Tekutá probiotika - zkušenosti - trávení, střeva

29.3.21 19:57

Probiotika tekutá zkušenosti - trávení, střeva

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli nějáká z Vás nemá zkušenosti s probiotiky SYMPROVE odkaz prikládám zde *** děkuji rady a diskuzy.

Upraveno adminem - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
601
29.3.21 20:32

Ahoj, ja je užívám, protože už jsem si nevěděla rady, ale necítím účinek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.4.21 11:59

Ahoj, já užívám teprve týden a už cítím změnu, kterou si nenamlouvám😃Jsou to drahý probiotika.ale jsem odhodlaná je pít minimálně pul roku. Těším se na každý ráno, kdy si naleju panáčka probiotik😂Hledám tu pràvě taky někoho, kdo aktuálně má pozitivní zkušenost, ať se můžeme radovat společně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.21 20:23

Jsem z nich nadsena kupuji je tady v CR a jsem unesena, davam je i priteli a musime rict skvele, mensi unava, lepsi traveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.4.21 20:36

Tak to je super:) já měla nejdřív obavy.Bylo mi divný, že se o tom nikde moc nepíše a když už, je to z řad influencerů.
nadšení mě zatím neopustilo, ale dneska jsem trochu v nervu, protože mám celý den břicho jak balón nebo ještě líp, jak před porodem :D snad to nebude pořád?! :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.5.23 09:34

@Delamtoprosebe
Ahoj,
nemáte někdo aktuální zkušenosti s probiotiky od tohoto výrobce? Ráda bych zkusila 12ti týdenní kúru, ale jde přece jen o dražší záležitost, tak bych ráda znala nějaké vaše aktuálnější zkušenosti s těmito produkty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
16.5.23 09:46

@Renka.haj já je miluju!! :srdce: Piju už přes 2 roky! Viz. komentář výše. Neměnila bych. Jestli chceš nějaké nezaujaté recenze, tak doporučuju např. skupinu (A)top život na fb, kde právě kvuli problémům s ekzémem je hrozně moc uživatelů právě těhlech probiotik. Já z toho sice nic nemám, ale lobbuju za ně, kde můžu😂pro mě prostě lifesaver! takže investice do toho se vyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
16.5.23 09:48

@Renka.haj ještě dodám, že jsem za 10 let svýho trápení se zdravím investovala desítky tisíc do různých procedur, doktoru, léčitelů, doplňků stravy. Kéž bych na ně narazila dřív, ušetřila bych mraky vyhozených peněz, ale lepší pozdě, než-li později, no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.5.23 09:01

@Renka.Haj
Ahoj,
vyzkoušela jsem jejich 12ti týdenní kúru. Dlouhodobě jsem trpěla na zažívací potíže. Neustále mi bylo špatně od žaludku, pocity těžkosti, žádné intolerance mi nezjistili, ale stav se nelepšil, proto jsem hledala alternativní léčbu probiotiky a narazila na živá probiotika od Symprove. Po měsíci se mi výrazně zlepšilo zažívání a po celých 12ti týdnech jsem nepocitovala žádné problémy s trávením, těžkostí a břicho nebylo jako nafouklý balon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
20.5.23 20:13

@denisa.ticho
Ahoj, děkuji moc za zkušenost, můžu se ještě zeptat, jakou příchuť si měla? Dá se to pít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
naty9697
24.5.23 09:07

Holky, já vyzkoušela taky 12ti týdenní program, měla jsem verzi bez příchutě, manžel vyzkoušel mango a exotické ovoce. Verze bez příchutě je neutrální, nevadila mi, ale verze s mangem je za mě lepší :)

• Citovat
  • Upravit
397
24.5.23 09:44

Všechny příchutě jsou k pití 8) vyzkoušela jsem i jahodu i neutrál, ale taky se vracím k mangu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí