Případ Báry a Bertíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148710
12.11.23 14:41
@ondrej190 píše:
On ale neporusuje zakon, ani rozhodnuti soudu; ona ano, a to jeste extra svinskym zpusobem - verejnym lyncem a TO na pedofilii.
Rozdil nevidis?
Ty asi nikdy neprispustis, ze nektera matka je magor, schovavajici se za libiva oznaceni " maminka, zena a primární pecovatel", vid?
Bylo by fajn pripustit, ze i takove matky jsou a bojuji takovymi temi citovymi "maminkovskymi " zbraněmi.

Nechceš se uklidnit? Nic takového jsem nepsala. Nikde a ani tady. To spíš ty nikdy nepřipustíš že není v pořádku vyboxovat si za každou cenu dítě a pak ho strčit jinam a ani s ním nebýt.
Mimochodem, místo toho zbytečného vyskakování si jdi přečíst co jsem psala, že matka to podělala taky a odvolávat se na kojení je blbost. Jestli si vůbec schopný sebereflexe., tak bys to mohl uznat. Ale u tebe bych chtěla moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.11.23 14:59
@Anna766 píše:
Nechceš se uklidnit? Nic takového jsem nepsala. Nikde a ani tady. To spíš ty nikdy nepřipustíš že není v pořádku vyboxovat si za každou cenu dítě a pak ho strčit jinam a ani s ním nebýt.
Mimochodem, místo toho zbytečného vyskakování si jdi přečíst co jsem psala, že matka to podělala taky a odvolávat se na kojení je blbost. Jestli si vůbec schopný sebereflexe., tak bys to mohl uznat. Ale u tebe bych chtěla moc.

No, neuznas, jak vidno.
Ze se on nestara, je tvrzeni te posahane matky.
Rekl bych, ze se stara, a holt mu pomahaji prarodiče.
Myslenka, ze si s nim matka vymeni rodicovskou, je asi dost utopie, i kdyz by mela.
Tvrzeni, ze se nestara, je zavadejici, a pochazi od neduveryhodne osoby, ktera ovsem komunikuje tak, ze ji nektere nekriticky veri, protoze je zena, a oni to tak cítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
12.11.23 15:00
@ondrej190 píše:
No, neuznas, jak vidno.
Ze se on nestara, je tvrzeni te posahane matky.
Rekl bych, ze se stara, a holt mu pomahaji prarodiče.
Myslenka, ze si s nim matka vymeni rodicovskou, je asi dost utopie, i kdyz by mela.
Tvrzeni, ze se nestara, je zavadejici, a pochazi od neduveryhodne osoby, ktera ovsem komunikuje tak, ze ji nektere nekriticky veri, protoze je zena, a oni to tak cítí.

Tak nic. Jak říkám sebereflexe nula. Co od tebe čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
12.11.23 15:01
@Keyllah píše:
Tak milující matku si opravdu představuju trochu jinak, než někoho, kdo odmítá respektovat pravomocný rozsudek, dítko raději schová, až ho musí hledat policie a poté, ce je policie najde je její největší starostí nahrávání na mobil. Milující matka opravdu nepodává lživé trestní oznámení o sexuálním zneužívání na otce toho dítěte, které tak miluje. To by to dítko nechala projít v pozdějším věku výslechy? znaleckým zkoumáním? vždyť to dítě psychicky ničí…

Ale tady si myslím, že byl velký problém (kromě toho, že se rodiče rozešli samozřejmě) právě ten rozsudek, který vůbec nezohledňoval potřebu dítěte. Protože nařídit, aby muselo 10/12 měsíční kojené dítě (nebo kolik mu v té době přesně bylo) trávit 6 hodin v kuse 3× týdně s otcem, kterého už vůbec nezná, prostě není ve prospěch dítěte. Navíc ještě s ohledem na kojení 8o. A nejde vůbec jenom o výživu jako takovou (jídlo, pití), ale hlavně o výživu citovou a pocit bezpečí.

Určitě měl být nařízen nejprve styk i s matkou (nejlepší by bylo u ní doma, aby si Bertík zvykal na otce ve svém známém prostředí) a postupně podle potřeb dítěte (během toho styku) by se matka začala upozaďovat, aby byl malý více sám s otcem a takto pokračovat, než by byl Bertík v pohodě s otcem sám třeba 3 hodiny (mezi kojením) u něho doma nebo kdekoliv jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
12.11.23 15:09
@Anna766 píše:
Mimochodem, místo toho zbytečného vyskakování si jdi přečíst co jsem psala, že matka to podělala taky a odvolávat se na kojení je blbost. Jestli si vůbec schopný sebereflexe., tak bys to mohl uznat. Ale u tebe bych chtěla moc.

Ty chceš po misogynovi, aby jím přestal být. To asi neprojde. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2142
12.11.23 15:20
@Anna766 píše:
Tak proč se o dítě nestará a strčil ho bez zájmu rodičům? Hlavně že si ho vybojoval aby o něj nepřišel, ale nestará se stejně. Chudák kluk.
To že je matka taky švihlá a operuje s kojením tomu taky nepomůže. Praštěný oba. Matka asi hysterka, otec chladný čumák bez zájmu.

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.11.23 15:21
@Prelesta píše:
Ale tady si myslím, že byl velký problém (kromě toho, že se rodiče rozešli samozřejmě) právě ten rozsudek, který vůbec nezohledňoval potřebu dítěte. Protože nařídit, aby muselo 10/12 měsíční kojené dítě (nebo kolik mu v té době přesně bylo) trávit 6 hodin v kuse 3× týdně s otcem, kterého už vůbec nezná, prostě není ve prospěch dítěte. Navíc ještě s ohledem na kojení 8o. A nejde vůbec jenom o výživu jako takovou (jídlo, pití), ale hlavně o výživu citovou a pocit bezpečí.Určitě měl být nařízen nejprve styk i s matkou (nejlepší by bylo u ní doma, aby si Bertík zvykal na otce ve svém známém prostředí) a postupně podle potřeb dítěte (během toho styku) by se matka začala upozaďovat, aby byl malý více sám s otcem a takto pokračovat, než by byl Bertík v pohodě s otcem sám třeba 3 hodiny (mezi kojením) u něho doma nebo kdekoliv jinde.

To je hezke, ale nenaroubovatelne na tento pripad.
Ze by se matka dobrovolne upozadovala? Tahleta?
Navic dite otce vidalo do 4 mesicu, proc je pak matka " nevydavala"?
Ten, kdo za to muze, je fakt ona.
A nejak opomijis ty trestni oznameni, pomluvy, kampan a zverejnovani.
A k asistovanem styku: v rozhodnuti soudu stoji, ze ani za asistence organizace matka dite nevydala.
Otec tedy nakonec i na asistovany styk pristoupil, prestoze nemusel, a matka stejne dite nepredala.
Pres soudni pouceni, pokuty a rozhovory s Ospodem dite skoro rok nevydala.
Precti si podrobne to rozhodnuti, je na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.11.23 15:23
@Prelesta píše:
Přesně.

Tak hlavne, ze veris jedne, te spravne strane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.23 15:24
@Buba mara píše:
Chybu může udělat každý. Zejména v případech, kdy není jasné, jestli nejde „jen“ o nějakou pomstu mezi partnery.Ale nevím, jestli jsi ten článek četl celý. Tam nešlo o nějaké nepodložené obvinění matky a jejího druhá. Otec měl jasné důkazy, fotografie, videa. A ani přesto úřady nekonaly. Teď, po letech, když se konečně ledy hnuly, tak tam najednou už nikdo odpovědný není a nikdo si na nic nevzpomíná. A určitě, když ty nebo já nebo někdo jiný ve své práci udělá vážnou chybu s následky, tak musí zákonitě počítat s tím, že za ní příjde odpovídající postih. A tady? Ticho po pěšině, alespoň zatím.

Mám podobný případ ve svém okolí. Dítě zneužíval vlastní otec, matka u soudu neuspěla. Takže se to dělo dál, protože soudy nebyly ochotné to připustit a svěřit dítě do výhradní péče jí. Dítě se mi svěřilo, takže jsem uvědomila PČR a kauza se znovu otevřela. Doufám, že teď už se to pod koberec nezamete.

• Citovat
  • Upravit
2673
12.11.23 15:29
@MamkaDouDou píše:
Ty chceš po misogynovi, aby jím přestal být. To asi neprojde. :mrgreen:

Klidne me urazej, jsem tu na to zvykly, ale je dost blbe, ze obhajujes nekoho, kdo podava nejsilenejdi falesna tresni oznameni, dlouhobe porusuje rozhodnuti soudů, obvodniho i krajskeho, a do toho hlavne brutalne poskozuje svoje dite.
Metody, jake k tomu používá, to uz jenom dokresluji. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
12.11.23 15:33
@ondrej190 píše:
To je hezke, ale nenaroubovatelne na tento pripad.
Ze by se matka dobrovolne upozadovala? Tahleta?
Navic dite otce vidalo do 4 mesicu, proc je pak matka " nevydavala"?
Ten, kdo za to muze, je fakt ona.
A nejak opomijis ty trestni oznameni, pomluvy, kampan a zverejnovani.
A k asistovanem styku: v rozhodnuti soudu stoji, ze ani za asistence organizace matka dite nevydala.
Otec tedy nakonec i na asistovany styk pristoupil, prestoze nemusel, a matka stejne dite nepredala.
Pres soudni pouceni, pokuty a rozhovory s Ospodem dite skoro rok nevydala.
Precti si podrobne to rozhodnuti, je na netu.

A měl otec v té době skutečně zájem o své dítě? A hlavně 4 měsíční miminko by mělo být se svou matkou. Otec ho může přijít navštívit nebo mezi kojením povozit v kočárku, to ano. Ale měl by hlavně respektovat biologickou potřebu dítěte a to je matka. Matka je v tuto dobu pro dítě celý vesmír a to je nepopíratelný fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
12.11.23 15:45
@ondrej190 píše:
Tak hlavne, ze veris jedne, te spravne strane.

Zajímavý že tohle tady předvádíš hlavně ty. Většina příspěvků a to jsem diskuzi četla celou, připouští, že chyba je na obou stranách u obou rodičů a největší chudák v této kauze je hlavně a především to dítě. Jen ty tu vyskakuješ jak čertík z krabičky a vypisuješ tu druhým argumenty které tu ani nezazněly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.11.23 15:50
@Prelesta píše:
A měl otec v té době skutečně zájem o své dítě? A hlavně 4 měsíční miminko by mělo být se svou matkou. Otec ho může přijít navštívit nebo mezi kojením povozit v kočárku, to ano. Ale měl by hlavně respektovat biologickou potřebu dítěte a to je matka. Matka je v tuto dobu pro dítě celý vesmír a to je nepopíratelný fakt.

Jestli mel skutecne zajem o sve dite? On tvrdi, ze ano, dalsi jeho kroky tomu nasvědčují, i soud to nerozporoval. Jak muzes naznacovat, ze zajem zrejme nemel?
A on za nim jezdil, nebo chodil, jen „maminka“ jaksi nevydavala.
A matka, ta biologicka potreba, se jaksi nezachovala spravne, prestoje je matka.
Nema snad otec byt se 4 mesicnim ditetem?
Proste matka svoji docasnou dominanci brutalne zneuzila k privlastneni si dítěte.
Nehlede na to, proc mluvis o 4 mesicnim, prvni rozsudek padnul v jeho 12-ti mesicich.
Promin, vybiras si, co se ti hodi, a jeste to prevracis. Hlavne, ze velebis matku, protoze je matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.11.23 15:53
@Anna766 píše:
Zajímavý že tohle tady předvádíš hlavně ty. Většina příspěvků a to jsem diskuzi četla celou, připouští, že chyba je na obou stranách u obou rodičů a největší chudák v této kauze je hlavně a především to dítě. Jen ty tu vyskakuješ jak čertík z krabičky a vypisuješ tu druhým argumenty které tu ani nezazněly.

Ja bych rekl, prekvapive, ze vetsina si mysli, az na nekolik znamych, napr. Tebe, ze vyrazne vetsi, nebo zasadni, a mozna i jediny magor je ta matka.
Ze se otec domahal " styku" i u maleho ditete, je snad spravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
12.11.23 15:54
@ondrej190 píše:
Klidne me urazej, jsem tu na to zvykly, ale je dost blbe, ze obhajujes nekoho, kdo podava nejsilenejdi falesna tresni oznameni, dlouhobe porusuje rozhodnuti soudů, obvodniho i krajskeho, a do toho hlavne brutalne poskozuje svoje dite.
Metody, jake k tomu používá, to uz jenom dokresluji. :poblion:

Až na to, že ji neobhajuju a ty bys udělal dobře kdybys na mě nereagoval.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna