokym obsahem bavlny, nesrazi se a nederavi. Pak trika s ruznymi obrazky atd. Jen jedna vec nevydrzela pracku s vysokymi otackami a susicku a zkratila se. Zbytek je trvanlivy, alespon tedy to, co vybiram ja.

Taková ta měkkoučká flaušová, viď? Ty máme celá rodina a jsou fakt super.
Jinak mám odtamtud pár věcí, na děti i na sebe a za mě celkem dobrý. Kvalita určitě lepší než pepco.
Ale jen kvůli tomu bych do Drážďan nejela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
12.2.17 18:23

@Burj Chalifa : nedávno to psali ve zprávách na seznamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.2.17 18:28
@myskalucka píše:
@Burj Chalifa : nedávno to psali ve zprávách na seznamu

Kachna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.2.17 18:32
@Lady Bee píše:
Kachna :)

Přesně tak, je to kec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.2.17 18:50

Primark jsu jak hadry z Kiku. A to možná v kiku najdeš i lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák