Přirozený porod vs. císař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
10.1.15 09:42

@Poison Eve co vím, tak průměr je 34 cm. Nevím, kde bych měla hledat informace o průměru hlaviček našich báb a dědů, ovšem tohle mi opravdu jako zásadní problém nepřijde. :think: Vem si jen konec pánevní, kdy rodička musí rodit úplně jinak, mnohdy komplikovaněji a přesto porodí.
Spíš právě to, co se děje v našem porodnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
10.1.15 11:11

@lovesmile Já v tom trochu vidím přání pacientky. Vím, že to není ofiko dovolený, ale… „obě děti mám císařem a kdyby bylo třetí, taky si ho nechám fiknout“ - komentář známe na fb mluví za vše.
A taky taková opatrnější doba, nebo jak to říct… doktoři k řezu sáhnou častěji než tomu bývalo dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
10.1.15 11:22

Po dvou císařich te snad uz ani normalne rodit nenechají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
10.1.15 13:00

Staci jeden cisar a nejedna maminka se necha rezat podruhe na sc
ve prani. Staci aby rekla, ze ji jizva poboliva. I kdyz to neni pravda - viz me dva denicky o porodu. V komentarich jedna maminka k
odsoudila, ze jsem rodila spontanne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
10.1.15 14:29
@Poison Eve píše:
Jinak, at si kazdy rodi, jak chce, pokud neni k CS duvod, at si uhradi zadatelka o cisare rozdil. Jeji vec.

Mě už se to netýká, já mám, doufám, odrozeno. 2× přirozeně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
10.1.15 14:34
@lovesmile píše:
Mě už se to netýká, já mám, doufám, odrozeno. 2× přirozeně. ;)

Do budoucna by to takhle mohli vyřešit. Stejně, kdo císaře chce, ten si ho vyběhá, podplatí, vynutí… :)

• Citovat
  • Upravit
6578
10.1.15 14:37

@Poison Eve Jasný, já si taky myslím, že si ženské toho císaře nějak „zařídí“, když chtějí. Já jsem byla se svýma porodama spokojená, oproti kamarádkám, které po císaři téměř nemohli fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
10.1.15 15:08

@lovesmile Tak ne vzdy Ti to zdravotni stav dovoli ‚luxus‘ prirozeneho porodu. Moje kamaradka mela cs a rikala ze by ho podruhe chtela zas, tak je to asi individualni, jaky to ma prubeh po cs…a stejne je to s prirozenym porodem. Nekdo to ma super a jina zase horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí