Přítel "ze sekáče"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Prostě Vodnář
12.2.23 00:25

Tedy obdivuji chlapa, že je schopný udělat ženské dítě, když je pro ní, jak ona sama píše: „ze sekáče“.

@lucad77

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
12.2.23 00:52
@Prostě Vodnář píše:
Tedy obdivuji chlapa, že je schopný udělat ženské dítě, když je pro ní, jak ona sama píše: „ze sekáče“.@lucad77

Taky jsem se pozastavila nad tim vyrazem. Ovsem proc zakladatelka dobrovolne zvolila second hand a po delsi dobe jeho uzivani si stezuje na zavady a poskozeni modelu zpusobene predchozim pouzivanim jinym uzivatelem, moc nechapu.

• Citovat
  • Upravit
2647
12.2.23 06:21

@ViktorieTori Když je to pro tebe oboje tak hrozné, proč sis s ním udělala dítě? 8o
Ale nadpis fakt pobavil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
12.2.23 06:24
@ViktorieTori píše:
Já si myslím, že by se dítě mělo vést a vychovávat k určité samostatnosti, k pomoci v domácnosti, ke slušnému chování.

To máš sice pravdu, ale není to tvoje dítě a ani tě jako matku nechce.
Ostatně je vůbec geneticky přítele „ze sekáče“? Není třeba souseda, hasiče s vlastní hadicí? :mrgreen: (No není to sice tak dobré jako přítel „ze sekáče“, ale snaha byla :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
12.2.23 06:32
@Alexandria Nixia píše:
Tvůj problém vůbec není specifický. Naopak je jako podle šablony.To se fakt nemůžou lidi hádat o to, jestli k rajské knedlík, nebo těstoviny? :think:

Těstoviny! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11289
12.2.23 06:32
@Stará známá píše:
Taky jsem se pozastavila nad tim vyrazem. Ovsem proc zakladatelka dobrovolne zvolila second hand a po delsi dobe jeho uzivani si stezuje na zavady a poskozeni modelu zpusobene predchozim pouzivanim jinym uzivatelem, moc nechapu.
:mrgreen: :palec:
Zakladatelky příspěvek, kde píše, že si vybrala přítele, ale ne jeho ex a dítě, mluví za všechno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11289
12.2.23 06:33
@OpenHearted píše:
Těstoviny! :cert: :mrgreen:

Bleee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
12.2.23 06:34
@jita22 píše:
Bleee :mrgreen:

Ti dám blee. :cert:
Od dětství razantně odmítám knedlíky, s výjimkou ovocných. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11289
12.2.23 06:37
@OpenHearted píše:
Ti dám blee. :cert:
Od dětství razantně odmítám knedlíky, s výjimkou ovocných. :mrgreen:

Tak já knedlíky taky nemusím, ani rajskou, ale když už teda, tak úplně ta nejhorší kombinace je rajská s kolinkama :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4606
12.2.23 06:50
@Ou píše:
Přestaň trápit to dítě i toho chlapa a najdi si někoho bez závazků. Nejsi zralá na to být součást sešívaná rodiny.

to je trochu hrabeci rada, protoze o tehotnou se ti bez zavazku asi prat nebudou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
12.2.23 08:15

Na tohle téma je tady XY diskusí - najdi si chlapa bez závazků. Dítě za to nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
12.2.23 08:15
@Fukitol píše:
to je trochu hrabeci rada, protoze o tehotnou se ti bez zavazku asi prat nebudou :nevim:

Aha, tak tady pozdě něco radit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106521
12.2.23 08:21
@ViktorieTori píše:
Já si vybrala partnera😂 😂 ne jeho situaci a jeho ex
Tak ses poučila ,že s partnerem si bereš i jeho problémy a příště už vybereš lépe
@ViktorieTori píše:
Ale já nechci od někoho slyšet, jestli s partnerem zůstat či ne 😂 😂 😂 😂 co to je za blud. Já chci slyšet zkušenosti ostatních, jak se s takovou situací vypořádaly ony atd.

Nedá se s tím vypořádat…rozchod a ať si to řeší sám a netahá si nikoho do života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106521
12.2.23 08:24
@jita22 píše:
Naopak, přestala bych se přehnaně angažovat a nechala se víc realizovat tatínka.
Přesně tak
@Psylocke píše:
Naštěstí jsou mezi námi i tací, kteří mají místo v srdci i pro „cizí“ děti. A tenhle kluk zas tolik cizí pro zakladatelku není.

Jenže těch tolik není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106521
12.2.23 08:28
@lucad77 píše:
Jj ona psala, že je pro ni to dítě za trest. To je vyjádření nehynoucího obdivu a lásky. :palec:

Proč by měla mít obdiv a nehynoucí lásku k cizímu dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí