Přivýdělek a práce z domova - máte dobrou zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Stredocech
21.11.14 18:48

Jedna známá světová finanční společnost nabízí odměnu za doporučení nového klienta. Dá se vydělat od 600 - 19500 Kč. Nejedná se o podvod a vše je zcela zdarma. Akce platí do konce roku 2014. Pro detaily mě kontaktujte. Vše v klidu z domova přes internet.

• Citovat
  • Upravit
26270
21.11.14 18:52

A všichni budeme strašně bohatí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.14 22:46

dotaz

Ahoj, vím, že pozdě, ale mohla bych se zeptat jestli je ještě možné tuto práci, kterou tady zmiňuješ dostat i dnes a popřípadě je-li možný kontakt?
Díky Jana

• Citovat
  • Upravit
142
6.2.15 08:37

martin vinkler

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli ma někdo skusenosti s praci na doma od pana:martin vinkler, na holbe 494,hanusovice dekuji hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
21.2.15 20:35

Ahojky holky chci se zeptat asi před 2 měsíci jsem se rozhodla pro firmu betterware jsem strašně spokojená, ale myslíte že se mi povede i dále a že to má nějakou budoucnost? Pracuji z domova, mám krásný výdělek cca 1300 za necelé dva měsíce plus dalších asi 10 výrobků zdarma a hlavně je tam spoustu super lidí, kteří mi pomáhají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.3.15 19:14

Taky jsem se dala na betterware. O takové praktické výrobky je celkem zájem. Nikomu nic nevnucuju a nedělám na ty,,nade" mnou jako jonde. Mám přivýdělek zatim pár stovek.Je to fajn. Kdybyste chtěli více informací, napište mi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.5.15 10:06

Ahoj,
chtěla bych taky zkusit taky „pracovat“ v tom Betterware. ;)
Můžu poprosit o bližší info? :) Díky moc. Martina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1970
19.5.15 17:49

@Martulka91 napíši SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
9.7.15 18:38

@Michaela295 ahoj,mela bych zajem o info a katalog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.7.15 12:10

Nadseni

Také mi to vyhovuje v bettetware. Máme úžasnou podporovaci skupinu, kde je během dne několik dotazu, rad, a fotek od zakaznic, jak výrobky funguji. Strašně důležité, protože vždy je nakoho se obratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
10.7.15 14:50

@Martulka91 ahoj,chi se zeptat, jak ses chytla v tom betetware? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.15 08:39

Ahojky. Já dělám LR kosmetiku která se zabývá produkty z aloe vera:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
11.10.15 23:04

Ahoj
já jsem teď šla do parfémů, z prodeje je 30% provize a vypadá to dobře. je to nově začínající česká firma. Doporučil mi to kámoš, který dělával něco podobného už dříve a slušně si tím vydělaval. Myslim, že by jen tak do něceho nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.16 13:41

Neřekla bych, že je to moc na úrovni a musíte vnucovat produkty, takže nic zajímavýho a v dnešní době nikdo nic nekupuje a už vůbec ne, pokud mu to někdo vnucuje, je to jen tahání penez z lidí.
Pokud má někdo zájem, nemusí nic vnucovat, písněte mi do zpráv. Ověřené dotazníky v ověřeném panelu. (Obojí dělám cca 5 let). Žádné Rmaily, Zu maily a podobný nesmysly to nejsou, na ty ani nevěřím. Tyto firmy jsou opravdu ověřené a obdobné jako Mystery Shoppingy a firmy jsou s EU certifikáty.

Příspěvek upraven 06.09.16 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
10.5.16 03:15

@annnettt rommy mohla bych poprosit o více informaci? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...