Přítel "ze sekáče"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42552
12.2.23 12:45

Áááááááááá, další sebestředná sobecká macecha, co přesně ví, jak vychovávat cizí dítě. A ještě by i zplynovala jeho matku(opět by mě převelice zajímalo její vyjádření)
No, hlavně, že už v tobě roste dítě vyvolenější, jistě bude bezchybně vychováno a bramboru oškrábe dřív, než jej odstavíš 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11289
12.2.23 12:49
@Jahru píše: :lol: Takže zkušenost s 15letým pubošem nemáš. Jako jo, jedno z mých dětí taky ve 4 letch krájelo zeleninu, od nějakých 6 umí oškrábat brambory, v 10 nadšeně peklo a pomáhalo v kuchyni. Teď v 11,5 sice umí připravit jednoduchá jídla, ale nastupující puberta to nadšení dosti otupila. Takže on je rozdíl v tom, jestli to dítě umí a jestli to opravdu a dělá a s jakým nadšením :mrgreen:
Já to nemyslím nijak zle ani rýpavě, nechci se hádat. Jen mi přijdou některá očekávání, jak se má pubertální dítě chovat a co dělat, která mají matky malých dětí, poněkud úsměvná.
Napiš za těch 7 let :mrgreen:

Ale jako jo, já to chápu, ale nadšení nenadšení, patnáctiletému fakt svačiny dělat nebudu a taky se může stát, že holt nebude oběd, když se nezapojí. S tím problém nějak nemám. Nepsala jsem, že to má dělat nadšeně. Já taky práci v domácnosti nedělám nadšeně, ale dělat ji někdo občas musí a sama tu nebydlím, tak čekám, že se podělíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
12.2.23 12:51
@Betty MacDonald píše: Áááááááááá, další sebestředná sobecká macecha, co přesně ví, jak vychovávat cizí dítě. A ještě by i zplynovala jeho matku(opět by mě převelice zajímalo její vyjádření)
No, hlavně, že už v tobě roste dítě vyvolenější, jistě bude bezchybně vychováno a bramboru oškrábe dřív, než jej odstavíš 8o

No, asi tak. Hele, já si taky myslim, že moje vlastní jsou krásnější, šikovnější, chytřejší a celkově úžasnější, než nevlastní. A myslím, že je to tak správně. Nicméně mám náhled na to, že to je prostě tím, že jsou moji. Proto se do výchovy nevlastních moc nes.eru a nechávám to na těch, kteří si zas naopak myslí, že jsou ti neúžasnější na světě. Protože příroda to tak zařídila, že tam to výchovné působení funguje nejlépe. Dyť bez mateřské lásky, objektivně vzato, ty děti jsou prostě nesnesitelní tvorové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru333
12.2.23 13:17

1.)Když nezvladáš matku jeho dítěte, jdi od toho…

2.) Když je jeho dítě pro tebe za trest, sbal se a jdi pryč.

Jeho dítě a matka toho dítěte budou navždy součástí jeho života.

• Citovat
  • Upravit
559
12.2.23 13:24

Zdá se, že sis v tom sekáči našla špatně padnoucí kousek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.23 13:24

Když jsme se potkali s mým manželem, měl malou dceru. Já malého syna.
Mamina od holčičky je, jaká je. O dítě nejeví zájem… Kdysi ano, ale teď už ne.

Manžel mi umřel… Nevlastní dceru ale miluju, jako by byla má vlastní a tak ji také dál vychovávám. Podle mě by měly macechy brát děti svých partnerů… Když už ne, jako já, že by je bezmezně milovala… Pak alespoň jako plnohodnotné členy rodiny…

Nechápu, kde se berou ty sobecké macechy :nevim:… To je jak z popelky. Proč sakra ženské jdou do vztahu s chlapem s dětmi, když to pak nezvládají a pak fňukají, až když se nechají oplodnit???

• Citovat
  • Upravit
9757
12.2.23 13:29
@Veru333 píše:
1.)Když nezvladáš matku jeho dítěte, jdi od toho…

2.) Když je jeho dítě pro tebe za trest, sbal se a jdi pryč.

Jeho dítě a matka toho dítěte budou navždy součástí jeho života.

Je těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
12.2.23 13:30
@Lama Lama píše:
No, asi tak. Hele, já si taky myslim, že moje vlastní jsou krásnější, šikovnější, chytřejší a celkově úžasnější, než nevlastní. A myslím, že je to tak správně. Nicméně mám náhled na to, že to je prostě tím, že jsou moji. Proto se do výchovy nevlastních moc nes.eru a nechávám to na těch, kteří si zas naopak myslí, že jsou ti neúžasnější na světě. Protože příroda to tak zařídila, že tam to výchovné působení funguje nejlépe. Dyť bez mateřské lásky, objektivně vzato, ty děti jsou prostě nesnesitelní tvorové.

Je nutné v rámci rodiny srovnávat sourozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru333
12.2.23 13:32
@Maria37 píše:
Je těhotná…

Já za to ale nemůžu :lol:
To že se nechala oplodnit neznamená, že jeho první dítě a jeho matka navždy někam zmizí :nevim:.
Jestli to nezvládá, musí odejít…

• Citovat
  • Upravit
9757
12.2.23 13:35
@Veru333 píše:
Já za to ale nemůžu :lol:
To že se nechala oplodnit neznamená, že jeho první dítě a jeho matka navždy někam zmizí :nevim:.
Jestli to nezvládá, musí odejít…

To my víme, ale tohle zakladatelka slyšet nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
12.2.23 13:37
@Maria37 píše:

Ber to krapet s nadsazkou. Jinak ja prostě ty děti jako vlastni prostě neberu, brát nebudu. Asi neco jako netere. Jsou fajn, mam je rada. Ale moje jsou moje. Prostě je miluji a vychovávat je podle svych predstav. Tim padem mi to, jak jsou vychovani přijde fajn. Naprosto respektuji, že prostě jini lidi vychovavaji sve deti jinak. Samozrejme s ohledem na jejich priprity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11289
12.2.23 13:38
@Maria37 píše:

Tak tomu se člověk asi neubrání a když to neříkáš nahlas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru333
12.2.23 13:42
@Maria37 píše:
To my víme, ale tohle zakladatelka slyšet nechce :)

Tak snad to dojde tatínkovi dřív, než bude mít ten kluk z macechy trauma a udělá z ní,, ženskou ze sekáče,,…

Mimochodem, zakladatelko:
Taky mám manžela s původní rodinou… Matku mají… Respektuji ji, ať je jaká je…
A ty jeho dvě děti mám moc ráda… Měřím jedním metrem a neporovnavam děti… Svoje, jeho, sousedovo… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Veru333
12.2.23 13:43
@jita22 píše:
Tak tomu se člověk asi neubrání a když to neříkáš nahlas…

To ale není pravda. Neporovnávám děti. Ani své mezi sebou, ani nevlastní s vlastními. Každý je nějaký…

• Citovat
  • Upravit
11289
12.2.23 13:46
@Veru333 píše:
To ale není pravda. Neporovnávám děti. Ani své mezi sebou, ani nevlastní s vlastními. Každý je nějaký…

Tak jsi dobrá, no. Já v duchu občas mimoděk své děti porovnávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí