Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snowie23 píše:
Přítel bere 80k, nikdy po mě nic nechtěl. Ale já to platím, protože chci. Nemusím na nikom viset.
Mě neoslníš, to je zbytečná snaha. Taková emancipovaná hvězda, co si na sebe vydělala už ve školce a samozřejmě platí, protože strašně chce. Fakt se nesnaž.
@kavenka píše:
Za mě rozchod. Soustřeď se na maturitu.
Přesně. Neztrácet s tím čas.
@jkra píše:
Ty jsi před maturitou měla maturitu?
Já jsem před maturitou měla práci za 15k
@Pidulka1991 píše:
Ty jsi fakt hrozně jedovatá…
Jedovata, protože tyhle teenky, co roztahnou nohy a myslí si, že je to něco wow pro chlapa a zaplatí si tím život, fakt nesnasim.
Zlatokopky to jsou.
@Snowie23 píše:
Myslíš ten vztah, kdy mám před svatbou a snažíme se o dítě? Hrozná smůla no.
Jsem zvyklá, že si každý platime vydaje spojené se sebou + hromadne napul. V životě by mě nenapadlo parazitovat.
Tak si už rozplánuj, jak vyjdeš z poloviny rodičáku
.
@Snowie23 píše:
Zavisti? Jako co? Že má tak málo peněz? Že nemá ani maturitu? Ze nemá ani čas volný? Že není schopna najít si práci?![]()
Mně je 23, mám před svatbou, snažíme se o miminko, peníze mám slušné, práci super, VŠ.
23? Jejdamánku! Já myslela, že jsi zlá, ale tys jenom beznadějně mlaďoučká a nezkušená.
Prosím tě, nevykládej o nezávislosti a parazitování, když za sebou nemáš snahu uživit se s dítětem mladším tří let na krku. Říkat hrdě „mám VŠ”, když ve 23 můžeš mít maximálně tak uprděnýho bakaláře… snad tě život nedoběhne příliš škaredě.
@Snowie23 píše:
Mysli si, že jídlo je zadarmo. Voda je zadarmo. Elektřina je zadarmo.
Nejradši by si chodila jen zakukat a nic neplatit.
Takže nezbývá, než aby tento nespokojený utiskovaný a okrádaný muž vytáhl kasičku: za použití wc uhradit predem 10 Kč, za sprchu 20 Kč a za domácí veceri 70. Kafe za 10, čaj za 5 a karafa vody s platkem citronu 10. A zanedlouho muže chrastit a koupit ji k narozeninám vatove tamponky.
A kdo u sexu bude bez orgasmu, dostane od druhyho 500.
@Capelucia píše:
Tak si už rozplánuj, jak vyjdeš z poloviny rodičáku.
Neboj se
máme variantu, že půjde muž na rodičák. On mi chce zaplatit vše, já nechci.
@Andante píše:
23? Jejdamánku! Já myslela, že jsi zlá, ale tys jenom beznadějně mlaďoučká a nezkušená.
Prosím tě, nevykládej o nezávislosti a parazitování, když za sebou nemáš snahu uživit se s dítětem mladším tří let na krku. Říkat hrdě „mám VŠ”, když ve 23 můžeš mít maximálně tak uprděnýho bakaláře… snad tě život nedoběhne příliš škaredě.
@admin děkuji
@Snowie23 píše:
Víš kolik utratis jen vody, když si dáš sprchu před každým sexem a po každém sexu? Včetně vlasů? My máme sex třeba 7× denně.
Určitě si tam dobiji mobil, notebook, hodinky, fenuje vlasy apod.
@Snowie23 píše:
Víš kolik utratis jen vody, když si dáš sprchu před každým sexem a po každém sexu? Včetně vlasů? My máme sex třeba 7× denně.
Určitě si tam dobiji mobil, notebook, hodinky, fenuje vlasy apod.
Tak to se celý den jen sprchujete a sexujete ne?
To by mě zajímalo kdy chodíte do té práce
![]()
@kavenka píše:
Tak to se celý den jen sprchujete a sexujete ne?
To by mě zajímalo kdy chodíte do té práce![]()
![]()
Tak já mám třeba ½ úvazek, protože mi to stačí a finance nadprumerne
@Snowie23 píše:
No a.
@Snowie23 píše:
Ja treba taky vydelavala, ale neutracela za blbosti typu jidlo s donaskou. Pokud by pritel objednal jidlo s donaskou (jak zminila zakladatelka) a chtel pak po me pulku, tak bych se mu vysmala. On ma jiny rozpocet a pokud chce rozhazovat, at si rozhazuje svoje. Nebo ji poradis, at si u nej da suchej rohlik a cumi, jak on se cpe? ![]()
Vubec mi neprijde normalni po ni neco chtit. Ona muze obcas donest neco na vecer, ale ne mu platit pulku, kdyz ani nema moznost vybrat cenovou hladinu. a jeste ten chlap asi sezere vic nez ona ![]()