Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ViktorieTori Ještě napiš že ex si za vaše alimenty chodí na nehty a ke kadeřníkovi a bude ten tvůj výlev dokonalý
![]()
@Lama Lama píše:
Co si vybrala, to mas. Nebo vam snatek dohodli rodiče a vymenili te za dva velbloudy?
Já si vybrala partnera😂 😂 ne jeho situaci a jeho ex
@ViktorieTori píše:
Tuto diskuzi radši mažu, chtěla jsem poradit, ale tady je to samá nenávist a blbky podobně jako partnerova ex😀 😀
Měla ses přijít poradit mnohem dříve, jestli s ním za těchto okolností zůstávat a otěhotnět. Měla bys tu 100% NE. Teď už je pozdě. Těhotná už jsi ![]()
@saanvi píše:
@ViktorieTori Ještě napiš že ex si za vaše alimenty chodí na nehty a ke kadeřníkovi a bude ten tvůj výlev dokonalý![]()
![]()
Alimenty nedostává, nevím proč by měla ![]()
@truelly píše:
Měla ses přijít poradit mnohem dříve, jestli s ním za těchto okolností zůstávat a otěhotnět. Měla bys tu 100% NE. Teď už je pozdě. Těhotná už jsi
Ale já nechci od někoho slyšet, jestli s partnerem zůstat či ne 😂 😂 😂 😂 co to je za blud. Já chci slyšet zkušenosti ostatních, jak se s takovou situací vypořádaly ony atd.
@ViktorieTori píše:
Tuto diskuzi radši mažu, chtěla jsem poradit, ale tady je to samá nenávist a blbky podobně jako partnerova ex😀 😀
Obrázek jsme si o tobě udělali a ne moc hezky, tak radši to smazaj a vyzer si, co sis sama nadrobila
@ViktorieTori píše:
Jenže jeho ex, dítě a celá situace k sobě patří a jsou neoddělitelné. To sis měla uvědomit a jít cestou nejmenších možných problémů. Tedy svobodný a bezdětný. ![]()
@ViktorieTori píše:
Aha, normálně ex kradou věci a tak? Jsem asi z jiného světa, s žádným z mých ex partnerů jsme si nic nekradli a neznám moc matek, které by měli své děti v paži… asi jste v lepší společnosti než já
Než začneš někoho napadat, tak se nejdříve zamysli o čem to mluví.
Tys psala, že ti tvůj problém připadá specifický.
Já zase, že vůbec. A víš vlastně v čem?
Ženská si najde chlapa ze sekáče. A následuje jak přes kopírák:
@ViktorieTori píše:
Podívej se na svůj život… Švihlá ex, přítel (vesele plodí děti a jejich matky si ani nevezme), který nezvládá výchovu svého dítěte a ty s ním i přesto čekáš další, ale my všechny jsme blbky ![]()
@ViktorieTori píše:
Ale já nechci od někoho slyšet, jestli s partnerem zůstat či ne 😂 😂 😂 😂 co to je za blud. Já chci slyšet zkušenosti ostatních, jak se s takovou situací vypořádaly ony atd.
Tohle řešení nemá. Nespokojená budeš čím dál víc ![]()
Hele, procti si tady více diskuzi na téma, cos tu popsala. Najdeš sem tam i pokračování příběhu nebo zkušenosti těch, které to prozily!
Jo a dám ti jednu nevyžádanou radu- to své dítě pojmenuj po sobě! Jednou za to budeš moc ráda!
@ViktorieTori píše:
Ale to k němu vsechno patri. Jeho minulost, kterou nejde vymazat
Hele mám 3 děti a to už dospělé 2 stupeň a první..a Víš co všechny to dělali a vztekali se u úklidu a kecy mají i teď.
A dokonce s náma spějí v posteli. Teď je tu mám všechny tři a koukali jsme na film. Prostě jsme koupili velkou postel kde můžeme být spolu. Rádi spolu trávíme volný čas když už se sejdeme pohromadě.
Vadí ti protože čekáš svoje a on ti bude překážet málo kdo snese cizí dítě ( kamarádka má to samé dokud byli jen na víkend jednou za 14dní pak týden a týden ok ale co má svoje děti je to peklo. Jmenovky na věcech přidělené boxy a ty scény Něco vzali snědli JEJÍM dětem a to jsou spolu skoro 8let)
Je mi líto toho kluka.
A naše nejstarší je moje vyvdaná nevlastní. Jsou NAŠE všechny a stejným rovným dílem.
Příspěvek upraven 12.02.23 v 07:15
@Lama Lama píše:
Klasika… samo ji to zaclo vadit az po oplodneni.
No jasný, ne? Zjistila, že by pak mohl dělat rozdíly mezi jeho a jejich dítětem… A že to bude špatně výchovně působit na to společné.
@migmina píše:
Obrázek jsme si o tobě udělali a ne moc hezky, tak radši to smazaj a vyzer si, co sis sama nadrobila
Nemazat!!
Tato diskuze by tu měla být pro další bezdětné ženy, které si začnou s muži, kteří mají děti. Jako varování.