Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lama Lama píše:
Tak s najdichlapa, se kterym se na výchově casich děti shodnes a sve děti si tak výchově. U ostatnich to nech na rodicich, jak se preji vychovat sve dítě a nese. r se jim do toho. Buď si najdi bezdetneho nebo takového, ktery děti vychovávat tak, jak se představuješ
Pozdě, už je těhotná… ![]()
@ViktorieTori píše:
Nikdy jsem neřekla, že nesnáším. Naopak má ode mě veškerou pozornost, učím se s ním, jezdím na tréninky atd. A cizí pro přítele asi úplně není, když je to jeho syn.
@ViktorieTori píše:Jeho syn je pro mě trest.
@ViktorieTori píše:
Nevím, zda si četla teda celou tu slohovku, ale maminka nevychovává vůbec, spíš ho ani skoro nevídá. Přítel se snaží, vychovává, jinak byl chudák kluk asi úplně v pasti ztracený, ale neustalle ho omlouvá, že je na vše stále malý a spíš mi to přijde, že to dělá z důvodu, že má pocit, že strádá díky tomu, že jsou s matkou od sebe
Ale on je ještě malý, je mu 8!
Nevím, co ti k tomu napsat, je to tady stále dokola. Proč si s ním děláš dítě??? Když si nespokojena s jeho dětmi, bývalou a dalšími okolnostmi co se týkají výchovy. CO poradit opravdu netuším. Tady je každa rada marna, miliony diskuzi a ejhle další tehula co resi, nevychovane detska s předešlého vztahu a byvalka mrcha
@Alexandria Nixia píše:
Tvůj problém vůbec není specifický. Naopak je jako podle šablony.To se fakt nemůžou lidi hádat o to, jestli k rajské knedlík, nebo těstoviny?
Aha, normálně ex kradou věci a tak? Jsem asi z jiného světa, s žádným z mých ex partnerů jsme si nic nekradli a neznám moc matek, které by měli své děti v paži… asi jste v lepší společnosti než já ![]()
Jako co na to říct, dobře ti tak. Přidělen ti nebyl. Když jsi nebyla spokojená s ex a s dítětem, neměla jsi s ním dále chodit natož otěhotnět. Na druhou stranu, ne každá z žen je na tom tak dobře, aby o ní byl zájem ze strany svobodného, bezdětného, pracujícího muže.
@Serpentini píše:
Pozdě, už je těhotná…
Klasika… samo ji to zaclo vadit az po oplodneni.
Je to zvláštní. Je více u vás, věnujete se mu, ale je nevychovaný od matky. Když něco neumí, např. to škrábání brambor, tak ho to nauč. Je víc u vás než u mámy. Moje děti spí rady s rodiči. Mladšímu dítěti bude 8 a je rád, když jsem u nej, když usíná. Ráno o víkendu vždy jde nejdříve ke mně. U vlastního dítěte uvidíš ty věci jinak. Neni to jednoduché, osobní zkušenosti nemám. Třeba ti někdo poradí z vlastní zkušenosti. Máš ho ráda? Dáváš mu to najevo?
@ViktorieTori píše:
Nevím, zda si četla teda celou tu slohovku, ale maminka nevychovává vůbec, spíš ho ani skoro nevídá. Přítel se snaží, vychovává, jinak byl chudák kluk asi úplně v pasti ztracený, ale neustalle ho omlouvá, že je na vše stále malý a spíš mi to přijde, že to dělá z důvodu, že má pocit, že strádá díky tomu, že jsou s matkou od sebe
Maminka nevychovává, kluka skoro ani nevídá, takže jste tu výchovu zprasili vy. A do toho si děláte další dítě, jo? ![]()
Mě je toho kluka moc líto, že má mámu takovou toxickou krávu, která ho manipuluje a kazí mu dětství a vztahy. Myslím, že by si zasloužil dát najevo lásku a to, že ho máte rádi i přesto, jak se chová. Ale podle mě v tom má zmatek a je sám nešťastný. Snažila bych se být pořád na něj hodná a laskavá. Podle mě sám po čase pochopí, že vy jste pro něj to nejlepší.
Tuto diskuzi radši mažu, chtěla jsem poradit, ale tady je to samá nenávist a blbky podobně jako partnerova ex😀 😀
@ViktorieTori píše:
Aha, normálně ex kradou věci a tak? Jsem asi z jiného světa, s žádným z mých ex partnerů jsme si nic nekradli a neznám moc matek, které by měli své děti v paži… asi jste v lepší společnosti než já
Co si vybrala, to mas. Nebo vam snatek dohodli rodiče a vymenili te za dva velbloudy?
@Lama Lama píše:
Klasika… samo ji to zaclo vadit az po oplodneni.
Emiminí evergreen ![]()
@Psylocke píše:
Mě je toho kluka moc líto, že má mámu takovou toxickou krávu, která ho manipuluje a kazí mu dětství a vztahy. Myslím, že by si zasloužil dát najevo lásku a to, že ho máte rádi i přesto, jak se chová. Ale podle mě v tom má zmatek a je sám nešťastný. , že by to se být pořád na něj hodná a laskavá. Podle mě sám po čase pochopí, že vy jste pro něj to nejlepší.
Ano, takovou filozofii se snažím jít od začátku, moc mě těší, že to někdo možná vidí stejně, což mi dodalo víru, že by to takto mohlo možná fungovat a asi musím ještě vyčkat..
@ViktorieTori píše:
Tuto diskuzi radši mažu, chtěla jsem poradit, ale tady je to samá nenávist a blbky podobně jako partnerova ex😀 😀
Jasně, chtěla jste politovat, jaká jste chuděra. Jediný chudák je ten nebohý malý kluk, který je všude na obtíž. Raději si nepředstavuju, co s ním bude, až se vám narodí to vlastní, nejspíš naprosto dokonalé, dítě. ![]()