Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Unnamedm píše:
No tak když je někdo schopny napsat, ze jsem si to vymyslela, tak blbec je.
Užívej si!
Sama to chceš…
@Unnamedm píše:
No moje Mamka ho má rada.. i táta. Oni neví, jaký je v soukromý. Před nimi je vždycky vzorný
Cholerici obvykle vždy klamou tělem a na okolí působí vyrovnanem Můj šéf mluví potichu, vklidu pak zavře dveře a rozkope tam všecko a rve
.
@Unnamedm píše:
V každém příspěvku menim věk, aby na to náhodou nenarazil někdo známy popřípadě člověk o kterým příspěvek je a nepoznal, ze se jedna o me. Jednoduché
Tak to je super mazaný!
Podle věku se dá každý poznat. Kdepak nějaké detaily z osobního života, z rodiny partnera atd., to je naprosto nerozeznatelné.
@Unnamedm píše:
V každém příspěvku menim věk, aby na to náhodou nenarazil někdo známy popřípadě člověk o kterým příspěvek je a nepoznal, ze se jedna o me. Jednoduché
No ty toho menis vic, nez jen vek ![]()
@Unnamedm píše:
Tak určitě! ![]()
@Giovanna1 píše:
Tak to je síla. Na straně dvě této diskuse je můj příspěvek, ve kterém jsem vysvětlovala, proč se máš zakladatelko s tím svým pritelickem rozejít. A čtu diskusi dál, jak se vyvíjí, a jsem zděšená. Je to ještě horší, než jsem si myslela. Zakladatelko, zdrhej od něho okamžitě. Já vím, že jsi do něho poblázněná až hrom. Jenže to pro šťastný partnerský život nestačí. Jak ti tu už někdo psal, ty jsi zamilovaná do iluze chlapa, kterou on na začátku vytvořil, když byl v první fázi milionový, dárečky, pozornost atd. Tím si tě omotal kolem prstu. A až teď ukazuje, jaký opravdu je. Ty miluješ toho muže ze ZAČÁTKU vašeho vztahu. Jenže ten muž neexistuje, to byla jenom jedna velká ILUZE. To, jak se chová teď, to je ON. Takový on opravdu JE a BUDE. Kdyby se takto k tobě začal chovat už na prvním vašem rande, začala bys s ním chodit? Nezačala, že jo?! Ritis se do průšvihu.
@Unnamedm tento a nejen tento příspěvek si přečti několikrát.
Každý rad dostává darecky, květiny a nechává se opečovavat krásným chováním a řečmi. Ale myslím si, že i na začátku vztahu musí byt i v tomto nějaká vyrovnanost a nemůže byt vše jen “růžové”. Kdysi jsem měla přítele, který chtěl už ze začátku vyplnit CELÝ můj volný čas. Na začátku mi to bylo velmi příjemné, ale už po par týdnech mi to neskutečně vadilo a začala jsem si “nárokovat” svůj volný čas i pro sebe. V tom okamziku začalo malé peklo - neustálé citové vydírání jak ho nemám dostatečně rada, protože kdybych ho měla rada, tak přece budu s nim. No, zkratim to, byla jsem mlada a z dnešního mého pohledu i blba
. Diky tomu citovém vydírání jsem s nim zůstala rok pak jsem po jedné noci, kdy me malem priskrtil zdrhla.
Taky to začalo kytickami, darecky apod., nenech to dojít takto daleko a zdrhni hned. MÁŠ právo se scházet s kamarádkami, MÁŠ právo jít na koncert, MÁŠ právo se bavit. ON ti to nemá co zakazovat a ještě té tím trestat. Trestání mlcenim je jen další jeho manipulace, jako tobe vyvolat pocit viny, aby jsi příště dělala jen to co chce on.
Znovu - zdrhni. Domluv se s rodici, ať ti pomůžou se přestěhovat, klidne i nachvili se vrat k nim. Kdybych se něco podobného dozvěděla od dcery, neváhala bych a bydlela by u mě pokud by nemela kam jít.
No tak když je někdo schopny napsat, ze jsem si to vymyslela, tak blbec je.