Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snowie23 píše:
Hlavně když nechce platit, tak by mohla alespoň vařit (ten akt). Proste on koupi, ona zpracuje („zaplati“ praci)
Co z ní jinak má??? Ona nic nedělá. Jen ho stojí prachy. Má ji na sex.
Jenže to mu dá každá.
@Snowie23 ty musíš být sestra toho chlapa zakladatelky.
Jinak fakt nechápu. ![]()
@Snowie23 píše:
Hlavně když nechce platit, tak by mohla alespoň vařit (ten akt). Proste on koupi, ona zpracuje („zaplati“ praci)
Jo tohe mi taky přijde normalni, nemůžu říct, ze souhlasím se všemi tvymi příspěvky, ale tenhle akt mi přijde přirozený. Záleží jak to tam mají no, jestli ona požaduje full servis a všechno zadarmo, nebo se nějak podílí na chodu domacnosti, i když tam teda nebydlí, ale v tu dobu kdy tam je
muž třeba taky platil většinu, když sme spolu začínali, ale zas sem přijela k němu, pomohla uvařit, pak sem umyla nádobí… ![]()
Zakladatelko, pokud chceš s takovým chlapem dále být, tak je to tvoje věc. Radim ti dělat si svačiny z domova, když budeš u něj. ![]()
Ale já bych s takovým chlapem nebyla. To fakt ne.
A nejsem žádná zlatokopka a já nevím co ještě. Na střední jsem též chodila na brigády kde se dalo a platila si kde co.
@Snowie23 kde všechny ty své domněnky bereš? Zakladatelka nikde nic takového nepsala. A ty hned, že u něj bydlí zadarmo. Ji zadarmo a že z ní nic nemá.
Jestli ji bere do restaurací nebo objednává jídlo domu, a jak často se nikde neuvádí.
A asi z ní něco má když s ní je ne?
@Kriss Tina píše:
Jo tohe mi taky přijde normalni, nemůžu říct, ze souhlasím se všemi tvymi příspěvky, ale tenhle akt mi přijde přirozený. Záleží jak to tam mají no, jestli ona požaduje full servis a všechno zadarmo, nebo se nějak podílí na chodu domacnosti, i když tam teda nebydlí, ale v tu dobu kdy tam jemuž třeba taky platil většinu, když sme spolu začínali, ale zas sem přijela k němu, pomohla uvařit, pak sem umyla nádobí…
Přesně tak. Chápu, že by se nechtěla podílet financne, jeste kdyby tam dřela jak Bulhar.
Ale jestli přijde vždycky k hotovemu, zaplacenemu…
@Snowie23 píše:
Myslíš ten vztah, kdy mám před svatbou a snažíme se o dítě? Hrozná smůla no.
Jsem zvyklá, že si každý platime vydaje spojené se sebou + hromadne napul. V životě by mě nenapadlo parazitovat.
Až budeš brát jenom rodičák, tak taky pojedete všechno napůl, abys nebyla zlatokopka? ![]()
@Thrisha píše: že, ale nějaká hodně nízká liga asi…Když zaplatím chlapovi večeři já, bere se to už jako, že si vydrzuji gigola?
Jo a musíš mu platit za sex, nadře se
@Thrisha píše:
@Snowie23 kde všechny ty své domněnky bereš? Zakladatelka nikde nic takového nepsala. A ty hned, že u něj bydlí zadarmo. Ji zadarmo a že z ní nic nemá.Jestli ji bere do restaurací nebo objednává jídlo domu, a jak často se nikde neuvádí.
A asi z ní něco má když s ní je ne?
Evidentně z ní nemá žádný užitek. Kdyby měl, nepozaduje peníze. Protože by mu to něčím vykompenzovala. Ale on ji bere jako spolubydlici s výhodami.
@jkra píše:
Jo a musíš mu platit za sex, nadře se
Musím říct muži, že mi občas dělal charitu
![]()
@Snowie23 píše:
Evidentně z ní nemá žádný užitek. Kdyby měl, nepozaduje peníze. Protože by mu to něčím vykompenzovala. Ale on ji bere jako spolubydlici s výhodami.
Ale ona tam nebydlí.