Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Yxc28 Trochu odbocim. Dneska se hodne mluvi o tom, jak je statni sprava prebujela a draha. A ted si vezmete, kolik rahle „rodina“ zamestnava svym chovanim lidi a instituci.
@Yxc28 píše:
On se rozešel s ní. Dle toho streamu - začali spolu chodit, on strašně rychle začal tlačit na dítě, ona celá zamilovaná podlehla a otěhotněla prakticky hned. Pak sliboval, jak si společně najdou bydlení, ale skutek utek. Nakonec se nastěhoval po narození dítěte do domku k ní a její babičce, po 5 týdnech se od ní a dítěte odstěhoval a ve 4 měsících věku dítěte se s ní rozešel. Jako důvod prý uvedl, že není tak bohatá, jak si myslel, že je jen jednatelka firmy a ne majitelka. To mi přijde tak absurdní, že to si snad ani nikdo vymyslet nemůže.Pojud je skutečně podezření, že je matka bláznivá, manipulativní, atd., tak měli v první řadě nařídit její psychologický/psychiatrický posudek (to měli ostatně udělat i u otce) a následně postupovat podle toho, co tím zjistí.
To je ale s každou novou informací horší.
kdybych psala kriminálky tak on jí teď skrz dítě buď zbaví svéprávnosti nebo přivede k sebevraždě a pak skrz dítě se dostane k jejímu majetku. ![]()
Máš pravdu, psychologa budou potřebovat všichni.
S tím majetkem je to nějaký divný. Otec na fb zveřejnil, že podle veřejné dostupných informací z katastru je Bára majitelka nemovitého majetku v hodnotě asi 25 milionů. Tak proč by se s ní rozešel, že je chudá? A není mi úplně jasné, proč si nechala založit sbírku na doniu a vybrala půl milionu na právníky, když to žádný sociální případ není.
@topazio píše:
Skoro 12 měsíců není kojení?Ty jsi holka na hlavu.
Je smesna. Vsechny ty kojiljy, co se povysuji nad maminky, ktere kojily kratsi dobu nebo vubec, jsou padle na hlavu. Opravdu neni nikde dano, ze jejich kojene dite bude zdravejsi, chytrejsi, stastnejsi. V kojeni to opravdu neni.
@Gala-tea píše:
S tím majetkem je to nějaký divný. Otec na fb zveřejnil, že podle veřejné dostupných informací z katastru je Bára majitelka nemovitého majetku v hodnotě asi 25 milionů. Tak proč by se s ní rozešel, že je chudá? A není mi úplně jasné, proč si nechala založit sbírku na doniu a vybrala půl milionu na právníky, když to žádný sociální případ není.
Ono je to cely divny, protoze to asi vetsina zucastnenych nema v hlave v poradku.
@jednoslunicko píše:
Je smesna. Vsechny ty kojiljy, co se povysuji nad maminky, ktere kojily kratsi dobu nebo vubec, jsou padle na hlavu. Opravdu neni nikde dano, ze jejich kojene dite bude zdravejsi, chytrejsi, stastnejsi. V kojeni to opravdu neni.
Přesně tak. Některé maminky kojit nemohou a pak si přečtou takové bludy.
@jednoslunicko píše:
Ony to dělají kvůli sobě a vlastní důležitosti, protože nic jiného nemají. Jen ten pocit, že dítě je jejich majetek a nikdo jiný na něj nesmí ani sáhnout.
Chudáci ty děti.
@topazio píše:
Přesně tak. Některé maminky kojit nemohou a pak si přečtou takové bludy.
Nektere nemuzou, nektere nechteji. Ani to z nich nedele o nic horsi mamy.
@jednoslunicko píše:
Nektere nemuzou, nektere nechteji. Ani to z nich nedele o nic horsi mamy.
Samozřejmě, že nedělá. Je to jejich věc.
@mado píše:
Ony to dělají kvůli sobě a vlastní důležitosti, protože nic jiného nemají. Jen ten pocit, že dítě je jejich majetek a nikdo jiný na něj nesmí ani sáhnout.
Chudáci ty děti.
To jsou ty samé matky, které běhají do školek a škol kvůli každému prdu.
@topazio píše:
To jsou ty samé matky, které běhají do školek a škol kvůli každému prdu.
jedna taková mi onehdá udělala scénu kvůli tomu, jak mám léčit, odebírat a. t.d… jejího 23 letého syna
s bolavým krkem
velebím nebesa, Alláha, Budhu, Svatou Trojici a všechny myslitelné bohy, že nedělám pediatra
vyhodila jsem jí, pak mí ještě druhý den syn vyvolával, že „nechce nic říkat, ale jeho matka trvá na vyšetření…A B C D “
no tě pic, ta tedy byla vydatná
ještě se někdo diví že na pediatra už nikdo nechce a nejde?
@Borrealis Ne, v dnesni dobe se divim pediatrum, ucitelkam v mš, zš a instruktorum volnocasovych aktivit, ze se z nekterych rodicu a jejich pokladu nezblaznili.
@mado píše:
Chudáci ty děti.
KOJIM
konečně jsem NĚKDO
, ba jo, i takové jsou
/ a mmch, k onomu velebenému doporučení who – ano v rozvojových zemích, kde kolikrát není dobrý a bezpečný zdroj pitné vody a kolikrát ani kvalitní strava pro dítě, je delší kojení dítěte nejednou podkladem jeho dožití se vyššího věku než jen kojeneckého, pro tyto země to doporučení je stavěné
že by přežití a zdravý vývoj dítěte v našich bohatých končinách s výběrem stravy, mléka a všeho záviselo na jeho kojení ve 2 l či více letech?? no samozřejmě nezávisí /
že ty kojící brutal force aktivistky typu Lucie a spol NAJEDNOU tak pečlivě nedbaly doporučení who, když doporučovala i malým dětem, včetně batola, t se očkovat proti covidu, pořád jim doporučuje se očkovat se proti neštovicím, rotavirům a pneumokokům…
ejhle
záhada
![]()
najednou o who doporučeních očkovat děti vším možným neslyšely
co je to nějaký who??
jaký who??? ukažte mi nějaký who., nikdo ho nikdy neviděl…
@jednoslunicko píše:
Ono je to cely divny, protoze to asi vetsina zucastnenych nema v hlave v poradku.
no pravda je, že to celé vypadá jako jeden velmi, velmi smutný příběh se ne úplně dobrým koncem pro to dítě
ale že si madam dokonce pořádala sbírku
inu…solidní…tam teda bude přímo antická nenávist a kdo ví co všechno ještě