Přítel doma jen na víkendy - otěhotnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.12.13 22:01

No tak nejde o to kdy je přítel doma, ale o to kdy máš ovulaci ne?? to neovlivnis.. muze ti ovulace vyjit na vikend a nemusi.. sama musis vedet kdy cca ovulujes.. ;)

• Citovat
  • Upravit
2820
30.12.13 22:09
@Anonymní píše:
No tak nejde o to kdy je přítel doma, ale o to kdy máš ovulaci ne?? to neovlivnis.. muze ti ovulace vyjit na vikend a nemusi.. sama musis vedet kdy cca ovulujes.. ;)

Já bych bez toho čtení kolem taky nevěděla kdy ovuluji. Měla jsem to týden po menstruaci, což se mi zdálo fakt dívný, tak to říkám doktorovi a to je prej normální, může to být prý přímo i u menstruace. Proto se u těhotenství dávají dva termíny porodu, ten podle poslední menstruace je u všech stejnej, takovej univerzál. Asi bych to zkoušela vychytat, třeba ovu testama, a pokud bys měla sex např 2× v ovolce a nic tak se poradila s doktorem třeba na nějakej vitamín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
23.1.14 19:22

Jsem ráda, že v tom nejsem sama :) Přítel je taky kamioňák, ovulaci mám ve středu a to nehrozí aby byl doma…snažíme se 4.měsíc a nic :( kolem nás to těhotní a my stále čekáme :( Vrací se domů většinou až v sobotu..Dokoncei podle Jonášovi metody nám to vychází jen na dny v týdnu nikdy ne na víkend..Začínám být nervozní..chci na to nemyslet, ale je to težké, když kolem vás kolegyně i kamarádky pupíkují..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
25.1.14 20:25

@timoti
Ahoj, určitě nejsi sama, moje DR mi vyprávěla právě o slečně, která měla manžela kamioňáka, aby mě uklidnila a říkala, že do půl roku byla těhotná :*
Já mám ovulaci včera/dnes tak nám to hezky vyšlo a ještě aby to vyšlo v bříšku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí