Přítelovi padají vlasy

Anonymní
26.5.16 22:45

Přítelovi padaji vlasy

Pritelovi ted hrozne padaji vlasy.Jde o to, ze on to spatne snasi.Je mrzuty az protivny. O jeho vlasech nesmim nic rict.Je haklivy na tu svou ples. Snazi se to maskovat delsima vlasama, ale jde to cim dal vic videt. Zarazi me, jak moc to plesateni proziva. Snazila jsem se ho podporit, ze vztah neni o vlasech atd.On je presvedceny, ze ho jen uklidnuju a myslim si, ze je osklivy. Nemuzu mu vysvetlit, ze nema pravdu.Nas vztah je chladny, uzavrel se.Resi jen svuj vzhled.Uz nevim jak dal. Priteli hodne kleslo sebevedomi a prijde mi;ze ma depku. Porad cekam, kdy se s tim srovna a bude jako driv. Uvitam rady a zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
567
26.5.16 22:59

Mela sem spoluzaka ten mel hrivu jak hrom 8o po 15ti letech byl sraz a on je bez vlasu uplne sem cucela 8o a mel ma silene chlupaty zada :roll: pres tilko to slo videt :roll: tez se necitil dobre. Tak nevim :nevim: ale jinac me se osobne taci libi :mrgreen: ja osobne si nedokazu prectavit mit chlapa s dlouhyma vlasama :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
26.5.16 22:59

A padají mu pořád?? Není to tím jarem?? Mě nikdy vlasy nepadaly a teď hrozně pelichám. Navíc jsem těhotná tak po porodu budu asi úplně plešatá :lol:
Jinak Ti rozumím. Přítele má lupénku a má ji dost ošklivou. Když jsem s ním začala neměl žádné sebevědomí. Trvalo mi dlouho než jsem mu ho zvedla a dokázala mu, že je pro mě nejkrásnější na světě :andel: :srdce:
Chce to trpělivost. Chápu, že tím přítel trpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
26.5.16 23:02

@Bora-Bora :lol: :lol: :lol: joooo prehazovacky to sou teda :cert: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si pamatuju par kantoru :lol: :lol: :lol: jak to tam vdycky nahanely :lol: :lol: :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.16 23:08
@Anonymní píše:
Pritelovi ted hrozne padaji vlasy.
´Západní´emancipovaná žena neznajíc skutečné fungování mužské schránky těžko pochopí, že na pleš je nejúčinější masáž semenných váčků bez ejakulace.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.16 23:09

On taky ma jakoby prehazovacku.Furt nahazuje hkavou to chmiri.Furt mu rikam at se oholi dohola a je to.To odmita.

• Citovat
  • Upravit
567
26.5.16 23:20
@Anonymní píše:
On taky ma jakoby prehazovacku.Furt nahazuje hkavou to chmiri.Furt mu rikam at se oholi dohola a je to.To odmita.

A ma to dedicne? Uplne te chapu, ten muj prvni to byl to stejne nahanel tam co tam nemel nakonec se opil a strojkem smikl to byla zmena 8o ale ti to meli v rodine padla tricitka a bylo vymalovano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.16 23:33

Ma to dedicne po svem otci.Jemu pres 40let. Presny vek radsi neuvedu.

• Citovat
  • Upravit
3230
26.5.16 23:41

@Bora-Bora Co je přehazovačka??? :nevim: :think: nevím co si pod tím představit. Napadá mě tohle (viz foto), ale to už je asi moc co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
26.5.16 23:49

@Bora-Bora :lol: :lol: :lol: ano presne tak foukl vitr u uz jim to stalo :mrgreen: mastne a kolikrat lupy :poblion:
Zakladatelko ve 40ti 8o bych ho do toho kresla nejak dokopala a jestli to je dedicne stejne si myslim moc teho nezmuze :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
26.5.16 23:51

Zakladatelko, mám doma to samé, stále dokola resime jeho vlasy. Ten můj kupuje ruzne vodicky a šampony v lékárnách a nic samozřejme nepomohlo. Teď jsem ho donutila jít ke kadeřnici, ktera mu vytvořila krátký účes a myslím, že mu to konecne sedlo a zvedlo sebevědomí. Ono nemá moc smysl je ujistovat, že je budeme milovat i bez vlasů, jsou jak male deti. Chce to čas, musí to v nem dozrát, ten fakt, že to tak je. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.16 23:59

Jemu padaly vlasy uz na pocatku vztahu.Ale to mu padaly malo a bral to s humorem.Po 6ti letech vztahu to proziva prehnane.Je az hystericky. Hnusi se mi tou hysterii ne plesatosti.To se mu taky snazim marne vysvetlit. Clovek by rekl chlap v letech, ten uz takove kraviny neresi a ejhle. A jak si nekdo rypne, tak je urazeny az hruza. Nechapu to.Jsou to JEN vlasy. Pochopila bych tu paniku u zeny.Ale muz to muze vsechno shodit a je po problemu.

• Citovat
  • Upravit
3230
27.5.16 00:01

@Bora-Bora no tak žádného takového chlapa neznám, ale bohužel něco podobného má kolegyně v práci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
27.5.16 00:05

Dej tomu čas, ono ho to přejde. Stejně zjisti, ze s tím nehne a bude muset nakrátko. Přestala bych se s nim o tom úplně bavit a snažila bych se o nějaké odreagování. Společný koníček? Dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.16 00:09

On o tech vlasech porad mluvi.Furt se lituje pred zrcadlem. A ze od nej utecu, ze si najdu nekoho hezciho.Ja uz ani na to nereaguju. Stejne to nema cenu.Do hola nechce.Nic jineho s tim delat nelze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex