Přispívání na domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrasteia
7.2.24 21:19
@Snowie23 píše:
Jedovata, protože tyhle teenky, co roztahnou nohy a myslí si, že je to něco wow pro chlapa a zaplatí si tím život, fakt nesnasim.
Zlatokopky to jsou.

Myslím, ze k Tobe se nukdy nikdo nechoval opravdu hezky a s uctou, protože jinak by jsi tolik na lidi neutocila. Neni to poprve, kdy tu jedes do zeny, ktera se sebou nenecha vlacet.

Vis, zivot nejsou jenom peníze. A jestli mas potřebu partnerovi dokazovat, ze ho nepotřebuješ a ostentativne si do koruny vsechno ve vztahu rozuctovavat, tak je problém spis u Tebe.

Kdybys byla se sebou tak strasne spokojena, tak tu na cizi zeny neutocis. A neni to poprve, kdy tady naprosto normalni holku oznacujes za zlatokopku🤡

• Citovat
  • Upravit
56129
@Snowie23 píše: Že jsem silná, emanpicovana, nezávislá žena, která toho dokázala víc, než většina vrstevníků

Není povinné něco dokazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
@Snowie23 píše: Že jsem silná, emanpicovana, nezávislá žena, která toho dokázala víc, než většina vrstevníků

Ježiš, ale na to mu neskákej, to je v rámci terapie! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
@Kelsey píše:
Jsi král hloupých názorů :palec:.

Děkuju zlato :srdce: je mi ctí 👑

• Citovat
  • Upravit
5960
7.2.24 21:20
@Snowie23 píše:
On chce jen uhradit to, co ona mu prožere

A sex chce ale zadarmo, že? Tak ať si platí k.urvu. Ty máš tedy názory. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75779
7.2.24 21:21
@Kriss Tina píše:
Takže on má platit komplet vše, když jsi u nej/ s nim? To je tvůj problém, ze si nic nevydelas, si najdi lepší brigádu. Ze má on větší plat neznamená, ze te musí sponzorovat ne?

Jednodušší bude najít si lepšího chlapa. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
7.2.24 21:21

A všem je to úplně fuk, tak se musíš pochlubit alespoň v anonymní diskuze na netu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
7.2.24 21:22
@andrasteia píše:
Myslím, ze k Tobe se nukdy nikdo nechoval opravdu hezky a s uctou, protože jinak by jsi tolik na lidi neutocila. Neni to poprve, kdy tu jedes do zeny, ktera se sebou nenecha vlacet.

Vis, zivot nejsou jenom peníze. A jestli mas potřebu partnerovi dokazovat, ze ho nepotřebuješ a ostentativne si do koruny vsechno ve vztahu rozuctovavat, tak je problém spis u Tebe.

Kdybys byla se sebou tak strasne spokojena, tak tu na cizi zeny neutocis. A neni to poprve, kdy tady naprosto normalni holku oznacujes za zlatokopku🤡

Já mám partnera, který se o me stará jako o princeznu. Porad jsme v restauraci, pořád mě bere na nákupy a co si nahazim do koše je moje, kdykoli někam a něco chci, dostanu to. A nemusím ani ty nohy roztahnout.
Na všechno si dokážu vydělat sama. A když on doprava něco mně, protože chce, tak já jdu a koupím něco jemu. Takže je to pořád 50:50.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
7.2.24 21:23
@Kipa22 píše:
A sex chce ale zadarmo, že? Tak ať si platí k.urvu. Ty máš tedy názory. :zed:
U sexu se nadře víc chlap, než žena
Proč by ji to měl platit? Leží a heká.
  • Citovat
  • Upravit
56129
@Snowie23 píše:
Já mám partnera, který se o me stará jako o princeznu. Porad jsme v restauraci, pořád mě bere na nákupy a co si nahazim do koše je moje, kdykoli někam a něco chci, dostanu to. A nemusím ani ty nohy roztahnout.
Na všechno si dokážu vydělat sama. A když on doprava něco mně, protože chce, tak já jdu a koupím něco jemu. Takže je to pořád 50:50.

Pořád v restauraci a bez roztahnutych nohou. Jsi vítězka a vyhrávas plysacka. dokazala jsi nemožné.

Příspěvek upraven 07.02.24 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
@Snowie23 píše:
Víš kolik utratis jen vody, když si dáš sprchu před každým sexem a po každém sexu? Včetně vlasů? My máme sex třeba 7× denně.
Určitě si tam dobiji mobil, notebook, hodinky, fenuje vlasy apod.

Kdy stíháš školu a práci na půl úvazku, když máte sex 7 krát denně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
@Snowie23 píše:
U sexu se nadře víc chlap, než žena
Proč by ji to měl platit? Leží a heká.

To to máte teda doma dost nudný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.2.24 21:24
@Snowie23 píše:
Na všechno si dokážu vydělat sama. A když on doprava něco mně, protože chce, tak já jdu a koupím něco jemu. Takže je to pořád 50:50.

Takze si to nahazis do košíku, objedná v restauraci a všechno do koruny za sebe zaplatíš, protože tak se to má. A když mu něco koupíš, tak mu k tomu dáš účtenku a on zase tobě, aby bylo všechno do koruny vyrovnané a nebyla si za zlatokopku (podle tvé definice zlatokopky)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
7.2.24 21:24
@nozu píše:
Kdy stíháš školu a práci na půl úvazku, když máte sex 7 krát denně? 8o

Po škole už mám. Práci na půl úvazku no comment. A máme celé ráno, odpoledne a večer na sebe.

• Citovat
  • Upravit
luccifera
7.2.24 21:25

@Snowie23 a teda co za skolu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení