Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prostě Vodnář píše:
Tedy obdivuji chlapa, že je schopný udělat ženské dítě, když je pro ní, jak ona sama píše: „ze sekáče“.@lucad77
Taky jsem se pozastavila nad tim vyrazem. Ovsem proc zakladatelka dobrovolne zvolila second hand a po delsi dobe jeho uzivani si stezuje na zavady a poskozeni modelu zpusobene predchozim pouzivanim jinym uzivatelem, moc nechapu.
@ViktorieTori Když je to pro tebe oboje tak hrozné, proč sis s ním udělala dítě? ![]()
Ale nadpis fakt pobavil. ![]()
@ViktorieTori píše:
Já si myslím, že by se dítě mělo vést a vychovávat k určité samostatnosti, k pomoci v domácnosti, ke slušnému chování.
To máš sice pravdu, ale není to tvoje dítě a ani tě jako matku nechce.
Ostatně je vůbec geneticky přítele „ze sekáče“? Není třeba souseda, hasiče s vlastní hadicí?
(No není to sice tak dobré jako přítel „ze sekáče“, ale snaha byla
)
@Alexandria Nixia píše:
Tvůj problém vůbec není specifický. Naopak je jako podle šablony.To se fakt nemůžou lidi hádat o to, jestli k rajské knedlík, nebo těstoviny?
Těstoviny!
![]()
@Stará známá píše:
Taky jsem se pozastavila nad tim vyrazem. Ovsem proc zakladatelka dobrovolne zvolila second hand a po delsi dobe jeho uzivani si stezuje na zavady a poskozeni modelu zpusobene predchozim pouzivanim jinym uzivatelem, moc nechapu.
@jita22 píše:
Bleee
Ti dám blee. ![]()
Od dětství razantně odmítám knedlíky, s výjimkou ovocných. ![]()
@OpenHearted píše:
Ti dám blee.
Od dětství razantně odmítám knedlíky, s výjimkou ovocných.
Tak já knedlíky taky nemusím, ani rajskou, ale když už teda, tak úplně ta nejhorší kombinace je rajská s kolinkama
![]()
@Ou píše:
Přestaň trápit to dítě i toho chlapa a najdi si někoho bez závazků. Nejsi zralá na to být součást sešívaná rodiny.
to je trochu hrabeci rada, protoze o tehotnou se ti bez zavazku asi prat nebudou ![]()
Na tohle téma je tady XY diskusí - najdi si chlapa bez závazků. Dítě za to nemůže.
@Fukitol píše:
to je trochu hrabeci rada, protoze o tehotnou se ti bez zavazku asi prat nebudou
Aha, tak tady pozdě něco radit…
@ViktorieTori píše:Tak ses poučila ,že s partnerem si bereš i jeho problémy a příště už vybereš lépe
Já si vybrala partnera😂 😂 ne jeho situaci a jeho ex
@ViktorieTori píše:
Ale já nechci od někoho slyšet, jestli s partnerem zůstat či ne 😂 😂 😂 😂 co to je za blud. Já chci slyšet zkušenosti ostatních, jak se s takovou situací vypořádaly ony atd.
Nedá se s tím vypořádat…rozchod a ať si to řeší sám a netahá si nikoho do života
@jita22 píše:Přesně tak
Naopak, přestala bych se přehnaně angažovat a nechala se víc realizovat tatínka.
@Psylocke píše:
Naštěstí jsou mezi námi i tací, kteří mají místo v srdci i pro „cizí“ děti. A tenhle kluk zas tolik cizí pro zakladatelku není.
Jenže těch tolik není
@lucad77 píše:
Jj ona psala, že je pro ni to dítě za trest. To je vyjádření nehynoucího obdivu a lásky.
Proč by měla mít obdiv a nehynoucí lásku k cizímu dítěti?
Tedy obdivuji chlapa, že je schopný udělat ženské dítě, když je pro ní, jak ona sama píše: „ze sekáče“.
@lucad77