Přišla jsem o pejska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22583
12.5.12 19:29

@Misuldy
Nového mazlíka pořizovat určitě budeme, chtěli by jsme rovnou dva :mrgreen: Ale dřív jak za měsíc to nebude.
To je dobře, že ses rozhodla pro nového Johaneska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
12.5.12 19:42

Ano rozhodli jsme se, že si pořídíme nového miláčka a celá rodina hlasuje, aby se jmenoval taky Johanes ;) Moc bych si přála, aby byl povahově stejný, ale vím že každý je originál :srdce:

• Citovat
  • Upravit
941
12.5.12 20:28

je mi to velmi luto, tiez nam pejsek umrel par dni pred silvestrom :(… bol vazne nemocny… proste si musim hovorit, ze uz splnil svoje poslanie a siel dalej, tam, kde je jeho miesto, drzim palceky, nech bolest prejde… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
12.5.12 20:31

@Misuldy
Ano, to máš pravdu. Každý mazlík je svým způsobem originál. Jsou to zlatíčka a určitě ti nový pejsek bude dělat samou radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
14.5.12 08:45

Tak máme doma nové psí mimino. Úplně stejné jako to před tím. Zatím ale se o něj starám tak z povinnosti. Moc k němu zatím necítím. :oops: Snad se to změní.

• Citovat
  • Upravit
68
14.5.12 13:58
@Misuldy píše:
Ano rozhodli jsme se, že si pořídíme nového miláčka a celá rodina hlasuje, aby se jmenoval taky Johanes ;) Moc bych si přála, aby byl povahově stejný, ale vím že každý je originál :srdce:

Je nádherný, uvidíte, že Vám alespoň trošku pomůže zapomenout. My si koupili šťěňátko, které nám po pár dnech umřelo na selhání nervového systému, bylo to strašné, i když jsem jej měla doma krátce, zamilovala jsem si ho… Proto jsme neváhali a pořídili další a neumím si bez ní život představit. Čivavka je malý pejsek ale s obrovským srdíčkem, užívejte si každou chvilku s ní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
14.5.12 16:06

@Misuldy
To je prima :mrgreen: uvidíš, že časem si k němu tu cestičku najdeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ANDREA126
27.11.12 14:54

prokletí

Prvního pejska jsem si poridila v r.2OO3 jmenoval se Denísek, jorkšírksy terier..zlatíčko..milaček..bohužel kdyz jsme otehotnela mel neco s jatry..pote se ze vseho dostal..kdyz se narodil muj prvni syn a byli mu 2mesice Denisek ze dne na den zemrel…Ta neuveritelna bolest byla šílená…Bylo to me psí dite…po 8mesicich jsem si uvedomila ze pejsek je ma soucast…a jela jsme si pro fenecku ktere jsme dala jmeno Eimy..s mým prvnim synem se zboznovali…on tehdy zacal lezt..mam spousty videí jejich–milovali se…v roce 2011 nam ji 25.srazilo auto…nevbehla mu pod kola…pouze byla na druhe strane..poslechla na slovo…ridic na muj pokyn zastavil, byl podvecer…ja ji dala povel pojd a on se rozjel…dodnes to nechapu..zrejme si myslel ze chci prejit ja a pejska si vubec nevsiml…dodnes to mam pred ocima..videl to muj starsi syn..sileli jsme..strasna rána a bolest…po 4dnech jsme si od kamaradky vzali jiz dvouletou fenecku kterou pojmenoval Beruška..vcera teprve rok co jsme ji meli nam ji zakousl pes, pred ocima mladsiho syna 2.5 roku…nic horsiho nez pohrbit tri pejsky za 4roky není.......uz zadneho pejska nechci..je to ukrutna bolest…jsme prokleti a neni nam prano mit milovaneho mazlicka…
tak strasne to bolí..ze mne drzi nad vodou jen deti…kvuli nim musim byt statecna…ale verte..co citim uvnitr se neda popsat.

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
27.11.12 15:21
@ANDREA126 píše:
Prvního pejska jsem si poridila v r.2OO3 jmenoval se Denísek, jorkšírksy terier..zlatíčko..milaček..bohužel kdyz jsme otehotnela mel neco s jatry..pote se ze vseho dostal..kdyz se narodil muj prvni syn a byli mu 2mesice Denisek ze dne na den zemrel…Ta neuveritelna bolest byla šílená…Bylo to me psí dite…po 8mesicich jsem si uvedomila ze pejsek je ma soucast…a jela jsme si pro fenecku ktere jsme dala jmeno Eimy..s mým prvnim synem se zboznovali…on tehdy zacal lezt..mam spousty videí jejich–milovali se…v roce 2011 nam ji 25.srazilo auto…nevbehla mu pod kola…pouze byla na druhe strane..poslechla na slovo…ridic na muj pokyn zastavil, byl podvecer…ja ji dala povel pojd a on se rozjel…dodnes to nechapu..zrejme si myslel ze chci prejit ja a pejska si vubec nevsiml…dodnes to mam pred ocima..videl to muj starsi syn..sileli jsme..strasna rána a bolest…po 4dnech jsme si od kamaradky vzali jiz dvouletou fenecku kterou pojmenoval Beruška..vcera teprve rok co jsme ji meli nam ji zakousl pes, pred ocima mladsiho syna 2.5 roku…nic horsiho nez pohrbit tri pejsky za 4roky není.......uz zadneho pejska nechci..je to ukrutna bolest…jsme prokleti a neni nam prano mit milovaneho mazlicka…
tak strasne to bolí..ze mne drzi nad vodou jen deti…kvuli nim musim byt statecna…ale verte..co citim uvnitr se neda popsat.

To je šílený. :,( :,( :,( po téhle zkušenosti bych už žádného taky nechtěla. :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.12 19:13
@ANDREA126 píše:

Mam to velmi podobne… :,( :,( :,(
Kdyz mi bylo 6 nasla jsem na ulici fenecku a nechaly jsme si ji, byla uzasna a byly jsme na sobe zavisle. Po nejake dobe jsme si poridili civavu, tu nam po roce zajeli pribuzni kdyz u chaty na samote parkovali a nevideli ji. Poridili jsme si pak dalsi 2. Ja se odstehovala k priteli a koupili jsme si dalmatina, po roce mu pri behu z niceho nic selhalo srdicko. Pak jsme si koupili s pritelem civavu, odjeli jsme na dovolenou a nechali pejska a rodicema a jejich pejsky. Nekdo zapalil chatu a 3 pejskove tam umreli. Jedna se zacharnila, byla zavrena ve spizirne asi tam nahodou vbehla kdyz si tata sel pro neco a zub nez se vydal do prace. Mela nalez na plicich, ale dostala se z toho. Po nejake dobe nam ji unesl dravi ptak kdyz se vencila na zahrade. Poridili jsme si pak stenatko. To nam umrelo po tydnu, celkove selhani organismu.
Vsechny ty pejsky jsme silene moc milovali a hrozne me to vsechno porad boli. a i kdyz uz je to par let, casto se mi o nich zda :srdce: :srdce: :srdce: taky uz nechci mazlicka, nechci videt dalsi zviratko trpet :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
27.11.12 19:16
@Anonymní píše:
Mam to velmi podobne… :,( :,( :,(
Kdyz mi bylo 6 nasla jsem na ulici fenecku a nechaly jsme si ji, byla uzasna a byly jsme na sobe zavisle. Po nejake dobe jsme si poridili civavu, tu nam po roce zajeli pribuzni kdyz u chaty na samote parkovali a nevideli ji. Poridili jsme si pak dalsi 2. Ja se odstehovala k priteli a koupili jsme si dalmatina, po roce mu pri behu z niceho nic selhalo srdicko. Pak jsme si koupili s pritelem civavu, odjeli jsme na dovolenou a nechali pejska a rodicema a jejich pejsky. Nekdo zapalil chatu a 3 pejskove tam umreli. Jedna se zacharnila, byla zavrena ve spizirne asi tam nahodou vbehla kdyz si tata sel pro neco a zub nez se vydal do prace. Mela nalez na plicich, ale dostala se z toho. Po nejake dobe nam ji unesl dravi ptak kdyz se vencila na zahrade. Poridili jsme si pak stenatko. To nam umrelo po tydnu, celkove selhani organismu.
Vsechny ty pejsky jsme silene moc milovali a hrozne me to vsechno porad boli. a i kdyz uz je to par let, casto se mi o nich zda :srdce: :srdce: :srdce: taky uz nechci mazlicka, nechci videt dalsi zviratko trpet :,( :,( :,(

Pláču když to čtu. :-( hrůza. Na to snad nejde ani nic říct. :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.12 19:20
@Misuldy píše:
Pláču když to čtu. :-( hrůza. Na to snad nejde ani nic říct. :,( :,(

Je to opravdu silene, hrozne moc to boli :,(
vsechy jsme je tolik milovali, kazdy z nich byl unikat :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2
3.8.16 06:40

potrebuji poradit,zda si pejska poridit ci ne

Ahojky holky, před týdnem jsem přišla o milovaného pejska byl se mnou 12 let a byl jako me druhé já. Bohužel kvůli zdravotním problémům jsem ho musela nechat uspat..v tu chvíli jsem byla rozhodnuta ze je to to správné. Nyní si to vycitam že jsem mu ještě měla dát šanci. Byl to kokr a odešel na zadní nohy. Ke konci jsem ho nosila k miskam s jídlem a vycurat ven..atd. Všichni mi říkají ze to bylo správné rozhodnutí.. ale me to hloda. Všude ho vidím a vůbec si zatím nedokážu představit život bez pejska. Mám doma dvouletého prcka ten ho taky furt hledá s ptá se na něho. Řekla jsem ze jsem ho odvezla k panu doktorovi a tam spinka..Jsem v 6 měsíci tehotenstvi, takže v prosinci nám přibude mimi. A řeším zda si mám na konci léta pořídit pejska nového???Zda zvladnu výchovu štěněte a další mimi. Na život se psem jsem zvyklá venceni mi problémy nedělá, malej by měl zase kamaráda co myslíte??? Budu ráda za vaše nazory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
3.8.16 06:57

Ja osobne bych asi pockala az po porodu a treba sestinedeli, az budes vedet, ze je vse v poradku, nerodilas predcasne apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.16 07:07

Já bych zase doporučila pořídit si pejska hned teď. Do prosince budete mít s pejskem zajetý řád, naučené čurání a určitě jsou ty začátky méně náročné se štěnětem a 1 dítětem než pak ještě s miminkem.
Ten odchod minulého pejska si nevyčítej, stejně by se trápil,..a tebe může hřát myšlenka, že měl s tebou šťastný celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný