Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Marty9393 není vůbec za co… Tak to je mi líto co se ti stalo taky sem tim prošla akorad já měla samovolný potrat radši jdi k Dr já jdu prave taky radši
@Lucia 23 Me ovulaci hlídala doktorka, protoze s ni mam poblem (nemam vubec). Ale muzes si zkusit dat datumy do nejake aplikace, ktera ti to plus minus odhadne a pak zkouset ovu testy, ale ty jsem nikdy nepoužívala. Vsimla jsem si vsak, ze holky je pouzivaji dost casto. On kazdy cyklus je jiny nekdo ma ovu kolem 14 dne a nekdo pozdeji. ![]()
@NeferetNefertari no já jsem to právě hledala a rám psali že by to mělo být od prvního dne menstruace tak 13cty den nebo 14cty den no jediné ty testy zkusit…
Ahoj všem, jsem tu nová a tak nevím jak to tu chodí, každopádně se jdu poradit než začnu blbnout a pelášit k dr. Poslední MS byla 21.5.2019 jako každý měsíc přesně 3-6.6 vybadana ovulka a nechraneny styk s úmyslem zadelat si na mimi…po cca 10 dnech bolest podbřišku, prsou, hlavy, šílená únava, MS samozřejmě přišla ale o 2 dny dříve 19.6.2016 a místo 5 dní jen 4, dva dny po ukončené MS nahnedly výtok, pocity na zvracení, tt negativní.. Dr. Mě objednal až za 10dni… Stalo se někomu něco podobného a přesto se prokázalo tehu? Nebo mi jen blbne tělo? Díky zajakoukoliv odpověď ![]()
@Anonymní píše:Ahoj všem, jsem tu nová a tak nevím jak to tu chodí, každopádně se jdu poradit než začnu blbnout a pelášit k dr. Poslední MS byla 21.5.2019 jako každý měsíc přesně 3-6.6 vybadana ovulka a nechraneny styk s úmyslem zadelat si na mimi…po cca 10 dnech bolest podbřišku, prsou, hlavy, šílená únava, MS samozřejmě přišla ale o 2 dny dříve 19.6.2016 a místo 5 dní jen 4, dva dny po ukončené MS nahnedly výtok, pocity na zvracení, tt negativní.. Dr. Mě objednal až za 10dni… Stalo se někomu něco podobného a přesto se prokázalo tehu? Nebo mi jen blbne tělo? Díky zajakoukoliv odpověď
Dostala jsi MS v termínu, pouze o jeden den kratší. Test máš negativní. Nejsi těhotná. S ostatním neporadím…
@Anonymní píše:Ahoj všem, jsem tu nová a tak nevím jak to tu chodí, každopádně se jdu poradit než začnu blbnout a pelášit k dr. Poslední MS byla 21.5.2019 jako každý měsíc přesně 3-6.6 vybadana ovulka a nechraneny styk s úmyslem zadelat si na mimi…po cca 10 dnech bolest podbřišku, prsou, hlavy, šílená únava, MS samozřejmě přišla ale o 2 dny dříve 19.6.2016 a místo 5 dní jen 4, dva dny po ukončené MS nahnedly výtok, pocity na zvracení, tt negativní.. Dr. Mě objednal až za 10dni… Stalo se někomu něco podobného a přesto se prokázalo tehu? Nebo mi jen blbne tělo? Díky zajakoukoliv odpověď
A ty si jako myslíš, že jsi těhotná?
![]()
Těhotná nejsi, ms občas přijde +- den
Ahojky, jsem tu nová a chtěla jsem se zeptat. S přítelem jsme měli sex 13. 6. A potom 17.6. Jak jsem měla své OV dny. Snažíme se o mimi ale od toho 13.6. Mám strašně citlivé bradavky a bolí mě v podbřišku píchání a jako by takové natahování jako by tam něco putovalo, taky jsem pořád unavená a spala bych. Ale za 4 dny mám dostat MS. A jestli bych mohla mít příčiny začínajícího těhotenství. Děkuji moc ![]()
@Natálka26 kdyby ano tak budeme jen rádi, jen mě spíš vykolejil to co se mi za X let nestalo…
@Nikolinka 1 píše:
Ahojky, jsem tu nová a chtěla jsem se zeptat. S přítelem jsme měli sex 13. 6. A potom 17.6. Jak jsem měla své OV dny. Snažíme se o mimi ale od toho 13.6. Mám strašně citlivé bradavky a bolí mě v podbřišku píchání a jako by takové natahování jako by tam něco putovalo, taky jsem pořád unavená a spala bych. Ale za 4 dny mám dostat MS. A jestli bych mohla mít příčiny začínajícího těhotenství. Děkuji moc
Tohle jsem pocitovala taky a pak přišla MS takže dost možné příznaky pms místo tehu příznaků… Ale taky mi už z toho asi hrabe
@Nikolinka 1 píše:
@Cer.ita to je škoda, já už jsem se tak těšila
Třeba to u tebe vyjde, budu držet palce ![]()
@Nikolinka 1 píše:
Tak každé tělo to má zase jiné že?
Přesně tak ![]()
@Cer.ita píše:
Přesně tak
Tak uvidíme za 4 dny
ale asi šance tam není že by to nebyla MS
![]()