Přivýdělek a práce z domova - máte dobrou zkušenost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@karfice to je opravdu tak jednoduche si zridit cestovni agenturu jo???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulkanov píše:
@karfice to je opravdu tak jednoduche si zridit cestovni agenturu jo???
Ano, představ si, je. Stačí ti prvotně živnost, poté si nasmlouvat a kontaktovat cestovní kanceláře, které ti dají k podpisu obchodní smlouvy, takže můžeš přeprodávat jejich zájezdy. Nakonec je jen na tobě, jakou taktiku oslovení klientů zvolíš, kolik vrazíš do reklam apod.
- Citovat
- Upravit
přivýdělek
Taky jsem párkrát naletěla podvodníkům. Teď dělám 2 katalogy a super. Moc času to nezabere a peníze z toho jsou
V dnešní době sehnat solidní přivýdělek je hodně těžké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám jako přivýdělek při mateřské nejspíš to samé jako píše renat2.
Jsem moc spokojená, bylinné věci mě oslovily, syn se díky nim zbavil ekzemu, tak jsem se na to vrhla.
Chce to určitě vydržet, hned se nevzdávat. Každý má start jinačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám Dedru a nějaké peníze z toho jsou. Neříká, že hafo, ale lepší jak drátem do oka. A třeba se to postupně rozjede víc. Každá kačka dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Produkty bez chemie
Ahoj Renat2, mě by ty bylinné produkty taky zajímaly, takže prosím taky info do SZ, díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, ja jsem se pridala k firme BETTERWARE(kosmetika a věci do domacnosti) a jsem sni spokojena.ceny v katalogu mají prijatelny-ja jsem maminka na materske a hodne věci si takhle objednavam. kdyby jste nektera chtěla vedet vice, tak staci napsat-rada zodpovim otázky, pak uz bude jen na vas jestli se knam pridate.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neděláte někdo - nejde o podvod??? ![]()
http://domaci-prace.main.cz/…c-za-kus.php
a jaké jsou zkušenosti???
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Neděláte někdo - nejde o podvod???
http://domaci-prace.main.cz/…c-za-kus.php
a jaké jsou zkušenosti???
Myslím, že je to stejný podvod, jako když najdeš v novinách inzerát typu „Domácí práce - plnění obálek, zašlete sms na tel. č…“ apod..Chtějí pak zaslat peníze s tím, že ti pošlou instrukce, jak dál postupovat. Jen si někdo takhle udělal internetové stránky a vypadá to pak věrohodněji a možná víc lidí se nachytá..
Něco si tím možná vyděláš, to jo - ale princip je ten, že je to letadlo, čili vyděláváš ne přímo tou prací, ale tím, že také zadáš inzerát a snažíš se nachytat další nevědomé lidi a vytáhnout z nich ten začáteční poplatek za zaslání informací. Je to činnost (nedá se to nazvat práce) pro lidi bez svědomí a morálky..nehledě na to, že čím dál tím víc lidí už ví, o co kráčí, tak se nachytat nenechá a moc se ti jich neozve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janica252 píše:
@zaba.ml nevěřit… v žádné solidní práci po tobě nechcou prvně peníze…
to vždy není pravda, známá dělala korálky, chtěli po ní předem taky peníze, bylo to kvůli tomu, aby třeba neukradla materiál, který dostala a podvod to nebyl, normálně zavolala, když to bylo hotový a oni přijeli, odvezli si to a zaplatili…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nečetla jsem vše, ale dejte si pozor na podvodné práce jako obálky a propisky. Jinak hodně si kamarádky pochvalovaly klasické katalogy (Avon, Dedra atd.)
Já osobně si přivydělávala a doufám, že až druhý povyroste několika způsoby a střídala jsem. Nákup a prodej Aukro (dětský sekáč, bižu atd. - nakupuji ze zahraničí), také peču dorty na zakázku (ale cukrařina je můj koníček, chápu, že každý umí něco jiného, ale využít koníčky jako přivýdělek je dobré) a nejvíce si vydělám psaním aodborných prací na zakázku přes některé internetové portály, které to nabízí. Když se s nimi domluvíš, budou ti posílat zakázky od lidí na články, nebo školní práce atd. Jen je k tomu potřeba VŠ vzdělání, ale dá se tím přivydělat a opravdu stačí jen počítač a tvůj čas.
Hodně štěstí při hledání všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedna známá světová finanční společnost nabízí odměnu za doporučení nového klienta. Dá se vydělat od 600 - 19500 Kč. Nejedná se o podvod a vše je zcela zdarma. Akce platí do konce roku 2014. Pro detaily mě kontaktujte. Vše v klidu z domova přes internet.
- Citovat
- Upravit