Příznaky těhotenství? Od kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
4.5.19 11:00

@NeferetNefertari test jen si teda dělala a vyšel mi negativní tak nevím měla sem digitální a neukázal nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.19 11:24

@Lucia 23 Tak pockej jeste dva dny a zopakuj. Pokud bude porad negativni a behen tydne to nedostanes, tak bych ho zkusila jeste jednou a pak se objednala k doktorce tak jako tak, aby te pro jistotu zkontrolovala. Ale pokud ti bude cim dal hur tak ten tyden ani necekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.5.19 11:33

@NeferetNefertari
Ja si právě dělala digitální a neviděl mi ani jeden a to sem dělala hned po ránu co jsem stála s neviděl mi ani jeden teď sem si u nás objednala obyčejný papirovi a tam píšou že to ukážou uz po 6 dnech tak sem zvědavá jeslí ukážou nebo ne..jinak pak už nevím z čeho můžu mít takové divné staví…ano zkusím to ještě za tych pár dní ve středu by mě měli přijď testy tak uvidím ale třeba u malé jsem to zjistila až kolem 6 týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.19 12:03

@Lucia 23 Kazda HCG produkuje trosku jinak. Taky v návodu pisou, aspon myslim, ze se ma test po nekolika dnech opakovat. Veskrze to muze byt vzdycky cokoliv a ve finale jenom doktorka potvrdi jestli jsi skutecne tehotna nebo ne. Muzes si na gyndu zavolat od kdy by to bylo videt v krvi a jestli te na tu krev poslou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.5.19 13:30

@NeferetNefertari ano teď sem měla jen trošku platonické krvácení jako by červená asi pár minut a hned to zase přestalo twkcnevim co si myslet o tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.19 14:35

@Lucia 23 Veskrze cokoliv. Muzes mit jen rozhazeny hormony, mohla se ti udelat cysta, muzes to mit i psychicky nebo opravdu nsi tehotna. Pockej bud se ti to rozjede nebo si pak zajdi k doktorce pokud budes mit test stale negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.5.19 15:12

Ahojky holky chci se zeptat poslední menstruaci jsem mela od 16.4 do 21.4 S přítelem sem měla pohlavní styl už 21 pac už jsem to neměla, udělal se do mě a po týdnu mě začali svedet bradavky po té pálit namazala jsem bepanten a přešlo to za týden mě začalo pichat v levém podbrisku a bolest jako při menstruaci.. do toho mám teď bily výtok, prsa nebolí jen cítím ze jsou plnejsi test po 14 dnech negativní ale ta bolest je furt zadá mě bolí také, nevíte co by to mohlo být? v úterý jdu na gyndu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.5.19 15:13

Uz sem jednou těhotná byla a potratila jsem před rokem ale mám strach aby to nebylo nic vážného pac sem to nikdy nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.5.19 16:19

@NeferetNefertari ano zkusím si udělat ještě ve středu a snad mi to už ukáže nebo pak už nevím ve středu by to mělo ukázat už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.5.19 16:43

@Marty9393 hele ty prsa jsou náznak těhotenství ale záleží jak se cejtila celkové v tom pobrisku te bolí jako tlaky při menzes a nebo spíš takoví píchání můžeš mít i zánět je možné a je možné že na test je možná brzo ještě me třeba to u malé ukázal test až kolem 6 týdne dřív jsem nevěděla že sem těhotná ani digitální test mi to neukázal nejlepší testy jsou tu obyčejné papírové za pár korun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.5.19 16:51

@Lucia 23 No mě picha v levém podbrisku a do toho mám občas tu bolest jako při menstruaci..pravé se bojim abych neměla nějaký zanet, udělali se mi bedary všechno, menstruaci mám dostat za týden a něco ale proste sem tohle na sobě nikdy nezpozorvala..test sem si koupala ten papírový a nic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.5.19 17:56

@Marty9393 to myslím že je normální to tě bolí jen vaječník před menzes…ja to twk mívám taky pri menzes nebo před…nebo taky můžeš být nastydlá nebo zánět…asi si se tolik nehlidala to může být tím že sis toho tak možná nevšímala…já bych test nedělala ještě když to máš teprv dostat já bych počkala jeslí to dostaneš nebo ne aspoň já takhle vždy čekám…protože pak s toho budeš akorad nervózní když to nebude vycházet hlavně na to moc nemyslí protože pak to nejde vůbec to mi věř mě se to už stalo takhle.. furd sem na to myslela a jak sem to vypustila úplně z hlavi tak šup na to druhý měsíc sem na to byla těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.5.19 17:58

@Marty9393 a hlavně po styku s přítelem bych teda hned nestávala lež v klidu a nebo udělej svíčku mě se takhle díky tomu podařilo otěhotnět za 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.5.19 18:01

@NeferetNefertari no zkusím ve středu a když nic Zajdu radši k Dr nebo se mě to hold seklo…Este bych se chtěla zeptat podle čeho poznám plodné dny?? A jak zjistím hlavně kdy je mám da se to nak zjistit aniž bych musela jít k Dr. Vím že by měli být asi 14 dny po menstruaci nebo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.5.19 18:13

@Lucia 23 já vím byla sem těhotná ale potratila jsem kvůli hematomu teď sem na to taky nemyslela ale člověk si všimne když ho bolí břicho každý den skoro jako při menzes a po té mě picha v levém boku, ale děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí