Přispívání na domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snowie23
7.2.24 21:37
@Kriss Tina píše:
Tak záleží jak to probíhá, když si chlap vymysli večeři v restauraci, nebo objedná pizzu, tak by to měl zatáhnout, pokud ale ona přijde na návštěvu a sedi a řekne, ze má na něco chuť a ať si objednají, místo aby třeba udělali něco z jídla, co mají v lednici, tak by to měla zaplatit ona no :D

Hlavně když nechce platit, tak by mohla alespoň vařit (ten akt). Proste on koupi, ona zpracuje („zaplati“ praci)

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
7.2.24 21:38
@Snowie23 píše:
Hlavně když nechce platit, tak by mohla alespoň vařit (ten akt). Proste on koupi, ona zpracuje („zaplati“ praci)

Co z ní jinak má??? Ona nic nedělá. Jen ho stojí prachy. Má ji na sex.
Jenže to mu dá každá.

• Citovat
  • Upravit
431
7.2.24 21:38

@Snowie23 ano přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
7.2.24 21:40

@Snowie23 ty musíš být sestra toho chlapa zakladatelky.
Jinak fakt nechápu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
7.2.24 21:41
@Ťarbík01 píše:
@Snowie23 ty musíš být sestra toho chlapa zakladatelky.
Jinak fakt nechápu. :roll:

Tak mi řekni, co z ní má? Oproti jiné ženě?
Dává mu jen sex, to zvládne každá. :think:

• Citovat
  • Upravit
37136
7.2.24 21:41
@Snowie23 píše:
Hlavně když nechce platit, tak by mohla alespoň vařit (ten akt). Proste on koupi, ona zpracuje („zaplati“ praci)

Jo tohe mi taky přijde normalni, nemůžu říct, ze souhlasím se všemi tvymi příspěvky, ale tenhle akt mi přijde přirozený. Záleží jak to tam mají no, jestli ona požaduje full servis a všechno zadarmo, nebo se nějak podílí na chodu domacnosti, i když tam teda nebydlí, ale v tu dobu kdy tam je :nevim: muž třeba taky platil většinu, když sme spolu začínali, ale zas sem přijela k němu, pomohla uvařit, pak sem umyla nádobí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
7.2.24 21:42

Zakladatelko, pokud chceš s takovým chlapem dále být, tak je to tvoje věc. Radim ti dělat si svačiny z domova, když budeš u něj. :jazyk:
Ale já bych s takovým chlapem nebyla. To fakt ne.
A nejsem žádná zlatokopka a já nevím co ještě. Na střední jsem též chodila na brigády kde se dalo a platila si kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
7.2.24 21:42

@Snowie23 to bych neřekl že to zvládne každá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.2.24 21:43

@Snowie23 kde všechny ty své domněnky bereš? Zakladatelka nikde nic takového nepsala. A ty hned, že u něj bydlí zadarmo. Ji zadarmo a že z ní nic nemá.

Jestli ji bere do restaurací nebo objednává jídlo domu, a jak často se nikde neuvádí.

A asi z ní něco má když s ní je ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
@Kriss Tina píše:
Jo tohe mi taky přijde normalni, nemůžu říct, ze souhlasím se všemi tvymi příspěvky, ale tenhle akt mi přijde přirozený. Záleží jak to tam mají no, jestli ona požaduje full servis a všechno zadarmo, nebo se nějak podílí na chodu domacnosti, i když tam teda nebydlí, ale v tu dobu kdy tam je :nevim: muž třeba taky platil většinu, když sme spolu začínali, ale zas sem přijela k němu, pomohla uvařit, pak sem umyla nádobí… :nevim:

Přesně tak. Chápu, že by se nechtěla podílet financne, jeste kdyby tam dřela jak Bulhar.
Ale jestli přijde vždycky k hotovemu, zaplacenemu…

• Citovat
  • Upravit
17271
@Snowie23 píše:
Myslíš ten vztah, kdy mám před svatbou a snažíme se o dítě? Hrozná smůla no.
Jsem zvyklá, že si každý platime vydaje spojené se sebou + hromadne napul. V životě by mě nenapadlo parazitovat.

Až budeš brát jenom rodičák, tak taky pojedete všechno napůl, abys nebyla zlatokopka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56150
@Thrisha píše: že, ale nějaká hodně nízká liga asi…Když zaplatím chlapovi večeři já, bere se to už jako, že si vydrzuji gigola? :lol:

Jo a musíš mu platit za sex, nadře se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
7.2.24 21:44
@Thrisha píše:
@Snowie23 kde všechny ty své domněnky bereš? Zakladatelka nikde nic takového nepsala. A ty hned, že u něj bydlí zadarmo. Ji zadarmo a že z ní nic nemá.

Jestli ji bere do restaurací nebo objednává jídlo domu, a jak často se nikde neuvádí.

A asi z ní něco má když s ní je ne?

Evidentně z ní nemá žádný užitek. Kdyby měl, nepozaduje peníze. Protože by mu to něčím vykompenzovala. Ale on ji bere jako spolubydlici s výhodami.

• Citovat
  • Upravit
1938
7.2.24 21:45
@jkra píše:
Jo a musíš mu platit za sex, nadře se

Musím říct muži, že mi občas dělal charitu :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56150
7.2.24 21:45
@Snowie23 píše:
Evidentně z ní nemá žádný užitek. Kdyby měl, nepozaduje peníze. Protože by mu to něčím vykompenzovala. Ale on ji bere jako spolubydlici s výhodami.

Ale ona tam nebydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria