Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mazat, hubnout, casem vyblednou, ale nezmizi, to leda laserem:/
Nic. Cekat, až vyblednou ty co už máš. Jinak mazat mazat a mazat plus zhubnout ![]()
Čímkoliv.
Ať je pokožka výživena, nevysusena. Rikaji, že nejlepší je Bioil, ale já se v těhu mazala nemeckym olejem pro tehotne z dm za stovku a taky nemám nic. Slyšela jsem,že je dobré i sádlo
prostě aspoň něčím. Někdo je má ikdyz maže, ale aspoň pro to uděláš vse. To zbělá a nepůjde tak vidět. Jsou horší věci na světě
ikdyz by mě to taky sr.....
Myslim ,ze vicemene je to jedno,necim mastnym,kokosakem,bambuckym maslem nebo sadlem. Ja jsem pri druhym tehu mazala bioilem a stejne jsem popraskala znovu:( je to hlavne o genetice, jak mate elastickou kuzi
zhubnout, nic jiného nepomůže. Mazání vrchní části kůže, když praská spodní, je k ničemu. I když samozřejmě každý bod se počítá a vyživená kůže samozřejmě vypadá líp jak suchá loupající se.
Mam strie z puberty na bocích i z těhotenství na břiše a když nejsou napínané boubelatostí, tak skoro nejdou vidět. Bohužel mám citlivé zažívání a tak dvakrát třikrát do měsíce jsem jak nadmutá koza a to vždycky strie vylezou a svítí do dálky.
právě že ty strie nemám z těhotenství,ale po porodu strašně přibírám
Já to tak střídám, saloos olej na strie, kokosový olej, waleda krém pro těhotné, indulona..
za mě nejúčinější obyčejné sádlo . strie se mi udělaly na prsou a začala jsem mazat obyčejným lojem na pusu a pak sádlem nezmizely úplně ale vidět také nejsou . bohužel pro ty které to mají rodové asi nepomůže ani svědcenná voda ale dají se eliminovat a trochu vymazat aby nebyly pro ostatní tak viditelné , ale jak jsem psala obyčejné sádlo dokáže zázraky
Tak zkus před každým papanim vypít 2 sklenky vody a vyčistit si zuby. A podívat se na ty strie. Tez mám chutě, kojim… Ale zas to uteče, bude léto a byla bych smutná.
Lepší zahojené strie než pořád nové červené a být obézní
prekonej to
![]()
@Anonymní píše:
@Fifi2 nevím,strašně jím a mám šílenou chuť na sladké
To je velká škoda, protože jestli kojis tak by to šlo hubnutí snáz. Já nabrala 25kg u obou těhotenství. Udělali se mi taky strie na nahou, šílená celulitida … Myslela jsem, že se toho nikdy nezbavím. Zhubla jsem na váhu jako před prvním těhu, vlastně mám ještě o pár kg míň. Celulitida je fuč a strie jsou ale nejdou už tak moc vidět
.
Kup si v lékárně Cemio Kamzík nebo mrkni na stránky
https://www.kamzikuvklub.cz/…uktu/kamzik/
tady ho kupuji já, je zde suveréně nejlevnější. Potřebuješ vyživovat hlavně pokožku a škáru což je vrstva pod pokožkou. Tu kůži Ti už nic nezpraví, ani lejzr ne- jen urychlí její zbělení. Taky se musíš přestat cpát sladkým.
Nechápu holky, které porodí a přestanou o sebe pečovat, jsou jak rozkydlé dýně. Potom se nemohou divit, že jim chlapi zanáší. To platí samozřejmě i opačně (když chlap ztloustne).
Ahoj, po porodu jsem dost přibrala a na vnitřní straně stehen dolů až ke kolenům se mi udělaly strašné červené strie a rozlézají se mi pomalu po celých nohou, má s tím někdo zkušenost? vůbec nevím co s tím