Problém migrace do EU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
27.5.15 20:14

Bude to

Bude to katastrofa, pokud se tomu v cervnu nezabrani. Snad tento navrh neprojde (proti bude urcite Finsko, Polsko, pobaltske staty, Madarsko, Rumunsko, Bulharsko.. doufejme, ze se prida i Slovinsko, Chorvatsko, Slovensko a Portugalsko).. Jinak vsem milovnikum multikulti doporucuju zajezd napriklad do Svedska. Drive bezpecna zeme (nyni nejvetsi pocet znasilneni na pocet obyvatel v Evrope.. kdo za tim narustem asi vezi??).. Uz tak je v CR ohromny problem s romskou problematikou. Ale romove jsou proti tomhule jeste zazrak, sami uvidite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.5.15 20:18

Pokracovani

Mimochodem drtiva vetsina uprchliku, co se dostanou do Evropy jsou jen ekonomicky emigranti, zadni chudaci (z drtive vetsiny mladi muzi). Vetsina zaplatila tucne sumy prevadecum, nejsou to ti, kteri jsou na tom nejhur. Ti zustavaji ve svych zemich a na ty Evropa z vysoka kasle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.5.15 21:12

Smutné je, že země, které nezvládají tyto problémy u sebe, je chtějí exportovat i k nás. http://vojtekova.blog.idnes.cz/…e-valky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.5.15 22:04
@matkabagristy píše: Šmankote, vycestujte, nebo aspoň koukejte na telku. Dneska na čt2 byl díl S kuchařem kolem světa: Libanon- středověk tam fakt není.

Jé, tak to opakovali, já to viděla minulý týden. Ach ty žranice, tak to mi v ČR vážně chybí! 8) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
66871
27.5.15 22:11
@Menora píše:
Jé, tak to opakovali, já to viděla minulý týden. Ach ty žranice, tak to mi v ČR vážně chybí! 8) :mrgreen:

kurňa, ten chleba v supermarketu fakt nekoupíš. Mně se na to líbilo, jak muslimové ani křesťané samozřejmě neřeší náboženství ani teda ty hodnoty. Žijou spolu, teda v tom díle chlastali dost, ale měli jsme přesplotového souseda (v Česku), kde to bylo stejné. Jako když to děláš, neodoláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 07:12

Lenze vam vsetkym spasitelom fakt nedochadza, ze oni tu budu na urovni bezdomovcov. A bezdomovci sa spravaju ponekud inak nez clovek, co sa stara o strechu nad hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
28.5.15 08:27
@matkabagristy píše:
kurňa, ten chleba v supermarketu fakt nekoupíš. Mně se na to líbilo, jak muslimové ani křesťané samozřejmě neřeší náboženství ani teda ty hodnoty. Žijou spolu, teda v tom díle chlastali dost, ale měli jsme přesplotového souseda (v Česku), kde to bylo stejné. Jako když to děláš, neodoláš.

Nekoupíš, ta pita, co se tady prodává, no, jestli sis to někdy koupila… :?.O Neřeší, protože jsou na sebe zvyklí, žijí vedle sebe celá desetiletí, možná staletí, ale zrovna ta jedna rodina pila arak o 106 :mrgreen:.
Tam, co jsem byla, je jedno město, kde koexistují židé ( těch není tolik), muslimové a křesťané a musím říct, že kdyby to všude vypadalo jako tam, svět by byl o dost lepší. Křesťan chodí nakupovat k muslimovi, žid hraje s muslimem na zápraží šachy…s manželem jsme si kolikrát říkali, kdy to skončí, kdy přijde něco, co normálně fungujícím lidem nalije do hlavy, že ten či onen je pro něj nebezpečí a že on je lepší a že spolu přeci vůbec fungovat nemůžou. A přitom tam spolu jsou „od nepaměti“. Jasně, že je to určitě vybojované, ale je to.

• Citovat
  • Upravit
Menora
28.5.15 08:28
@Bábi Zlopočasná píše:
Lenze vam vsetkym spasitelom fakt nedochadza, ze oni tu budu na urovni bezdomovcov. A bezdomovci sa spravaju ponekud inak nez clovek, co sa stara o strechu nad hlavou.

Věř mi, že vzhledem k mému zaměstnání jsem z nějakého „spasitelského komplexu“ vyléčená už hodně dlouhou dobu.

• Citovat
  • Upravit
28.5.15 09:12

@Menora vies, ja nie som proti cudzincom ako takym. Dokonca ani cigani mi nevadia - ti ktorych sa nebojim :oops:
U nas, v Kosiciach, kym som tam bola, boli vsetky upratovacky ciganky. Mama ucila na zakladke a byvala tam aj dobou, ked uz chodili po skole upratovacky. A nikdy s nimi nemala problem, aj ked sa priam nekamaratili - vykali si, a navzajom poskytovali sluzbicky. Mama ako ucitelka musela dokonca za komunistov po ciganskych rodinach, a ani s tym nebol problem. Ale musis hlavne brat cloveka ako cloveka. Ked otvorili novu masnu blizko ciganskej ulice, tak mamu v obchode dotlacili cigani dopredu, aby si mohla sama nakupit. Na jej kolegynu vytiahli noz a postvali psa. Ona kolegyna bola totiz ‚studovana‘ a cigani ‚len cigani‘.

Ale bojim sa imigrantov ani nie preto, ze mam o nich nizku mienku. Skor verim ze tunajsie prostredie pre nich nebude… privetive. Su cierni, su cudzi, rozmyslaju inak (moji od narodenia moslimski kolegovia vzali vtip o tom, ze tlusty kolega nenosi v bruchu len patorcata, ale aj jedno prasiatko uuuuuuplne inak nez zbytok ‚krestanskych‘ europanov v kuchynke) ‚Nasi‘ ludia sa budu v hojnej miere na cernosskych imigrantov divat z vysoka. Vsak aj mne len z titulu ze som Slovenka tykaju na ulici uplne cudzi ludia, vietnamcom tykaju s este vacsim despektom. A teraz si zober onych cernochov, bez zazemia, bez prace, bez koruny… pripocitaj vsetko nasilie ktore doma videli - ked ho denne vidas, nie si voci nemu tak citliva, pride ti ako nieco normalne, nie zakazane… ako budu reagovat na vsetko to… zle… co ich caka u nas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
28.5.15 09:30

@Bábi Zlopočasná
Teď budu reagovat je na jednu věc. Tobě lidi fakt tykají? Jako opravdu? To si deláš srandu? 8o. Já jsem nikdy nepochopila, proč někdo tyká Vietnamcům. To jako nejsou dospělí lidé? :roll:

• Citovat
  • Upravit
28.5.15 09:37
@Menora píše:
@Bábi Zlopočasná
Teď budu reagovat je na jednu věc. Tobě lidi fakt tykají? Jako opravdu? To si deláš srandu? 8o. Já jsem nikdy nepochopila, proč někdo tyká Vietnamcům. To jako nejsou dospělí lidé? :roll:

Ano, viackrat sa mi stalo, ze mi ludia len tak na ulici, ked nieco chceli (ked som chodila s kocikom a prihovarala sa miminu po slovensky) tykali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
28.5.15 11:53
@Bábi Zlopočasná píše:
Ano, viackrat sa mi stalo, ze mi ludia len tak na ulici, ked nieco chceli (ked som chodila s kocikom a prihovarala sa miminu po slovensky) tykali.

To je tedy dobré :lol:, kdyby Tě někdo oslovil samotnou, tak bych si třeba řekla, že vypadáš min. o 15 let mladší (nevím, kolik Ti je, jen hádám :lol: ), ale s miminem v kočárku. :think:

• Citovat
  • Upravit
28.5.15 12:05

@Menora a to som z tehotenstva este aj osedivela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59496
28.5.15 12:09

@Bábi Zlopočasná asi vypadáš dobře. já prvního syna porodila skoro v 25 letech a pak když byl v kočáru tak jsme chtěla koupit tvrdý alkohol a prodavačka jestli mam občanku :mrgreen: :mrgreen:, jsme jí říkala že snad vidí mimino ne a prý to je asi sourozenec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 12:13

@Markéta80 ja som uz stara matka, 35 som mala ked som chodila s kocikom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová