Příprava jídla pro 6měsíční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
priprava jidla pro 6 mesicni dite
Ahoj maminky,mam prosbu. Mam 6 mesicni holcicku,kterou uz nekojim,do tedka jsem kupovala prikrmy v obchodu,ale velice rada bych je zacala spise varit doma. Mohla by jste mi nektera poradit,jak postupovat ? A nekde jsem se docetla,ze se smi davat i zloutek-jak ho pripravit a do jakeho jidla? Dekuju za rady:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Koukni na http://www.kojeni.net/…ty/index.php
Na tom vaření není nic složitého,prostě vemeš zeleninu+maso povaříš,rozmixuješ,kápneš trošku oliv.oleje a můžete baštit.Já uvařila vejce zvlášt a při mixování jsem tam ten žloutek dala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky vše uvařím společně, pomačkám, kápnu slunečnicový olej a je to. Neni na tom nic. Zeleninu používám dost mraženou. Maso krájím teda na pidi kousky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a nechávám takový „vláčný“, aby to nebylo suchý. Hodně používám čerstvou cuketu a batáty, zbytek spíš mražený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kimilka píše:
a jste spise pro rozmixovani nebo jen rozmackat?
To zákeží, jak se ti na mačkaný jídlo bude tvářit. Já začala dávat příkrmy po uk.5.měsíci a dobrý, pak měl zánět průdušek, kousky dávil, tak jsem mixovala a teď už zase jen mačkám. Namixovat to můžeš vždycky, tak bych asi zkusila nejdřív namačkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kimilka píše:
a jste spise pro rozmixovani nebo jen rozmackat?
Tak já musim mixovat ještě teď v 10.měsících protože se mi na kopuskách dusí.Zajímavý je,že kousky v kupovaných skleničkách jí vůbec nevadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit