Případ Báry a Bertíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148739
12.11.23 16:01
@ondrej190 píše:
Ja bych rekl, prekvapive, ze vetsina si mysli, az na nekolik znamych, napr. Tebe, ze vyrazne vetsi, nebo zasadni, a mozna i jediny magor je ta matka.
Ze se otec domahal " styku" i u maleho ditete, je snad spravne.

Zase argumenty které nikdo nepíše. Nepodsouvej si co si myslím nebo ne, přečti si co píšu. Nepíšu že není správné aby otec chtěl dítě. Jen si nemyslím že chtít styk s dítětem aby ho předal prarodičům mi nepřijde to pravý ořechový. O matce jsem se vyjádřila taky jasně. Fakt vyskakuješ jako čertík, úplně tě vidím jak poskakuješ za tím monitorem a prskáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
12.11.23 16:06
@ondrej190 píše:
Jestli mel skutecne zajem o sve dite? On tvrdi, ze ano, dalsi jeho kroky tomu nasvědčují, i soud to nerozporoval. Jak muzes naznacovat, ze zajem zrejme nemel?
A on za nim jezdil, nebo chodil, jen „maminka“ jaksi nevydavala.
A matka, ta biologicka potreba, se jaksi nezachovala spravne, prestoje je matka.
Nema snad otec byt se 4 mesicnim ditetem?
Proste matka svoji docasnou dominanci brutalne zneuzila k privlastneni si dítěte.
Nehlede na to, proc mluvis o 4 mesicnim, prvni rozsudek padnul v jeho 12-ti mesicich.
Promin, vybiras si, co se ti hodi, a jeste to prevracis. Hlavne, ze velebis matku, protoze je matka.

A já někde píšu, že otec nemá vídat své 4 měsíční dítě?

To Ty jsi zmínil, že otec dítě vídal do 4 měsíců, proto jsem reagovala na to, jak by měl kontakt od těch 4 měsíců dítěte s otcem v ideálním případě probíhat.

Jak by to mělo být od toho cca roku dítěte jsem psala výše. To Ty převracíš. :nevim:

A kde velebím matku? Píšu jen o potřebách miminka a tím matka prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
12.11.23 16:08
@Anna766 píše:
Zase argumenty které nikdo nepíše. Nepodsouvej si co si myslím nebo ne, přečti si co píšu. Nepíšu že není správné aby otec chtěl dítě. Jen si nemyslím že chtít styk s dítětem aby ho předal prarodičům mi nepřijde to pravý ořechový. O matce jsem se vyjádřila taky jasně. Fakt vyskakuješ jako čertík, úplně tě vidím jak poskakuješ za tím monitorem a prskáš :mrgreen:

Skoda, ze nenapises : lepsi by bylo, kdyby se prarodice starali minimalne a otec maximalne, pokud je pravda to, co tvrdi manipulativni matka, coz nevime, ale i tak je stokrat lepsi, kdyz nebude toto dite v peci matky.
A o mne se neboj, ja neprskam, jsem klidny clovek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
12.11.23 16:12

@ondrej190 Ty na tom máš nějaký osobní záměr, že o téhle problematice tak žhavě a hlavně dlouho diskutuješ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148739
12.11.23 16:15
@ondrej190 píše:
Skoda, ze nenapises : lepsi by bylo, kdyby se prarodice starali minimalne a otec maximalne, pokud je pravda to, co tvrdi manipulativni matka, coz nevime, ale i tak je stokrat lepsi, kdyz nebude toto dite v peci matky.
A o mne se neboj, ja neprskam, jsem klidny clovek :)

Asi sis nevšiml že to netvrdí jen ta matka. Nejlepší by bylo aby se uklidnili oba rodiče začali pečovat oba. I kdyby nějakou střídavkou s dohledem OSPODU nad matkou. Jednání ani jednoho z nich není v pořádku. Ale to jsem tu už psala, ale to ty přehlížíš jak krajinu a podsouváš mi opakovaně cosi co jsem nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
12.11.23 16:16
@Prelesta píše:
A já někde píšu, že otec nemá vídat své 4 měsíční dítě?

To Ty jsi zmínil, že otec dítě vídal do 4 měsíců, proto jsem reagovala na to, jak by měl kontakt od těch 4 měsíců dítěte s otcem v ideálním případě probíhat.

Jak by to mělo být od toho cca roku dítěte jsem psala výše. To Ty převracíš. :nevim:

A kde velebím matku? Píšu jen o potřebách miminka a tím matka prostě je.

No tahle matka, to teda nevim. Ale to je jeji chyba.
Proste mi prijde, ze pro ni mas porad tak nejak pochopeni a zadne odsouzeni, at udelala, co udelala, a pro otce mas pochopeni minimalni ; naznacujes, ze byt mozna je v právu, delat to nemel. Ze se mel chovat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
12.11.23 16:17
@boball píše:
@ondrej190 Ty na tom máš nějaký osobní záměr, že o téhle problematice tak žhavě a hlavně dlouho diskutuješ? :think:

Ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148739
12.11.23 16:19
@boball píše:
@ondrej190 Ty na tom máš nějaký osobní záměr, že o téhle problematice tak žhavě a hlavně dlouho diskutuješ? :think:
@ondrej190 píše:
Proste mi prijde, ze pro ni mas porad tak nejak pochopeni a zadne odsouzeni, at udelala, co udelala, a pro otce mas pochopeni minimalni ; naznacujes, ze byt mozna je v právu, delat to nemel. Ze se mel chovat jinak.

Tady to máš. Je třeba donutit všechny aby odsoudili matku k zastřelení a otce k postavení ho na piedestal. Nic jiného zde není připuštěno k diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
12.11.23 16:22
@Anna766 píše:
Tady to máš. Je třeba donutit všechny aby odsoudili matku k zastřelení a otce k postavení ho na piedestal. Nic jiného zde není připuštěno k diskuzi.

Mezi zastrelenim, odsouzenim a v zasade pochopenim je dost rozdil.
Ano, vadi mi, ze se libivymi slovy v podstate tato matka omlouva a chape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
12.11.23 16:26
@ondrej190 píše:
Proste mi prijde, ze pro ni mas porad tak nejak pochopeni a zadne odsouzeni, at udelala, co udelala, a pro otce mas pochopeni minimalni ; naznacujes, ze byt mozna je v právu, delat to nemel. Ze se mel chovat jinak.

Myslím si, že chovat se jinak měli oba. Já píšu o tom, co je z mého pohledu nejlepší pro dítě.

A jak to u nich bylo doopravdy to nevím, nebyla jsem u toho, nesvítila jsem jim k tomu. Co se tam skutečně dělo to asi nikdo jiný kromě těch dvou neví.

Mě zase přijde, že Ty jdeš hodně proti matce. A nechceš přiznat, že matka je pro takto malé dítě hodně důležitá. Nevím, proč by malé dítě měli vychovávat prarodiče nebo chůva, když matku má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
12.11.23 16:34
@Prelesta píše:
Myslím si, že chovat se jinak měli oba. Já píšu o tom, co je z mého pohledu nejlepší pro dítě.

A jak to u nich bylo doopravdy to nevím, nebyla jsem u toho, nesvítila jsem jim k tomu. Co se tam skutečně dělo to asi nikdo jiný kromě těch dvou skutečne neví.

Mě zase přijde, že Ty jdeš hodně proti matce. A nechceš přiznat, že matka je pro takto malé dítě hodně důležitá. Nevím, proč by malé dítě měli vychovávat prarodiče nebo chůva, když matku má.

Naznacujes, ze otec dite nevychovava, ale prarodiče. Ale to neni pravda, otec s nim je. Jestli tam jsou i prarodiče, tak co.
V tomto pripade je nutne i tu matku eliminovat. Tuhletu konkretni.
Obecne ale opravdu proti zenam nejsem, i kdyz to muze tak nekdy vypadat.
Ze je matka hodne dulezita pro male dite, nepopiram. Jen se to nesmi zvrhnout v uchvaceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
12.11.23 16:34
@ondrej190 píše:
To jsou zase obecne fraze a stesky, co jimi jako chces rict? Ze se nikdy zadny otec o dite nestara a nepostara?
Nebo ze se casto otec stara mene, dejme automaticky dite matce?
Nic z toho, co pises, neni pro otce neresitelne, holt si ty pracovni cesty prehazi nebo nebude brat zahranicni praci, ale ty uz jiste vis, ze to neudela, tak ho rovnou vyloucis z okruhu pecovatelu?
( kdyz pominu, ze matka tady ma zamestnani ve stejnem oboru, tam pracovni cesty take jsou. )
Takovemuto jednostannemu vyberu faktu a predkladani domnenek, jak to URČITĚ
bude, jako skutecnost, se rika manipulace.
Určité typy lidi na to reaguji a na suche zvazovani argumentu neslysi ; takovi ti „se srdickem na spravnem místě“.
Že se některým otcům právo na styk s dítětem hodí do krámu, když jde o to, té matce ublížit a deptat ji, ale ve finále často po výhrůžkách jak jí seberou děti, dostanou do péče, prosadí si střídavku hodně rychle vycouvají, když dojde na lámání chleba a zjistí, jak moc je to omezí. Vždyť jsou tady i jinde na toto téma diskuse dost často a ve většině z nich, kde ta zoufalá máma píše jak ji chce ex o děti připravit, na to někdo z vlastní zkušenosti reaguje, že u nich to bylo taky a když pak ex zjistil co to obnáší, najednou už na tom zas až tak zuřivě netrval… Tady už to trvá teda dost dlouho aby to byl jen just, to je fakt. Všichni víme jen to co se píše. Ve skutečnosti se tam toho mohlo odehrát víc ale ať to je jak chce, pořád to stejně odnáší to dítě nejvíc. Na tom se asi shodneme všichni.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
12.11.23 16:39
@Jahudka82 píše: Že se některým otcům právo na styk s dítětem hodí do krámu, když jde o to, té matce ublížit a deptat ji, ale ve finále často po výhrůžkách jak jí seberou děti, dostanou do péče, prosadí si střídavku hodně rychle vycouvají, když dojde na lámání chleba a zjistí, jak moc je to omezí. Vždyť jsou tady i jinde na toto téma diskuse dost často a ve většině z nich, kde ta zoufalá máma píše jak ji chce ex o děti připravit, na to někdo z vlastní zkušenosti reaguje, že u nich to bylo taky a když pak ex zjistil co to obnáší, najednou už na tom zas až tak zuřivě netrval… Tady už to trvá teda dost dlouho aby to byl jen just, to je fakt. Všichni víme jen to co se píše. Ve skutečnosti se tam toho mohlo odehrát víc ale ať to je jak chce, pořád to stejně odnáší to dítě nejvíc. Na tom se asi shodneme všichni.

Dulezite je to nekterym. A matkam se az na par uletu deti nesebiraji, sebiraji se otcum. Matkam maximalne „hrozi“ SP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
12.11.23 16:44
@ondrej190 píše:
Dulezite je to nekterym. A matkam se az na par uletu deti nesebiraji, sebiraji se otcum. Matkam maximalne „hrozi“ SP.

Copak matkám, spíš těm dětem hrozí hlavně psychicky nestabilní prostředí. Kojené dítě má na krmení MM právo. Jenže tady se ve jménu práv otců práva dětí vesele ignorujou. Z dítěte se dělá jen figurka ve hře o to kdo na něj bude mít větší vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
12.11.23 16:53
@Jahudka82 píše:
Copak matkám, spíš těm dětem hrozí hlavně psychicky nestabilní prostředí. Kojené dítě má na krmení MM právo. Jenže tady se ve jménu práv otců práva dětí vesele ignorujou. Z dítěte se dělá jen figurka ve hře o to kdo na něj bude mít větší vliv.

Dite ma hlavne pravo na peci obou rodicu.
Kojeni nekdy byva zneuzivano k tomu, aby mela na dite vetsi vliv matka, a to je spatne.
Nestabilni prostredi, cti dve ruzna prostredi, jsou porad lepší nez vyloucit jednoho rodice z pece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna