Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snowie23 píše:
Proč petilete? Tak dlouho jsem tam nechtěla být![]()
Mám jiné priority. Třeba teď svatbu a miminko.
Takže máš ukopteneho bakaláře. no, to jsi hvězda… Úplná..
@Andante píše:
Vždyť má tak maximálně bakaláře, proboha. To skoro ani není titul. Ty nikdy nevím, jak mám v mailu oslovit. Psát „Vážená paní bakalářko,” když mám pak v podpisu všechny ty svoje tituly (můj obor na to holt hraje), mi přijde, jako kdybych se jí posmívala. Radši píšu „Dobrý den,” on se někdo i na toho bakaláře příšerně nadře, no…
Gramotný člověk ví, že titul „Bc.“ se neoslovuje!!!
![]()
@smile_xxx píše:
Ty sis na střední škole v maturitním ročníku vydělala měsíčně 15 tis netto?
To víš, kurvicka si vydělá 🤣
@jkra píše:
Takže máš ukopteneho bakaláře. no, to jsi hvězda… Úplná..
Bc. mám protože nebyl důvod jít dál. Mám práci, kde za ½ úvazek mám full plat. Tak proč bych tam hnila??
@Snowie23 píše:
Gramotný člověk ví, že titul „Bc.“ se neoslovuje!!!![]()
Správně. Protože to prostě není akademický titul 🤷♀️
@tess50 píše:
Kdy to stíháš, když se staras o babičku, sourozence a nemocného člena rodiny celý tvůj život, jak jsi psala?
Protože nejsem v rodině sama, střídáme se v péči (logicky).
@Snowie23 píše:
Zlatokopka je holka, která za sebe nechává platit vše, pravidelně. Což zakladatelka splňuje. A nechápe, že i ona by měla něco přispět, což opět splnuje. Jediné, co dělá je, že roztahne nohy, což splnuje. Místo aby uvařila třeba.
A ještě tady plive špínu na chlapa, co za ní všechno cáluje.
Píše, že zaplatí, když má. Nikde nenapsala, že potřebuje chodit do drahých restauraci, že u něj bývá 7× ve sprše a podobně. Třeba se vidí na klasickém rande večer, a vůbec se u něj nezdrzuje celý víkend. Tak se hod do klidu.
Ta tvoje oblíbená fraze o roztahovani nohou mě baví nejvíce. Jestli má Mistr pracuji a vydělávám, bydlím ve spolubydleni pocit, že potřebuje po přítelkyni 600kc, aby se jako zahojil, na svých výdajích, tak mi spíš připadá ubohý on.
Nečekaný scénář když chodí s holkou že střední, že nevydelava jako on, vážně. ![]()
Zlatokopka - žena, která navazuje, resp. udržuje vztahy s muži primárně za účelem získávat od nich hmotný prospěch (dárky, peníze apod.).
Příspěvek upraven 07.02.24 v 21:32
@Andante píše:
Správně. Protože to prostě není akademický titul 🤷♀️
A kdo kde psal, že Bc. je akademicky titul?!?!
![]()
@Kelsey píše:
Bacha. Pýcha předchází pád. Ať tebe nedoběhne jednou karma.
Ale vždyť jen provokuje, aby si místním flamem prozářila nudný večer.
Jinak by zakladatelce všichni řekli, ať kopne svojí osmnáctiletou nožkou pána do zádele a mrkne po někom velkorysejším, a vlákno by skončilo na druhé stránce.
Nicméně člověk fakt nemusí pro zbytek života zůstávat s kýmkoli, koho potká na maturitním plese staršího ročníku.
A tady končím. Zvrhává se nám to v napadání Snowie a toho jsem se účastnit nechtěla. Omluva a odpojuji se.
@Thrisha píše:
Píše, že zaplatí, když má. Nikde nenapsala, že potřebuje chodit do drahých restauraci, že u něj bývá 7× ve sprše a podobně. Třeba se vidí na klasickém rande večer, a vůbec se u něj nezdrzuje celý víkend. Tak se hod do klidu.Ta tvoje oblíbená fraze o roztahovani nohou mě baví nejvíce. Jestli má Mistr pracuji a vydělávám, bydlím ve spolubydleni pocit, že potřebuje po přítelkyni 600kc, aby se jako zahojil, na svých výdajích, tak mi spíš připadá ubohý on.
Nečekaný scénář když chodí s holkou že střední, že nevydelava jako on, vážně.
Zlatokopka - žena, která navazuje, resp. udržuje vztahy s muži primárně za účelem získávat od nich hmotný prospěch (dárky, peníze apod.).
Tak teď taky „má“ a neplatí.
@Thrisha píše:
Píše, že zaplatí, když má. Nikde nenapsala, že potřebuje chodit do drahých restauraci, že u něj bývá 7× ve sprše a podobně. Třeba se vidí na klasickém rande večer, a vůbec se u něj nezdrzuje celý víkend. Tak se hod do klidu.Ta tvoje oblíbená fraze o roztahovani nohou mě baví nejvíce. Jestli má Mistr pracuji a vydělávám, bydlím ve spolubydleni pocit, že potřebuje po přítelkyni 600kc, aby se jako zahojil, na svých výdajích, tak mi spíš připadá ubohý on.
Nečekaný scénář když chodí s holkou že střední, že nevydelava jako on, vážně.
No však, ta večeře, co jí zaplatí, to je gral zlatokopectvi.
@Petra Star píše:
@Kriss Tina vzdyt pisu, ze muze obcas neco donest. Ale nic bych na navsteve neplatila. Obzvlast ne v jejim pripade.
Tak záleží jak to probíhá, když si chlap vymysli večeři v restauraci, nebo objedná pizzu, tak by to měl zatáhnout, pokud ale ona přijde na návštěvu a sedi a řekne, ze má na něco chuť a ať si objednají, místo aby třeba udělali něco z jídla, co mají v lednici, tak by to měla zaplatit ona no ![]()
Ono totiž tyhle nanynky si myslí, že když si najdou starsiho chlapa, a samy nemají nic, že on všechno zajistí. Že se k němu nastehuji, přijdou k bytu/domu, a nemusí být u rodičů.
Ideálně, že je bude chlap i živit, aby nemusely na školu/do práce.
Jenže na tohle chlap není zvedavej. Na teen spratka.
@jkra píše:že, ale nějaká hodně nízká liga asi…
No však, ta večeře, co jí zaplatí, to je gral zlatokopectvi.
Když zaplatím chlapovi večeři já, bere se to už jako, že si vydrzuji gigola? ![]()