Příspěvek na bydlení jaké příjmy se počítají
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mon1238 všechny příjmy. Teda oficiální, pokud na to s manželem máte smlouvu (rozsudek) že ti musí posílat vyrovnání tolik a tolik tak se to počítat bude, pokud je to jeho vůle a posílá ti to po domluvě mezi vámi jen tak, tak je to zajímat nebude. U mě je třeba nezajímaly ani alimenty dokud sem je neměla přikleplé soudem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A pokud mě to bude posílat na nějaký jiný účet tak to snad zjistit můžou nebo joo? Podle čeho by to dohledali? Nebo když mě to zašle jednorázově a budou ty peníze na účtu, tak je to také problém?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
počítají se příjmy všech, co mají na dané adrese trvalé bydliště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mon1238 tam jde o to jestli ti to posílá na základě rozsudku o vyrovnání nebo máte dohodu jen tak mezi sebou. Jinak netuším jak je to letos, já žádala naposled 2017, zajímala je výše rodičáku, jestli jsem někde zaměstnaná (brigády atd) a alimenty (ty ex platil, ale neměli sme je tou dobou ještě určené soudně takže je do toho nepočítali). Nějaký výpis z účtu sem nikomu nedokládala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kriss Tina tzn. že když nechtěli výpis z účtu tak by to snad ani neměli jak dohledat i pokud bych to měla soudem dane v rozsudku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příjmy z vyrovnání společného jmění se tam nepočítají. Počítají se tam jen příjmy uvedené v § 5 zákona o státní sociální podpoře: https://www.zakonyprolidi.cz/cs/1995-117
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš
Jinak se neuvádějí příjmy nějak určené (např. rozsudkem, pracovní smlouvou ap.), ale příjmy obdržené tj. i v hotovosti. A jestliže někdo neuvede všechny příjmy, která má uvést, je to podvod. A že se někdo ještě ptá, jak má podvádět?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit