Přispívání na domácnost

2
7.2.24 20:18

Přispívání na domácnost

Zdravím,
Chtěla bych se vás zeptat na názor.
Přítel pracuje (vydělá si cca 40 tisíc ) a já stále studuji a chodím 2× týdně na brigádu kde dostanu dohromady asi 1200 takže tak pro radost abych u sebe něco měla. Pritel bydlí ve spolubydleni kde platí 9 tisíc za měsíc a to jsou jeho výdaje plus samozřejmě jídlo. Bydlíme odděleně.
Dnes zamnou prisel a řekl ze by chtěl abych mu dával vždy polovinu z toho co si vydělám abych mu “přispěla na jídlo …”. Samozrejme mi zaplati třeba večeři ale vždy když mám já u sebe tak to dejme tomu utratim za nás dva za jídlo(nevim kdy naposled jsem si s něčím udělala radost). Řekla jsem mu, ze mam tu brigádu abych u sebe něco měla když přijdou narozeniny v rodině nebo něco jineho ale řekl mi ze jsem sobec a ze jsem “vychcana” když mu to nechci dávat.
Přijde mi ze to je od něho hnusne když si objednává všelijaké blbosti k sobě domu, kupuje si různé věci ale chce abych mu dávala na jídlo. Docela jsme se kvůli tomu chytli protože mi to nepřijde fér jelikož já si nevydelam skoro nic.
Dekuji za názory dámy😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5098
7.2.24 20:20

Next, please ;)

Promin, ale tenhle snad ani nestoji za komentar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.2.24 20:22

Co je tohle za blbost? Asi to nechápu, proč mu máš platit jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.2.24 20:22
@leuska700 píše:
Zdravím,
Chtěla bych se vás zeptat na názor.
Přítel pracuje (vydělá si cca 40 tisíc ) a já stále studuji a chodím 2× týdně na brigádu kde dostanu dohromady asi 1200 takže tak pro radost abych u sebe něco měla. Pritel bydlí ve spolubydleni kde platí 9 tisíc za měsíc a to jsou jeho výdaje plus samozřejmě jídlo. Bydlíme odděleně.
Dnes zamnou prisel a řekl ze by chtěl abych mu dával vždy polovinu z toho co si vydělám abych mu “přispěla na jídlo …”. Samozrejme mi zaplati třeba večeři ale vždy když mám já u sebe tak to dejme tomu utratim za nás dva za jídlo(nevim kdy naposled jsem si s něčím udělala radost). Řekla jsem mu, ze mam tu brigádu abych u sebe něco měla když přijdou narozeniny v rodině nebo něco jineho ale řekl mi ze jsem sobec a ze jsem “vychcana” když mu to nechci dávat.
Přijde mi ze to je od něho hnusne když si objednává všelijaké blbosti k sobě domu, kupuje si různé věci ale chce abych mu dávala na jídlo. Docela jsme se kvůli tomu chytli protože mi to nepřijde fér jelikož já si nevydelam skoro nic.
Dekuji za názory dámy😁
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35819
7.2.24 20:31

Už by to byl bývalý přítel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
7.2.24 20:34

Jsou to jeho peníze a on si je může utrácet, jak chce. Tedy i za věci, které tobě připadají jako blbosti. On si je vydělal, on si je utratí.
Proč neděláš víc? Proč děláš tak málo?
Nemáš ruce nebo co?

A že chce příspěvek na jídlo?? To je snad jasný ne. Něco tam projíš, vyplácáš za vodu, za energie apod… to, že někdo má, neznamená, že bude dotovat nemakačenka.
Buď si jídlo nos svoje, nebo plať. Ty jsi dobrá zlato*kopka

• Citovat
  • Upravit
30408
7.2.24 20:37
@Snowie23 píše:
Jsou to jeho peníze a on si je může utrácet, jak chce. Tedy i za věci, které tobě připadají jako blbosti. On si je vydělal, on si je utratí.
Proč neděláš víc? Proč děláš tak málo?
Nemáš ruce nebo co?A že chce příspěvek na jídlo?? To je snad jasný ne. Něco tam projíš, vyplácáš za vodu, za energie apod… to, že někdo má, neznamená, že bude dotovat nemakačenka.
Buď si jídlo nos svoje, nebo plať. Ty jsi dobrá zlato*kopka

Ty nejsi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
7.2.24 20:38

@Snowie23 jsi padla na znak z jahody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
7.2.24 20:38

@leuska700 zdrhej, tohle nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
7.2.24 20:39
@hanka.br. píše:
Ty nejsi normální.

Proč prosímtě?
Holka, co je zdravá živá práceschopná dělá za pár babek za měsíc a parazituje na příteli :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
7.2.24 20:39
@AjaF píše:
@Snowie23 jsi padla na znak z jahody?

Proč by ji měl jako někdo dotovat?? Je práceschopná.

• Citovat
  • Upravit
11824
7.2.24 20:40

@Snowie23 jako že má studentka finančně podporovat pracujícího chlapa, když spolu ani nebydlí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.2.24 20:42
@Snowie23 píše:

Dotovat chce on, ona přece po něm nic nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.2.24 20:43

@Snowie23 studuju a aktuálně za chvíli maturuju a není to jedina záležitost kterou musím stíhat v týdnu takže více nemůžu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
7.2.24 20:44
@Snowie23 píše:

On jí taky neplatí za štych, no ne? A navíc spolu ani nebydlí, takže co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí