Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
chtěla bych se s vámi poradit, jsem majitelkou tohoto kočárku, a chci se zeptat jak to máte s pěnovýma rukojeťma u kočárku, mě jde ta pěna stále dolů, za chvíli to bude držet za ten kov, a nevím, jak jí dostat nahoru, nemáte některá náhodou nějaký fígl. Moc děkuji za každou radu.
Ahoj pa1981,
bohužel tyto golfky nemám, ale chci si je koupit. Mohu se zeptat, zda jsi s nima jinam spokojená?
Díky
pa1981 píše:
Ahoj holky,
chtěla bych se s vámi poradit, jsem majitelkou tohoto kočárku, a chci se zeptat jak to máte s pěnovýma rukojeťma u kočárku, mě jde ta pěna stále dolů, za chvíli to bude držet za ten kov, a nevím, jak jí dostat nahoru, nemáte některá náhodou nějaký fígl. Moc děkuji za každou radu.
mozno trocha vody,oleja.......hmmmmmm ![]()
Ahojda. Mám je od ledna a tento problém rozhodně nemám. Podle mě jde o výrobní vadu - reklamovat! Jinak jsou super, ne? Jen nánožník zlobil - nedržel, jelikož syn je dlouhán (v 18ti měsících 92cm), tak jsem na něj musela přišít gumu a zapínám ji za zádíčky (za konstrukcí)
Holky mohla bych vás poprosit, jestli sem některá nehodíte fotku tohoto kočárku, jsem majitelka taky sporťáku Chicco, ale nevím, jakýho.
ahojky! ja mam sice 0,5, ale ty penovy rukojeti to ma taky a nesjizdeji… na tvem miste bych to asi zasla reklamovat.. ono je to zesped uchyceny k te trubce tak jestli tam neni nejaka vada.. rozhodne by to delat nemelo
Ahoj,
mám chicco ct 0.4 a už jsem je reklamovala - mimo jiné právě kvůli těm pěnovým rukojetím které mi sice nesjížděly, ale přímo se drolily! Na druhou stranu musím říct, že reklamace byla úplně bez problémů. Dohodla jsem se s prodejnou, že tam zavezu golfky ten den, kdy tam přijede obchodní zástupce chicco, tak jsem přímo s ním kočárek zkonzultovala, on si ho vzal na reklamaci a za týden jsem ho měla opravený zpátky.
Veronika