Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Neřekla bych, jen vím, že určité hranice nesmím překročit kvůli sobě samé. Následky opačného přístupu by nemusely být zrovna z nejpříjemnějších.
@Velryba černá píše: Více
Ale schůzku mate, jedtli to chapu dobře
Takže se snaží ti vyhovet
@Venetia píše: Více
Možná spíš sobě. Pro svůj pocit, že přece udělal všechno, co mohl.
@Venetia píše: Více
To tady někdo vymyslel kvůli odděleným místnostem na spaní.
V tom případě nechápu, že vůbec někam jedeš
Na kafe může přijet za tebou, když stojí o osobní setkání a nebo existuje telefon…takhle bych řekla, že mu dáváš velkou naději, že neni všem dnům konec..
Protože nikdo nepředpokládá, že když milenci jedou do hotelu přes noc, tak sháni oddělené pokoje…
Hele, podle mě se dá prožít hezký den a půl i bez sexu. Co bude dál, nevím ani já, uvidím, jak se k tomu celému postaví. Prostě potřebuji zjistit, co vedle něj vlastně cítím. A to teď nevím.
V pohodě, já nikomu myšlenky regulovat nezkouším.
Nechceš si konečně koupit nějakou prachovku a přeleštit mé své koule? Jak to, že se dnes tak pleteš, když je to naprosto jasné?
![]()
A hlavně, zda se mu postaví. Vůbec nechápu, že to s tebou jeste nezabalil. Jsi komplikovaná jak dvoják žebřík.
Nejlépe se mluvi ve společné posteli
@jege píše: Více
Víš co, napíšu ti jediné, vykecala jsem ti na sebe soukromě dost věcí na to, aby mi ty tvoje věčné narážky nedělaly dobře. Vracet ti to ale nebudu, nedisponuji příslušnou povahou. Takže se klidně bav dál, když ti takové jednání činí radost.