Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
Chtěla bych se vás zeptat na názor.
Přítel pracuje (vydělá si cca 40 tisíc ) a já stále studuji a chodím 2× týdně na brigádu kde dostanu dohromady asi 1200 takže tak pro radost abych u sebe něco měla. Pritel bydlí ve spolubydleni kde platí 9 tisíc za měsíc a to jsou jeho výdaje plus samozřejmě jídlo. Bydlíme odděleně.
Dnes zamnou prisel a řekl ze by chtěl abych mu dával vždy polovinu z toho co si vydělám abych mu “přispěla na jídlo …”. Samozrejme mi zaplati třeba večeři ale vždy když mám já u sebe tak to dejme tomu utratim za nás dva za jídlo(nevim kdy naposled jsem si s něčím udělala radost). Řekla jsem mu, ze mam tu brigádu abych u sebe něco měla když přijdou narozeniny v rodině nebo něco jineho ale řekl mi ze jsem sobec a ze jsem “vychcana” když mu to nechci dávat.
Přijde mi ze to je od něho hnusne když si objednává všelijaké blbosti k sobě domu, kupuje si různé věci ale chce abych mu dávala na jídlo. Docela jsme se kvůli tomu chytli protože mi to nepřijde fér jelikož já si nevydelam skoro nic.
Dekuji za názory dámy😁
Next, please ![]()
Promin, ale tenhle snad ani nestoji za komentar.
Co je tohle za blbost? Asi to nechápu, proč mu máš platit jídlo?
@leuska700 píše:
Zdravím,
Chtěla bych se vás zeptat na názor.
Přítel pracuje (vydělá si cca 40 tisíc ) a já stále studuji a chodím 2× týdně na brigádu kde dostanu dohromady asi 1200 takže tak pro radost abych u sebe něco měla. Pritel bydlí ve spolubydleni kde platí 9 tisíc za měsíc a to jsou jeho výdaje plus samozřejmě jídlo. Bydlíme odděleně.
Dnes zamnou prisel a řekl ze by chtěl abych mu dával vždy polovinu z toho co si vydělám abych mu “přispěla na jídlo …”. Samozrejme mi zaplati třeba večeři ale vždy když mám já u sebe tak to dejme tomu utratim za nás dva za jídlo(nevim kdy naposled jsem si s něčím udělala radost). Řekla jsem mu, ze mam tu brigádu abych u sebe něco měla když přijdou narozeniny v rodině nebo něco jineho ale řekl mi ze jsem sobec a ze jsem “vychcana” když mu to nechci dávat.
Přijde mi ze to je od něho hnusne když si objednává všelijaké blbosti k sobě domu, kupuje si různé věci ale chce abych mu dávala na jídlo. Docela jsme se kvůli tomu chytli protože mi to nepřijde fér jelikož já si nevydelam skoro nic.
Dekuji za názory dámy😁
Jsou to jeho peníze a on si je může utrácet, jak chce. Tedy i za věci, které tobě připadají jako blbosti. On si je vydělal, on si je utratí.
Proč neděláš víc? Proč děláš tak málo?
Nemáš ruce nebo co?
A že chce příspěvek na jídlo?? To je snad jasný ne. Něco tam projíš, vyplácáš za vodu, za energie apod… to, že někdo má, neznamená, že bude dotovat nemakačenka.
Buď si jídlo nos svoje, nebo plať. Ty jsi dobrá zlato*kopka
@Snowie23 píše:
Jsou to jeho peníze a on si je může utrácet, jak chce. Tedy i za věci, které tobě připadají jako blbosti. On si je vydělal, on si je utratí.
Proč neděláš víc? Proč děláš tak málo?
Nemáš ruce nebo co?A že chce příspěvek na jídlo?? To je snad jasný ne. Něco tam projíš, vyplácáš za vodu, za energie apod… to, že někdo má, neznamená, že bude dotovat nemakačenka.
Buď si jídlo nos svoje, nebo plať. Ty jsi dobrá zlato*kopka
Ty nejsi normální.
@hanka.br. píše:
Ty nejsi normální.
Proč prosímtě?
Holka, co je zdravá živá práceschopná dělá za pár babek za měsíc a parazituje na příteli
![]()
@Snowie23 jako že má studentka finančně podporovat pracujícího chlapa, když spolu ani nebydlí? ![]()
@Snowie23 píše:
Proč by ji měl jako někdo dotovat?? Je práceschopná.
Dotovat chce on, ona přece po něm nic nechce.
@Snowie23 studuju a aktuálně za chvíli maturuju a není to jedina záležitost kterou musím stíhat v týdnu takže více nemůžu. ![]()
@Snowie23 píše:
Proč by ji měl jako někdo dotovat?? Je práceschopná.
On jí taky neplatí za štych, no ne? A navíc spolu ani nebydlí, takže co.