Problém migrace do EU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
26.5.15 17:37

Pomáhat můžu tehdy, když ta pomoc neohrozí mě a tahlle pomoc se nám brzy vymkne z rukou a bude nás stát mnohem mnohem víc, než si dopředu dokážeme představit.

Na něco tak zásadního, jako muslimizace našeho státu by mělo být referendum a měli by se k tomu vyjádřit občané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59487
26.5.15 17:46

@terinka4444 referendum ano dokud vůbec můžeme o něčem rozhodovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
26.5.15 17:48
@Pudloslava píše:
Tak koukam, ze jste uz vytahli krestanskou moralku.
Uvedomujete si, jak strasne absurdni je ohanet se krestanskou moralkou kdyz chci odmitnou potrebnemu pomoc???Mt 5-40 Když se s tebou někdo chce soudit, aby tě připravil o košili, nech mu i plášť.

Není nad to se vykašlat na veškeré náboženství a řídit se zdravým rozumem. Mně je náboženství šumák, nikdy jsem nevěřila a věřit nebudu. Problém je ten, že u nás dnešní věřící VĚTŠINOU nejsou fanatici. Z tohoto důvodu je mi osobně bližší křesťanství, než islám. Islám sem nepatří. Nevím, co je na tom potřeba víc řešit. Tím, že si sem nastěhujeme hordy muslimů, určitě nikomu nepomůžeme. Akorát naší civilizaci k záhubě. A ne, oni nejsou moji bližní. To by muselo být mými bližními dalších 7 miliard lidí, a to opravdu, ale opravdu nejsou. Za pár let tady bude 9 miliard lidí, povětšinou z rozvojových zemí, to je jako chceme všechny uživit, nebo co? Začíná boj o přežití. Oni to ví a konají. My jsme pseudohumanisti a myslíme si, že spasíme hladovějící. Blbost. Nikdy to tak nedopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.5.15 17:51
@Zabatko píše:
Není nad to se vykašlat na veškeré náboženství a řídit se zdravým rozumem. Mně je náboženství šumák, nikdy jsem nevěřila a věřit nebudu. Problém je ten, že u nás dnešní věřící VĚTŠINOU nejsou fanatici. Z tohoto důvodu je mi osobně bližší křesťanství, než islám. Islám sem nepatří. Nevím, co je na tom potřeba víc řešit. Tím, že si sem nastěhujeme hordy muslimů, určitě nikomu nepomůžeme. Akorát naší civilizaci k záhubě. A ne, oni nejsou moji bližní. To by muselo být mými bližními dalších 7 miliard lidí, a to opravdu, ale opravdu nejsou. Za pár let tady bude 9 miliard lidí, povětšinou z rozvojových zemí, to je jako chceme všechny uživit, nebo co? Začíná boj o přežití. Oni to ví a konají. My jsme pseudohumanisti a myslíme si, že spasíme hladovějící. Blbost. Nikdy to tak nedopadne.

ano, bij o přežití začal a je potřeba to začít bránit. Když se kouknu, jak jsme se rozmnožili za 100 let, tak za dalších 100let to bude totální katastrofa. Bude potřeba začít si bránit každý kousek své země. Bohužel. Ano, narodili jsme se na šťastné kousku země, díky bohu za to, teď je potřeba ten kousek udržet šťastným. A ta migrace je prostě šílená, ve velkém, a jakmile to bude procházet, bude se ten tlak stupňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 17:53
@terinka4444 píše:
Pomáhat můžu tehdy, když ta pomoc neohrozí mě a tahlle pomoc se nám brzy vymkne z rukou a bude nás stát mnohem mnohem víc, než si dopředu dokážeme představit.Na něco tak zásadního, jako muslimizace našeho státu by mělo být referendum a měli by se k tomu vyjádřit občané.

Ano, každý dobrý čin bude po zásluze potrestán :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 17:55
@Markéta80 píše:
@Xiraxinek to je ale šílený, pak si budeme říkat že zlatý protektorát :jazyk:. až jich bude víc tak začnou že se jim nelíbí aby české ženy chodily oblíkané jak chodí a šup všechny dostanou černý pytel jak říká náš nejstarší super převlek pro Batmana :mrgreen: ale začne to napřed co se smí a nesmí jíst :jazyk:, kdo má doma psa a že těch lidí je :mrgreen: tak šup nepřípustné mít doma něco tak špinavého jako je pes a to vše bude začátek :jazyk:. Pak se nastaví že kdo se nepřidá k islámu tak to má spočítané hned no :jazyk:, máme se na co těšit. Za pár let my tady budeme v menšině a řeknou že pokud se nám to nelíbí že můžeme vypadnout… fakt super budoucnost, být bezdětná tak asi ani dítě mít nebudu :(

Ano, přesně tak, nakonec to dopadne, že naši zemi vyžerou a ovládnou oni a my budeme zdrhat, abysme zachránili alespoň zbytek toho všeho a holé životy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.5.15 17:56
@Xiraxinek píše:
Ano, přesně tak, nakonec to dopadne, že naši zemi vyžerou a ovládnou oni a my budeme zdrhat, abysme zachránili alespoň zbytek toho všeho a holé životy… :nevim:

zdrhat kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
26.5.15 17:56
@Pudloslava píše:
Tak koukam, ze jste uz vytahli krestanskou moralku.
Uvedomujete si, jak strasne absurdni je ohanet se krestanskou moralkou kdyz chci odmitnou potrebnemu pomoc???Mt 5-40 Když se s tebou někdo chce soudit, aby tě připravil o košili, nech mu i plášť.

Ano, a mnoho dalšího, proč mě argument o bránění křesťanských hodnot v Evropě vytáčí do vrtule :lol:.

• Citovat
  • Upravit
59487
26.5.15 17:59

@Xiraxinek jestli vůbec bude šance zdrhnou a kam když to bude všude. nás je pár milionů a jich jsou miliardy a jim je to jedno vše tady klidně zničí, stačí se podívat jak žijou v rozbombardovaných městech a berou to jako běžný stav. Fakt je mě zle z té představy co nás může čekat. pak už bude ale na vše pozdě, budou tady a nikdo se jich nezbaví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66869
26.5.15 18:07
@Menora píše:
Ano, a mnoho dalšího, proč mě argument o bránění křesťanských hodnot v Evropě vytáčí do vrtule :lol:.

jsem to tu chtěla napsat, že křesťanské hodnoty v této diskuzi byly opět vzorově pošlapány :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.15 18:12
@Menora píše:
Ano, a mnoho dalšího, proč mě argument o bránění křesťanských hodnot v Evropě vytáčí do vrtule :lol:.

A tak ja si myslim ze one krestanske hodnoty su myslene skorej ako krestansky zaklad, na ktorom sme vybudovali. Ze nepovazujeme prasata a psy za neciste, ze nepovazujeme kravy za posvatne, ze sme dokazali zaclenit feminizmus do spolocnosti, ze sme schopni nejakej charity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 18:46
@terinka4444 píše:
zdrhat kam?

Hmm, toť otázka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 18:49
@Markéta80 píše:
@Xiraxinek jestli vůbec bude šance zdrhnou a kam když to bude všude. nás je pár milionů a jich jsou miliardy a jim je to jedno vše tady klidně zničí, stačí se podívat jak žijou v rozbombardovaných městech a berou to jako běžný stav. Fakt je mě zle z té představy co nás může čekat. pak už bude ale na vše pozdě, budou tady a nikdo se jich nezbaví :(

Jo, veškeré naše památky, kultura, města a další, vše bude v háji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66869
26.5.15 18:53
@Xiraxinek píše:
Jo, veškeré naše památky, kultura, města a další, vše bude v háji…

tak si pleteš islám a islamizmus. Islámské země jsou posety památkami starými několik tisíc let, které jsou v daných zemích kulturními opečovávanými památkami. Islamisté jsou hovada, o tom není sporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 18:55
@matkabagristy píše:
tak si pleteš islám a islamizmus. Islámské země jsou posety památkami starými několik tisíc let, které jsou v daných zemích kulturními opečovávanými památkami. Islamisté jsou hovada, o tom není sporu.

Však já mám namysli to, že „TY“, které si sem pustíme, nám to tady zpustoší, zničí… Rozhodně nebudou brát ohledy na náš majetek, na naši kulturu atd, když neberou ohledy ani na lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová