Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zdravim mamky potřebuji radu vubec nevim kam ted. V dobe kdy se hodne rozmohly ty odvodne emaily s exekucem apod.mi prisel taky jeden tak jsem nereagovala.Ale asi to tak nebyl podvodny email, proste si vubec nejsem jista a nevim kdo by mi mohl poradit ten email zni takto : jak je Vám z předchozí korespondence známo, právně zastupuji obchodní společnost PROFIGENTA SKS s. r. o., IČ 286 58 655, se sídlem Botanická 606, Brno, Veveří, PSČ 602 00.
Okresní soud v Karviné svým Rozsudkem ze dne 19.10.2012 č. j. 107 EC 383/2011, který nabyl právní moci dne 26.11.2012.2012 a stal se vykonatelným, Vám uložil uhradit mému klientovi částku 1.012,– Kč spolu s úrokem z prodlení od 19.8.2009 do zaplacení a na náhradě nákladů řízení částku 2.234,– Kč, tj. celkem 3.800,40 Kč. Na tuto pohledávku nedošlo k dnešnímu dni z Vaší strany k žádné úhradě.
Z výše uvedeného je tedy zřejmé, že k dnešnímu dni dlužíte mému klientovi částku 3.800,40 Kč. Tímto Vás vyzývám k úhradě dlužné částky ve výši 2.800,40 Kč ve lhůtě nejpozději do sedmi dnů od obdržení této výzvy převodem na bankovní účet klienta vedený u Fio banky, a. s. číslo účtu 2800140668/2010, VS: 809043949.
V případě, že dlužnou částku neuhradíte, jsem zplnomocněna k neprodlenému podání exekučního návrhu, což pro Vás může znamenat navýšení dlužné částky o další úroky, dále o náhradu nákladů řízení ve výši stanovené vyhl. č. 177/1996 Sb., ve znění pozdějších předpisů, ve výši minimálně 3 úkonů právních služeb, režijních paušálů a DPH v zákonné výši. V rámci smírného řešení věci Vás tudíž tímto vyzývám k dobrovolnému splnění výše uvedené povinnosti.
S pozdravem Mgr. Martina Vévodová, advokátka --
Jitka Duchoňová
asistentka ****
edit admin - odstraněn kontakt
A ty někde dlužíš? Přece víš, jestli máš u někoho dluhy, ne? O jakého klienta se má jednat?
@Borůvka1990 Ted momentalne asi ano jak koukam na email jinak jsem vse doplatila řadne jak jsem mela koukam treba, zda-li uz neni nahodou dluh promlčeny… @tajnaorient ano volala jsem rekli mi ze to je z dopravniho podniku. Takze tohle je opravdu mozne.
Advokatka dle advokatni komory souhlasi, souhlasi i uvedene cislo 585221003. Tak si tam zavolej, jestli nekde dluzis a navic o tom ani nevis, v tom ti tu nikdo nepomuze.
Soud funguje přes maily? Tak to by mě hned zarazilo. A pak bych tam zavolala, ale nepoužila bych uvedená telefonní čísla. Najdi si jiná.
@Myssicka Aha dekuji, takze je to mozne…prave jsem si nebyla vubec jista, zda-li se nejedna o podvod.Mela jsem za to, ze takove veci nechodi pres email.
A proc ti to poslali do mailu? at ti to poslou ofiko postou, mail nic nezmena
Ne, musí to poslat poštou. Toto bude nějaký fejk…kdyby jsi dlužila dopravnímu podniku, tak mu přeci e-mail nedáváš…kde by ho na tebe vzali?
@Kobliha51 @anivbl No prave tohle me taky zarazilo, ze mi takovou zpravu zaslali do emailu vubec se v tom nepohybuji, ptz vzdy kdyz mi neco prislo bylo to postou.Na vic jsem vdana a mam jine prijmeni a oslovily me tim predchozim.Tak ted babo rad.
@doll21 píše:Čuju podvod a fejk.
@Myssicka Aha dekuji, takze je to mozne…prave jsem si nebyla vubec jista, zda-li se nejedna o podvod.Mela jsem za to, ze takove veci nechodi pres email.
@hudečice No to prave vubec nevim kde by tak muj email vzali.
@doll21 píše:
@hudečice No to prave vubec nevim kde by tak muj email vzali.
Nejdříve, ať ti pošlu i ten rozsudek, případně si u soudu v Karviné ten rosudek vyžádej, pak bych pokračovala dál. Pokud by rozsudek nebyl v Karviné, hned bych na ně podala trestní oznámení za podvod.
Ale tady @Myssicka psala ze advokatka sedi i to cislo tak opravdu nevim ![]()
@doll21 píše:
jak je vidět, asi chodí. Zřejmě pohledávku (vůči tobě) od dopravního podniku odkoupila společnost Profigenta a ta to řeší skrz zmíněnou advokátku. Nech si poslat rozhodnutí soudu a pak zaplať, ať se ti to nenabaluje.
edit: souhlasí i číslo účtu (zmíněné firmy Profigenta), kam máš zaplatit. Nevypadá to na podvod. Měla bys mít ale k dispozici rozsudek, což není problém si ho vyžádat, klidně i na soudě osobně, pokud chceš mít jistotu, že na tebe nikdo nešije boudu.
Příspěvek upraven 11.04.17 v 14:20