Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
https://www.youtube.com/watch?… Dobře si tomu jdeme vstříc…!
Lektorka: Na ekonomickou situaci to má vliv v tom, že velké montovny i vlastněné nadnárodními korporacemi, ale i další firmy, místo místních za spravedlivou mzdu zaměstnávají imigranty s nižšími civilizačními nároky za pomalu otrockých podmínek (často ilegálně přes agentury) a pokud se jim nehodí, prostě je předchodí sociálnímu systému státu, respektive ten se velmi brzo stará i o ty, kteří vůbec pracovat nechtějí. Taková ta privatizace zisků a socializace nákladů. V makročíslech to vypadá pěkně, ale k hlediska zaměstanosti místních či bezpečnosti, kdy třeba ve Francii existuje stále víc míst, kam se bojí chodit i policajti, je to špatně.
@Xiraxinek píše:
https://www.youtube.com/watch?… Dobře si tomu jdeme vstříc…!
no děkuju pěkně.
@terinka4444 píše:
no děkuju pěkně.
No, bohužel je to tak, ruku na srdce, ale fakt je…
A koukni na tohle… To je taky pravda… Fakt je to plivání na hrob našich předků! A může mi někdo řikat, že jsem rasista a nebo xenofob, je mi to šumák… Nehodlám poslat jednou syna do krámu pro rohlíky a už se mi po cestě nevrátí zpět, protože potká nějakou špínu, která se ze srandy odpálí do luftu a nebo ho zmasakruje jen proto, že se mu nebude líbit!!!
@Xiraxinek píše:
No, bohužel je to tak, ruku na srdce, ale fakt je…A koukni na tohle… To je taky pravda… Fakt je to plivání na hrob našich předků! A může mi někdo řikat, že jsem rasista a nebo xenofob, je mi to šumák… Nehodlám poslat jednou syna do krámu pro rohlíky a už se mi po cestě nevrátí zpět, protože potká nějakou špínu, která se ze srandy odpálí do luftu a nebo ho zmasakruje jen proto, že se mu nebude líbit!!!
https://www.youtube.com/watch?…
ani mě už dál neděs, už jsme vyděšená dost i bez těhle videí
nechci je tady. Chci svobodný bezpečný svět pro své holčičky.
@Xiraxinek
ale vidim to podobně. Pak se budou všichni divit jak se to mohlo stát a budou si za to sami bohužel to odneseme všichni. To je pak snad lepší sebevražda než žít ve strachu že mě kdykoliv může někdo zabít ![]()
@roksy25 píše:
Neměj strach, mapu světa a její rozpoložení jsem někdy viděla. Tady jde o 1200 uprchlíků, které mají jít k nám do ČR. Nebudu hledat statistiky, ale u nás může být úmrtnost tak do 100000?Porodnost rok od roku klesá, myslím že těch 1200lidí se tu dočasně ztratí…Někdo tu psal již o tom, kam už nějací uprchlíci odešli, my máme jen hrstku..
Dočasně se tady určitě ztratí, to máš pravdu. ![]()
@Xiraxinek když budeš pátrat dál, určitě narazíš na podobná videa, kde těmi zlými jsou třeba židé nebo křesťané. Zajímavé by bylo třeba videjko o vybudování demokratické civilizace na místě, kde bylo vyhlazeno původní obyvatelstvo a kde prosperitu dlouho zajišťovala práce otroků.
@terinka4444 píše:
ani mě už dál neděs, už jsme vyděšená dost i bez těhle videínechci je tady. Chci svobodný bezpečný svět pro své holčičky.
Přesně tak, je naprosto logický, že každý chce pro své potomky bezpečný svět… Tak to chtěli naši předci pro nás a je snad i naší povinností toto chtít i pro naše děti a budoucí generace. Proto si sem přeci nemůžeme a nesmíme DOBROVOLNĚ pustit tohle…
![]()
@Markéta80 píše:
@Xiraxinekale vidim to podobně. Pak se budou všichni divit jak se to mohlo stát a budou si za to sami bohužel to odneseme všichni. To je pak snad lepší sebevražda než žít ve strachu že mě kdykoliv může někdo zabít:
Naprosto souhlasím!!!
@matkabagristy píše:
@Xiraxinek když budeš pátrat dál, určitě narazíš na podobná videa, kde těmi zlými jsou třeba židé nebo křesťané. Zajímavé by bylo třeba videjko o vybudování demokratické civilizace na místě, kde bylo vyhlazeno původní obyvatelstvo a kde prosperitu dlouho zajišťovala práce otroků.
To ale nemění nic na tom, že tohle se děje, je to realita a islám je problém… A nevím proč ten problém ještě zvětšovat a pouštět sem toho víc a víc… Myslím, že už takhle máme co dělat, tak proč si to ještě přikořenit?
„Zajímavé by bylo třeba videjko o vybudování demokratické civilizace na místě, kde bylo vyhlazeno původní obyvatelstvo a kde prosperitu dlouho zajišťovala práce otroků.“
Já nevím jak ty, ale já teda netoužím po genocidě zdejšího původního obyvatelstva a skutečnost, že se stala jinde, pro mě není jejím ospravedlněním.
@Xiraxinek to je ale šílený, pak si budeme říkat že zlatý protektorát
. až jich bude víc tak začnou že se jim nelíbí aby české ženy chodily oblíkané jak chodí a šup všechny dostanou černý pytel jak říká náš nejstarší super převlek pro Batmana
ale začne to napřed co se smí a nesmí jíst
, kdo má doma psa a že těch lidí je
tak šup nepřípustné mít doma něco tak špinavého jako je pes a to vše bude začátek
. Pak se nastaví že kdo se nepřidá k islámu tak to má spočítané hned no
, máme se na co těšit. Za pár let my tady budeme v menšině a řeknou že pokud se nám to nelíbí že můžeme vypadnout… fakt super budoucnost, být bezdětná tak asi ani dítě mít nebudu ![]()
@roksy25 píše:
Neměj strach, mapu světa a její rozpoložení jsem někdy viděla. Tady jde o 1200 uprchlíků, které mají jít k nám do ČR. Nebudu hledat statistiky, ale u nás může být úmrtnost tak do 100000?Porodnost rok od roku klesá, myslím že těch 1200lidí se tu dočasně ztratí…Někdo tu psal již o tom, kam už nějací uprchlíci odešli, my máme jen hrstku..
Problém je, že u těch 1200 to neskončí… Počet uprchlíků, kteří se sem snaží ilegálně dostat strmě narůstá, takže bude narůstat i kvóta na přerozdělení v rámci EU… jeden týden jich přijmeš 10 tisíc a druhý týden jich na cestu vyrazí 100 tisíc… kdyby šlo jen o 1200 lidí tak neřeknu, ale to je opravdu teprve začátek.
někde jsem četla zajímavý názor, že to není my versus oni, ale my versus nikdo. protože jak si myslíte že to tady dopadne, až se sem vrhnou velké migrační vlny? myslíte si, že dokážou zastat odbornou práci, která je pro provoz v Evropě třeba?
Prostě nemůžeme zachránit všechny na světě, protože pak už by tu nebyl nikdo, kdo by zachraňoval… když Evropa padne, kdo asi bude pomáhat tam kde se dosud pomáhat snaží?
Myslím si, že jde o to pochopit, že prostě není všechno tak jednoduché. Taková vlna migrace jako je teď tu už hodně dlouho nebyla a vše stále jen narůstá a narůstá. A až jich tu bude moře - frustrovaných, protože Evropa nesplnila jejich očekávání (neb neumí jazyk, nemají požadovanou kvalifikaci etc.), co bude pak?
Tak koukam, ze jste uz vytahli krestanskou moralku.
Uvedomujete si, jak strasne absurdni je ohanet se krestanskou moralkou kdyz chci odmitnou potrebnemu pomoc???
Mt 5-40 Když se s tebou někdo chce soudit, aby tě připravil o košili, nech mu i plášť.