Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matkabagristy - Ten v evropských zemích fungující sociální systém je v kombinaci s ostatními faktory jedním z kamenů úrazů.
Kombinace štědrého sociálního systému, do které lze být relativně hodně snadno začleněn, otevřených hranic a nižších civilizačních nároků většiny příchozích kolonistů je prostě smrtelná.
@Ludmila85 uklidni se, nárok na sociální dávky v Česku nevzniká vstupem na naše uzemí
A psala jsem, že vzniká vstupem do ČR? Jen jsem psala, že vstup do sociálního systému (stejně jako zdravotního pojištění) je v zemích EU relativně snadný.
Navíc už přijetí do azylového zařízení (vezme-li tuto část z celé škály imigrantů) zajišťuje vyšší komfort žití než je třeba v mnohých somálských vesnicích.
@matkabagristy píše:
@Bábi Zlopočasná tak za humny mám Bakalovy cigoše, kousek dál uprchlíky. Zkus hádat, kdo z nich maká, blízko je automobilka.
To uz Ta preklial niekto predo mnou? Ono je to zriedkava vlastnost, vyvolavat az take emocie ![]()
@matkabagristy píše:
A to je zločin? A kdo do těch obchodů a restaurací chodí? Ti Turci, co nemakaj?
aha, takže v německu nežiješ, ale víš, jak to mají s turky ![]()
@matkabagristy píše:
@Ludmila85 uklidni se, nárok na sociální dávky v Česku nevzniká vstupem na naše uzemí
Pokuid sem budou ti uprchlíci přiděleni, tak budou muset být z něčeho živi. Četla jsem, že ti mladíci z Eritreje mají status politických z důvodu, že tam odtud prchají před povinnou vojenskou službou. To u mě není politický uprchlík, to je prostě jen někdo, kdo se chce vyhnout zákonné povinnosti ve vlastní zemi. Ženy a děti tam klidně můžou hladovět a sotva přežívat, ty se tam odtud nedostanou, a vyčůraní mlaďoši se sem nasáčkujou. To už bych radši podpořila ty hladové děti. Navíc si ani nechci představit, až se v těch mládencích, jejichž sexuální pud je v tomhle věku pěkně nakumulovaný, projeví nedostatek sexu.
@romype tos popsala ty, já mám zkušenost s životem v islámských zemích. No mj pohled jsi mi nevyvrátila.
@Matkabagristy - Už jsem to tu psala. Přistěhovalecké ghetto není obvykle jen věrnou kopií života v islámské zemi, ale svými projevy a dopady na život indigenního obyvatelstva něčím specifickým. Ostatně sama jsi tu psala o rozdílném sociálním systému, těch aspektů je daleko více (vykořeněnost, odlišné sociální složení atd.).
@Denisa56 šmankote, nedovolila bych si srovnávat sexuální pud naší populace a jiné populace. Ty pamatuješ dobu, že za nic na světě s vojákem ![]()
A taky pamatuješ doby, kdy se prchalo od nás, uprchlické tábory byly v Rakousku, SRN, byly stanoveny kvóty pro množství politických azylantů. Ti se prostě jen dozvěděli, že je bere Austrálie, USA, Kanada..
@matkabagristy
Jenže tady JE štědrý sociální systém..teda jak pro koho. Pro ně zrovna ano. Jojo, u nich je to jeden pracant vedle druhýho, proto to tam vypadá, jak vypadá. A nejen tam, ale všude, kam se roztáhli jak kobylky. Jejich čtvrti kvetou, nedělají problémy, místní obyvatelstvo po letech děkuje, že jim je tam natáhli. ![]()
@matkabagristy píše:
@Ludmila85 a 1400 vytvoří ghetto
A jooo, vlastně, ono je to jen 1400, ono se to tím zastaví, to je jediná dávka! A já blbá si myslela, že sem budou přerozdělováni další.. Ale ne, dostaneme 1400 a zbytek asi zůstane na člunech na moři. ![]()
Mají je sesbírat a okamžitě posadit na loď a lifrovat zpátky.