Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No tak nejde o to kdy je přítel doma, ale o to kdy máš ovulaci ne?? to neovlivnis.. muze ti ovulace vyjit na vikend a nemusi.. sama musis vedet kdy cca ovulujes..
Já bych bez toho čtení kolem taky nevěděla kdy ovuluji. Měla jsem to týden po menstruaci, což se mi zdálo fakt dívný, tak to říkám doktorovi a to je prej normální, může to být prý přímo i u menstruace. Proto se u těhotenství dávají dva termíny porodu, ten podle poslední menstruace je u všech stejnej, takovej univerzál. Asi bych to zkoušela vychytat, třeba ovu testama, a pokud bys měla sex např 2× v ovolce a nic tak se poradila s doktorem třeba na nějakej vitamín
Jsem ráda, že v tom nejsem sama
Přítel je taky kamioňák, ovulaci mám ve středu a to nehrozí aby byl doma…snažíme se 4.měsíc a nic
kolem nás to těhotní a my stále čekáme
Vrací se domů většinou až v sobotu..Dokoncei podle Jonášovi metody nám to vychází jen na dny v týdnu nikdy ne na víkend..Začínám být nervozní..chci na to nemyslet, ale je to težké, když kolem vás kolegyně i kamarádky pupíkují..
@timoti
Ahoj, určitě nejsi sama, moje DR mi vyprávěla právě o slečně, která měla manžela kamioňáka, aby mě uklidnila a říkala, že do půl roku byla těhotná ![]()
Já mám ovulaci včera/dnes tak nám to hezky vyšlo a ještě aby to vyšlo v bříšku ![]()
No tak nejde o to kdy je přítel doma, ale o to kdy máš ovulaci ne?? to neovlivnis.. muze ti ovulace vyjit na vikend a nemusi.. sama musis vedet kdy cca ovulujes..