Priorix - je možná reakce?

107
26.1.10 12:32

Priorix-je možná reakce?

Ahoj holky, minulý týden jsme byli na očkování, ten den spal malý odpoledne 2h, večer krásně až do rana, další den taky spal v pohodě odpoledne a večer se probudil ve 23h a šíleně řval, přišli jsme na to, že se najednou začal bát postýlky, prostě se nás drží jako klíště a ani za boha, ho tam nesmíme dát, strašně pláče i 2h v kuse, jen co ho dám k sobě usne, jako špalek. Je možné, že to může mít takový psychický vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aghata nepřihlášená
26.1.10 13:07

Ano je to možné, i když ti pediatr nejspíš bude vehementně tvrdit, že to je nesmysl :wink: Uvědom si, že ve vakcíně jsou tři živé viry, byť samozřejmě oslabené a čištěné, dále nejrůznější přídatné látky, které jsou pro tělo cizorodé. Je to palba a citlivý organismus může zareagovat kdoví jak. A čím mladší, tím je to větší pecka.

• Citovat
  • Upravit
26.1.10 13:30

Souhlasím s Agathou.. je to mazec. hodně chemie, hodně vedlejších účinků.. většinou to lékaři „zamluví“ protože farmaceutické firmy mají monopol ve svých rukou homeopatika atd. je tu opovrhováno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
26.1.10 13:54

No reakce na Priorix,jsou tusim az 6-7 den po ockovani,ted nevim presne ty dny,ale je to dost pozde,ne druhy den..ale Priorix je nejhorsi,co se reakci tyka,takze souhlasim s holkama..taky to ale muze byt blby shoda nahod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aghata nepřihlášená
26.1.10 16:46

Jiránko ještě mě napadlo - zkus Naju na Baby-cafe, zda by ti poradila nějaká homeopatika, mohlo by to pomoct.

• Citovat
  • Upravit
980
27.1.10 06:11

Nevím, ale u nás podobně - na očkování v pondělí a dnešní noc nic moc. Stačilo ale pomazlit, poňuňat a spinkal dál. No berušky, musí to přetrpět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
28.1.10 09:43

Aghatko děkuji, vyzkouším, protože ten řev trvá nadále, Jiránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.1.10 10:29

já nevím, ano, priorix má hodně reakcí, ač zastánce očka, tuhle vakcínu nemusím, a když na mne dr. vyrukovala během největší chřipkové epidemie, že očkování, nejprve jsem se pokusila vysvěttlit, že je to nerozumné, když mě nikdo neposlouchal, šáhla jsem k osvědčenému kašlíku.. :oops:

nemyslím ale že by vakcína mohla za všechno, navíc třeba i za nesnášenlivost postýlky.. myslím že spíš měl nějaký noční děs a prostě se bojí spinkat sám.. máme s tím bohaté zkušenosti a bohužel neumíme s tím bojovat a tak náš dvouleťák spinká tak od 3až4hod od rána s námi, pravidelně se vzbudí a jde..když ho vrátím, je hned vzhůru a spustí ječák,. jelikož muž v 5 vstává…nemáme sílu ho nechat.. u mě se stulí a usne okamžitě a klidně. má ev. pocit bezpečí a pak i méně špatných snů.. i když i tak jsou..

homeopatika můžeš zkusit za to nic nedáš kromě peněz), i když já pro ně nesdílím všeobecné nadšení (chemik prostě nemůže), resp., myslím že pomáhají předeším díky víře v jejich pomoc, i když tohle někdo nerad slyší..na druhou stranu, víra je mocná, někdy mocnější než cokoliv jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek