Příznaky těhotenství? Od kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
25.6.19 19:52
@Nikolinka 1 píše:
Tak uvidíme za 4 dny :D ale asi šance tam není že by to nebyla MS :) :D

Budu na tebe myslet tak dej vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
25.6.19 19:58

Mě 4 dny před ms vyšel clear blue test a na obyčejných byl duch, takže bych si ho klidně udělala jestli jsi nedočkavá. Ale musí být z ranní moči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.19 20:05
@Cer.ita píše:
Budu na tebe myslet tak dej vědět :wink:

Určitě dám děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.19 20:06
@Any111 píše:
Mě 4 dny před ms vyšel clear blue test a na obyčejných byl duch, takže bych si ho klidně udělala jestli jsi nedočkavá. Ale musí být z ranní moči

Tak já si ho zkusím koupit, mám si to zkoušet i před MS? A vyšel pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
25.6.19 20:18

@Nikolinka 1 ano, vyšel pozitivní ráno 4 dny před termínem menstruace. Ukázal mi, že jsem 1-2 týdny těhotná a všechny ty obyčejné papirkove měli pak ducha a každý den byl proužek jasnější. Říká se, že máš vydržet, ale já byla jak na trní a prostě jsem se cítila těhotná, tak jsem testovala ty 4 dny až do vynechání ms a všechno pozitivní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.19 20:25
@Any111 píše:
@Nikolinka 1 ano, vyšel pozitivní ráno 4 dny před termínem menstruace. Ukázal mi, že jsem 1-2 týdny těhotná a všechny ty obyčejné papirkove měli pak ducha a každý den byl proužek jasnější. Říká se, že máš vydržet, ale já byla jak na trní a prostě jsem se cítila těhotná, tak jsem testovala ty 4 dny až do vynechání ms a všechno pozitivní :D

Dobře, já jsem si zkoušela test ten papírový a vždy se mi udělala jedna čárka a taky duch :) a jaké jsi měla bolesti nebo tak? Na trní jsem už bych si to přála 😀 :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
25.6.19 21:47

@Nikolinka 1 měla jsem akorát oteklá prsa a píchalo mě v podbřišku, chvíli mě jakoby bolel močák na zánět, pořád jsem chodila čůrat a nakonec to bylo z prokrvení v těhotenství. To píchání bylo takové nárazové a vždycky na různém místě. Jestli tam máš už duchy, tak si myslím, že ti ten clearblue vyjde :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.19 08:06
@Any111 píše:
@Nikolinka 1 měla jsem akorát oteklá prsa a píchalo mě v podbřišku, chvíli mě jakoby bolel močák na zánět, pořád jsem chodila čůrat a nakonec to bylo z prokrvení v těhotenství. To píchání bylo takové nárazové a vždycky na různém místě. Jestli tam máš už duchy, tak si myslím, že ti ten clearblue vyjde :) :kytka:

Mám to úplně stejné, tak uvidíme ale ještě se mi chce pořád spát. Tak může a nemusí se to sperma chytnout ne? Co jsem tady četla tak by mělo sperma vydržet 4 dny v ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.19 10:09
@Any111 píše:
@Nikolinka 1 měla jsem akorát oteklá prsa a píchalo mě v podbřišku, chvíli mě jakoby bolel močák na zánět, pořád jsem chodila čůrat a nakonec to bylo z prokrvení v těhotenství. To píchání bylo takové nárazové a vždycky na různém místě. Jestli tam máš už duchy, tak si myslím, že ti ten clearblue vyjde :) :kytka:

Dneska jsem si ráno zkoušela test vyšli mi dvě čárky jedna silně z barevná a druhá byla taková svetlunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
26.6.19 12:22

@Nikolinka 1 já si myslím, že to je jasné :D :kytka: :srdce:

Ještě přikládám moje testy. Není to tak dobře vidět když jsou zaschlé, ale sílilo to postupně. Ten poslední je v den očekáváne ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.19 13:02
@Any111 píše:
@Nikolinka 1 já si myslím, že to je jasné :D :kytka: :srdce:Ještě přikládám moje testy. Není to tak dobře vidět když jsou zaschlé, ale sílilo to postupně. Ten poslední je v den očekáváne ms.

Tak teď pošlu já ty testy 😀 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.19 13:05
@Nikolinka 1 píše:
Tak teď pošlu já ty testy 😀 :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.19 13:06
@Nikolinka 1 píše:

Myslíš jsi že je to jisté? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
26.6.19 19:45

@Nikolinka 1 tak jisté není nikdy nic, ale zatím to je pozitivní :D pokračuj každé ráno a uvidíš jestli to sílí dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.19 20:28
@Any111 píše:
@Nikolinka 1 tak jisté není nikdy nic, ale zatím to je pozitivní :D pokračuj každé ráno a uvidíš jestli to sílí dál

Dobře děkuji :) ale píchání a bolesti jsou silné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky