Příznaky covid19 a odmítá jít na test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9793
16.10.20 11:44
@BohunkaP píše:
Odpověď na tu otázku je jednoduchá - nemocnému zaměstnanci neumožnit (např. pro příští dva týdny) vstup na pracoviště.Čímž je po problému… nechápu, proč by se lidé kvůli každé viróze museli hnát na testy :roll:

To jedině že by ho nechali doma s náhradou mzdy pro překážky na straně zaměstnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
16.10.20 11:45

@cecetka to samozřejmě ne, ale aspoň zavolat k lékaři, že má takové příznaky a ať on zhodnotí, jestli je třeba jít na test, nebo ne. A na HO zůstat nemůže, protože pracuje jako dělník ve výrobě, což jde z domova těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
16.10.20 11:47

@PETRAKIM že se necítí dobře jim oznámil až když byli na té služební cestě. To bylo ve středu a ještě ten večer psal, že má horečku a že zůstane doma druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
16.10.20 11:47

Jojo, začneme se navzájem udávat a podávat trestní oznámení. Já padnu. A testy mu nařídit nemůžeš. Díky bohu. Nech ho doma na 100% platu a máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
16.10.20 11:48
@Lendeš píše:
To jedině že by ho nechali doma s náhradou mzdy pro překážky na straně zaměstnavatele.

No, však ano… :nevim:

Testy mu z pozice zaměstnavatele nařídit nemůžeš, neschopenku také ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
16.10.20 11:50
@Elie92 píše:
@PETRAKIM že se necítí dobře jim oznámil až když byli na té služební cestě. To bylo ve středu a ještě ten večer psal, že má horečku a že zůstane doma druhý den.

Takze se zachoval zodpovedne. Zustal doma v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
16.10.20 11:53
@lucenka píše:
Covid je nová nemoc, riziková rozhodně je. Tak proč tomu chodit naproti? Jen sobec ohrožuje a klidným svědomím další lidi. Popravdě takového zaměstnance bych ve své firmě mít nechtěla aby současné chvíli, kdy roste nezaměstnanost a mohu si tak vybírat, bych s takovým jedincem a klidným svědomím velmi rychle ukončila pracovní poměr.

Tak ukonči :nevim:
Důvod ukončení pracovního poměru: nepodložená hysterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
16.10.20 11:53
@cecetka píše:
Takze se zachoval zodpovedne. Zustal doma v posteli.

Jo, pokud tam zodpovědně zůstane i příští týden, tak je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56181
16.10.20 12:04
@smajlik345 píše:
Mě šefová donutila přijít do zaměstnaní i když jsem nemocná byla. V začátku března (tedy v době začátku koronaviru).
To že jsem neuměla ani chodit a fungovat jak jsem byla slabá, ji nezajímalo. Takže ne vždy je bezohledný zaměstnanec, ale i zaměstnavatel

Jako te dotahla do prace? Vzdyt jsi mela jit k lekari a na neschopenku. S tim by nic neudelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
16.10.20 12:06

Taky nemusel říkat nic a i s tou horečkou a rýmou chodit stále do práce.
Zůstal doma, zůstal. Jediná jistota, že nemáte covid je to, že si dojdete na testy sami a pak se zařídíte s návštěvou příbuzných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56181
16.10.20 12:06

Zacnete merit rano zamestnancum teplotu.nad 37 nepustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
16.10.20 12:09

To už je jak hon na čarodějnice, udává se, že tamten neměl roušku, měl ji pod nos, stýká se s tím a tím, teď ještě podávat TO.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
16.10.20 12:24
@zoidberg píše:
A jiná viróza ty rizikové lidi neohrozí? Jen COVID? Možná by se ten internet měl pomalu začít cenzurovat…

Internet, televize, noviny… ;)

• Citovat
  • Upravit
Janli
16.10.20 12:26
@smajlik345 píše:
@Elie92 jinak horečku a zimnici a tedy jasné příznaky korony. Mám taky, ale jsem doma a snažím se to vyležet, aspoň do takového stavu aby to na mě nebylo poznat.
V pondělí totiž jdu k praktické doktorce a testy odmítám

Ty jsi taky boží! Takže polezeš nemocná k lékaři, který tu nákazu pak může šířit dál. To je superinteligentní v dnešní době nakazit zdravotníka. Že nejdeš na testy, to je tvoje věc, ale máš mít soudnost a sedět doma na zadku.

• Citovat
  • Upravit
13010
16.10.20 12:29
@smajlik345 píše:
@Elie92 jinak horečku a zimnici a tedy jasné příznaky korony. Mám taky, ale jsem doma a snažím se to vyležet, aspoň do takového stavu aby to na mě nebylo poznat.
V pondělí totiž jdu k praktické doktorce a testy odmítám

za zdravotníky skutečně velice děkuji za rozvlékání nákazy mezi zdravotníky a jejich pacienty

blahopřeji, to musíte být fakt hlavička, snad jste na sebe hrdá

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí