Příšerně cholerický partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33480
22.8.23 10:29
@Unnamedm píše:
Nesmím třeba na koncerty, s kamaradkama na drink.. zatímco on jede třeba na cely víkend pryč na festival

Jak jako nesmíš? Proč se necháváš omezovat? On ti nemá co zakazovat proboha. Není to tvůjrodič, ale partner. Víš proč se k tobě takhle chová? Protože mu to dovolíš. Úplně zbytečná diskuze, x lidí ti tady napíše, abys ho poslala do háje, ale ty to neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3797
22.8.23 10:45
@Unnamedm píše:
To prave nechci. Chci ten problém řešit a ne před nim utíkat.

To nevyřešíš. Má takovou povahu. Buď to budeš snášet, zřejmě jako to snáší jeho matka nebo se s ním rozejdeš. Hlavně si nemysli, že ho převychováš. Naopak to bude časem, až tě bude mít jistou, ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
22.8.23 10:53
@Unnamedm píše:
Nesmím třeba na koncerty, s kamaradkama na drink.. zatímco on jede třeba na cely víkend pryč na festival

Prosim te, kolik ti je? Jak si muzes nechat neco takoveho libit? Nikdo, opakuji nikdo nema pravo ti cokoli zakazovat. Asi nejsi schopna to videt, ale takhle zacina domaci nasili. Nejdriv si te omotal pretvarkou, kdy se predvadel, jak je uzasny. A kdyz uz jsi dostatecne omotana, tak vylezl ven takovy, jaky ve skutecnosti je. Rve na tebe, zakazuje ti a omezuje te, vinu hazi na tebe. Uz te vari jako zabu a bude to neustale stupnovat. Driv nebo pozdeji prijde prvni facka, protoze jsi ho vyprovokovala a zaslouzila sis ji. Kdyz mu reknes, ze koncis, zacne slibovat, sypat si popel na hlavu, tvrdit, jak te miluje a jsi jeho vsechno. Klidne se i rozplace. A pozdeji bude vsechno tam, kde to bylo.
Bohuzel, tvuj partner je naruseny clovek, naprosto nevhodny k partnerskemu souziti. Mas stesti, ze jsi to poznala jeste vcas, nez mate deti a rozjety spolecny zivot s hypotekou a majetkem. Prosim te, ukonci to, jdi od nej a nikdy se k nemu nevracej. Zivot mas jen jeden a utece to rychleji, nez si ted umis predstavit. Neztracej cas s timhle promitivem, ktery se neumi chovat k zene a ani na sobe nemini pracovat. Nesnaz se ho zmenit, bude te to stat spoustu casu, energie a slz a nakonec prijdes na to, ze my vsechny v tehle diskusi jsme mely pravdu. A budes to pak mit tezsi, protoze tenhle toxicky vztah te poznamena, sebevedomi budes mit na nule, vyklepana a bojacna ze vseho kolem. Zachovej si svoje ja, svou osobnost a dustojnost, zadnej, opravdu zadnej chlap nestoji za to, abys to obetovala kvuli nemu. Nemas vuci nemu zadne povinnosti, neneses odpivednost za to, jaky je, nejsi jeho terapeut. Ty jsi ty a opravdu, neublizuj sama sobe, ze v tomhle vztahu zustanes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24777
22.8.23 10:59

@Denisa56 ANO!!! Přesně takhle to začíná, pokračuje a končí…

Zakladatelka se musí sebrat a jít.. je bohužel zamilovaná, tak se to bude končit špatně, navíc oni umí skvěle slibovat a přetvařovat se a hrát parádní divadýlka včetně slz a klečení na kolenou, aby si svou žabičku vařenou udrželi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
22.8.23 11:02

A rodicum to rekni! Tohle oni musi vedet, chranis haj.zla misto abys chranila sama sebe. Prober to s vasima, domluv, ze ti tata pomuze prestehovat veci a bude s tebou, az od nej budes odchazet. Potrebujes mit v nekom oporu, a v kom jinem, nez v rodicich, kteri te miluji a zalezi jim na tom, abys byla stastna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
22.8.23 11:03
@Unnamedm píše:

Tvoje jediná šance je:
Přečíst si v průběhu příštích deseti dnů každý den 15× odpovědi v téhle diskuzi a doufat, že je pochopíš.
Jinak jsi, holka nešťastná, na příštích x let v totální pr.deli.

Příspěvek upraven 22.08.23 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.8.23 11:07
@Unnamedm píše:
Ne, tohle už je jiný muž a bohužel mi zakazuje taky některé věci.
Nemám na muže štěstí

Vypadá to, že tyhle typy k sobě přitahuješ.
Protože hned vypozorují, že jsi snadná oběť k manipulaci 😖

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
22.8.23 11:12
@Unnamedm píše:
Nemám na muže štěstí

A jsi vůbec dospělá? Vždyť se chováš jako dítě :roll: A nevážíš si sama sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Unnamedm
22.8.23 12:46
@Lucie_Sx píše:
Slo mi o to, jak snasi souziti s tim otcem dlouhe roky.

No ona je taková, ze mu vždycky odsekne a je klid. Nepáře se s nim. Ale můj přítel je ještě horší verze svého otce. Když se mu postavim, je to ještě horší

• Citovat
  • Upravit
Unnamedm
22.8.23 12:48
@ibis píše:
A jsi vůbec dospělá? Vždyť se chováš jako dítě :roll: A nevážíš si sama sebe!

Je mi 21

• Citovat
  • Upravit
24777
22.8.23 12:52

@Unnamedm to dost vysvětluje.. jsi ještě mladičká, obrať se na svou rodinu a ukonči to.. určitě ti máma pomůže.. táta byl taky despota, nebo proč ti přijde normální „poslechnout“, že někam „nesmíš jít“? víš vůbec, že to mezi dospělými opravdu není normální? už nejsi dítě, ale chováš se tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35674
22.8.23 13:11
@Unnamedm píše:

A co je teda na něm tak uzasnyho? Řve na tebe, zakazuje ti chodit za zábavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24140
22.8.23 15:16
@Unnamedm píše:
Nemám na muže štěstí

Rozejdi se s nim a pak si najdi psychologa a res s nim proč pritahujes takovéto typy mužů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
22.8.23 15:20

Že nesmím někam jít, mi naposledy řekli rodiče, když mi bylo asi 16. Je ti 16 a je on tvůj rodič? V partnerství slova jako nesmíš nechápu. Když porušíš ten zákaz, tak co? Sebere ti kapesné, dá domácí vězení, zakáže mobil a pošle spát po večerníčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Unnamedm
22.8.23 16:06
@moof píše: Že nesmím někam jít, mi naposledy řekli rodiče, když mi bylo asi 16. Je ti 16 a je on tvůj rodič? V partnerství slova jako nesmíš nechápu. Když porušíš ten zákaz, tak co? Sebere ti kapesné, dá domácí vězení, zakáže mobil a pošle spát po večerníčku?

Bude me trestat mlcenim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová