Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Xiraxinek píše:
Však já mám namysli to, že „TY“, které si sem pustíme, nám to tady zpustoší, zničí… Rozhodně nebudou brát ohledy na náš majetek, na naši kulturu atd, když neberou ohledy ani na lidi…
no, ale to dopředu vědět nemůžeš, co je to za lidi, ne
Třeba jen hledají příležitost ke slušnému životu jako mnozí jiní přistěhovalci- co je u nás Vietnamců, Mongolů, kolik doktorů jsou černoši… Jasně, že jsou mezi nimi kriminální živly, ale dopředu to odsoudit ![]()
@matkabagristy píše:
no, ale to dopředu vědět nemůžeš, co je to za lidi, neTřeba jen hledají příležitost ke slušnému životu jako mnozí jiní přistěhovalci- co je u nás Vietnamců, Mongolů, kolik doktorů jsou černoši… Jasně, že jsou mezi nimi kriminální živly, ale dopředu to odsoudit
To sice vědět nemůžu, ale mám teda čekat na to, zda budou ok nebo ne a pak se mlátit do hlavy, že já blbá nebyla radši rovnou proti? ![]()
@Xiraxinek píše:
To sice vědět nemůžu, ale mám teda čekat na to, zda budou ok nebo ne a pak se mlátit do hlavy, že já blbá nebyla radši rovnou proti?
a co ti pomůže, žes byla proti ![]()
@matkabagristy píše:
a co ti pomůže, žes byla proti
Aspoň dobrej pocit
![]()
A o tomhle by měli rozhodnout všichni a ne jen „TI“ nahoře o nás a bez nás… Prostě za sebe řikám, že já tady tohle nechci… Myslim, že už tak toho je v tomto státě až až, proč si ještě přibrat další…
@matkabagristy píše:
no, ale to dopředu vědět nemůžeš, co je to za lidi, neTřeba jen hledají příležitost ke slušnému životu jako mnozí jiní přistěhovalci- co je u nás Vietnamců, Mongolů, kolik doktorů jsou černoši… Jasně, že jsou mezi nimi kriminální živly, ale dopředu to odsoudit
Odbornici varuju, ze medzi utecencami su bojovnici ISIS… uz som sem dnes davala linky ![]()
@Xiraxinek však se tu už několikrát napsalo, svět je globalizovaný. Nárazníkové státy Evropy nápory uprchlíků nestíhají, jiné evropské státy se dosud vyrovnávají s dekolonizací. ČR je součástí EU, proto se od ní očekává podíl na nepříjemných věcech. Svět je v pohybu. V Kanadě byli tak nadšení přistěhovalectvím z Česka, že zavedli víza, v Británii je také jeden vyznamenaný romský policista…
Vidíš, v Kanadě zavedli víza, do Kanady je nepustí, jen mi sluníčkově jo. Mají se okamžitě lifrovat zpět, zachránit z moře a lifrovat zpět. Copak zkušenosti z jiných zemí nestačí? Ještě nemáme dost odstrašujících příkladů?
Umíte si představit, že se třeba kus Itálie přemění na odnož IS? Jak proti nim obstojíme? neobstojíme, nijak, nemůžeme obstát, jsou to krvelačné zrůdy zrůdné. Budeme jen stát s pusou dokořán a koukat na to, jak nás vraždí. Protože si ani neumíme představit, co je to za zvířata. Kdo nám zaručí, že nejsou infiltrováni mezi migranty? Nikdo, kolik zrůdností a atentánů a násilí na domorodém obyvatelstvu ještě musí migranti napáchat, než nás přejde naše sluníčková globalizační nálada?
@terinka4444 no tak by konečně někdo proti IS zasáhl. Dokud je to mimo teritorium EU a mimo kompetence NATO, není to jejich záležitost.
@terinka4444 a doplním, už i islámský stát Írán začíná mít bobky, kritizuje svého zarytého nepřítele USA, že proti IS nezasahuje.
Nevím nevím, protože na těch lodích jsou ve většině mužský. To jako odplujou vydělávat a nechají tam napospas ženy, jejich dcery, aby je znásilňovali z IS? Nebo jak?
@matkabagristy píše:
@terinka4444 no tak by konečně někdo proti IS zasáhl. Dokud je to mimo teritorium EU a mimo kompetence NATO, není to jejich záležitost.
nemyslím, nebudou proti nim umět zasáhnout. Tak jako taliban, proti nim neumíme a nebudeme umět bojovat, protože se nikdo z nás nedokáže „vcítit“ do jejich magorských mozků, protože ani naši nejlepší vojáci nejsou sebevrazi, protože to prostě není součást našeho bytí. Za každou cenu se musí udržet mimo nás, bohužel, je mi nesmírně líto lidí, co se jim nemohou bránit, ale my je nedokážeme spasit, na to nemáme.
@Kla píše:
Nevím nevím, protože na těch lodích jsou ve většině mužský. To jako odplujou vydělávat a nechají tam napospas ženy, jejich dcery, aby je znásilňovali z IS? Nebo jak?
ano, nechají, protože ženy tam jsou nic, něco méněcenného, nechci soudit, neříkám, že nemiilují své děti a své ženy, ale nemilují je tolik, jako sebe samé, nejsou na stejné úrovni. Nechci tady nic z toho, nechci aby moje dcery mohly být něčemu takovému vystaveny.
@terinka4444 i proti talibanu se vede válka mimo území EU a států NATO. Magoři jsou všude, dneska v nějakém českém městečku byla zavražděna mladá knihovnice, známý je příběh z Uherského Brodu, co ten chcípák, co se odpálil plynem v paneláku…