Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kukly na tvare a od cervenca demonstrovat
(Od cervenca sa bude moct demonstrovat zakuklene, aby vas nepoznali)
Já myslím, že debaty na téma - jsou všichni muslimové teroristi (nejsou) apod. nemají smysl. Tady je prostě jeden velký problém, že těch imigrantů je moc. Dost evropských zemí už na to dojelo a bude se to šířit dál, pokud se v tom nezavede nějaký systém. Začlenění jiných kultur do Evropy se prostě neosvědčilo, problém s tím mají jak rodiílí Evropané, tak ti přistěhovalci, kteří si chtějí (celkem logicky) zachovat vlastní kulturní a historický „podklad“. Jak jsem už psala, já bych byla pro zřízení kvalitních uprchlických táborů, kde by byl zajištěn důstojný život, lékařská péče, vzdělávání apod. Prostě jim pomoct, když prchají před válkou, hladomorem atd. Ale jestli se to bude dít tak, jak je to nastavené teď, můžeme během pár příštích desítek let postupně zapomenout na starou dobrou bezpečnou Evropu. Naše generace se zkrátka postará o to, aby to, co nám bylo našimi předky odkázáno, my jsme dál svým dětem a vnoučatům nepředali. Multi kulti je hezká a ušlechtilá myšlenka, ale lidstvo jako celek k jejímu naplnění ještě nedospělo. Vadí mi, že my tady máme přejímat odpovědnost za ty chudáky, za malé děti (které za nic nemohou), které jsou v ohrožení života a jejich tátové se tam mydlí a střílejí pod záštitou nějaké jejich „vyšší moci“. A ještě bychom snad měli cítit vinu, že se máme dobře. Jenže ono to, jak se tady v Evropě máme, nám nespadlo do klína, naší generaci v podstatě tedy ano, ale za cenu dost velkých obětí našich předků. Měli bychom si toho vážit a nehrát si na spasitele světa. Ten svět stejně nespasíme, naopak, tímhle konáním dopustíme zánik naší kultury.
Njn holt všichni chtěli volné Evropské hranice, otevření se světu, sluníčkový svět, kde se všichni milují
, tak holt toto budou všechno následky.
.
Mám na to všechno hodně radikální názor, který sem tedy psát nebudu, ale fakt nechápu, jak člověk do věcí vidí pouze z toho co je mu ukázáno v médiích a pokud se nevydá do oblasti na vlastní pěst, tak všude vidím samé mladé zdravé muže co prchají.
.
Přijímání uprchlíků je jedna veliká blbost, to řeší následek, ale kdo bude řešit příčinu? Kdo má právo vyhánět lidi z jejich rodné země? Jak je možné, že svět nechce přijmout uprchlíky, ale ani nechce proti tomu, jak zachránit jejich zem něco dělat? Jak je možné, že všichni pláčou jak IS ničí památky? Ale nikdo s tím nic nedělá?
Spousta muslimů atd. žijících v západních zemích byli slušní lidé, ale prostě střet a odlišnost kultur udělalo z jejich potomků nešťastné chudáky, kteří svoji zoufalou situaci řeší, tak jak jí řeší.
Je něco jiného přijímat uprchlíky z Ukrajiny atd. pořád je to podobná kultura. Mám pocit, že si některé dámy neuvědomují, že to že si nyní můžou dělat co chtějí, emancipují se může velice brzy skončit.
A že v Itálii vyhánějí lidi z jejich obydlí, no ono když vyhladovělý člověk dokáže zabít vlastní dítě, aby se najedl, tak proč by nevyhnal někoho z jeho obydlí. Myslím si, že je veliká škoda, že se nemluví o tom, jak to v dotyčných zemích, kam uprchlíci směřují nejvíc doopravdy vypadá, jak to vidí jejich obyvatelé, kterých se to týká.
Já muslimské uprchlíky ve své vlasti nechci. Bylo by fér, aby o tom rozhodovalo referendum. Nechci aby moje děti žily vedle kkultury a náboženství, kde budou méněcenné jen díky pohlaví. Děkuju, nechci.
On cely ten pruser s utecencami je v tom, ze dnes sa nevieme postarat ani o tych, co sa v Europe narodili. Aka je nezamestnanost napriec celou Europou? Aky ma na nej podiel mladych ludi do 30 rokov? Aky ma na nej podiel uz usidlenych pristahovalcov (ak sa vobec taka statistika sleduje)?
Co sa stane, az oni utecenci vychovaju v Europe deti, a tie deti zistia, ze ich Europa nepotrebuje rovnako ako ich rodicov?
A este jedna vec. Posledny hladomor v Europe, tusim v Irsku to bolo, nebol preto, ze nebolo dost potravin, ale preto, ze ludia nemali dost penazi, aby si tie potraviny mohli kupit.
A zase sa to staca k mojej otazke ‚uplne od veci‘… posadila v tuto vojnovu jar Ukrajina, alebo potraviny pre jej 40 milionov obyvatelov musi dopestovat Europa?
@Pudloslava S tvými názory zde v diskuzi se plně ztotožňuji
Je mi zle, když čtu některé ty komentáře. Náš stát je plný sobců, který si mnohdy neváží toho, co má a ještě se bude povyšovat nad jiný národ..
Mě to nevadí, jsem ráda, že je naše republika ochotná pomoci lidem v nouzi, byť z jiné země a jiné národnosti.
@roksy25 píše:
@Pudloslava S tvými názory zde v diskuzi se plně ztotožňujiJe mi zle, když čtu některé ty komentáře. Náš stát je plný sobců, který si mnohdy neváží toho, co má a ještě se bude povyšovat nad jiný národ..Mě to nevadí, jsem ráda, že je naše republika ochotná pomoci lidem v nouzi, byť z jiné země a jiné národnosti.
hele, já myslím, že je zbytečné nazývat někoho sobcem. Nevím, jak jsi přišla na to, že si nevážíme toho, co máme nebo že se povyšujeme. Ty máš názor, že s nimi chceš žít někdo jiný má názor, že nechce a není rád. Má na to právo, plné právo, to je totiž demokracie, a není tím horší člověk.
Sobci jsou ti, kteří by naší zemi zamořili kvůli své ideologii hromadou problémových, kulturně a rasově nezpadajích, uprchlíků a svou sobeckostí tak připravili naše děti o dobré (či aspoň v rámci možností přijatelné) místo k životu.
Vy všichni co si to představujete sluníčkově byste měli rychle shodit růžové brýle. Český národ není sobecký a neochotný pomáhat. Uprchlíci z Afriky budou zkáza pro Evropu a naše děti. Proboha podívejte se na záběry kdo z tama prchá? V 90% jsou to mladí muži…žádné zoufalé matky s dětma. Včera jsem četla článek jak utečence na jihu Itálie „zneužívají“ k práci na polích za 25 EUR denně! Co by jako ti polonegramotní uprchlíci chtěli? K čemu nám tady budou takoví? Nikdy z nich nebude žádný užitek. Jen bordel a nepokoje. A takové řeči, že my jsme taky utíkali za totáče a okolní státy nás přijímaly, si strčte někam. To byla diametrálně odlišná situace. Tady z těch „Hate Free“ názorů mi vře krev v žilách. Vsadím svůj krkn na to, že kdyby např. v Rakousku změnila politická situace a lidé by z tama utíkali, Češi by velmi ochotně pomáhali a přijali je. Protože my nejsme sobecký národ.
Na tuto svou politiku už doplácejí všechny ty liberální státy takovým způsobem, že už je to neúnosné a neřešitelné. Podívejte se do Švédska, Anglie, Francie, Německa, Holandsko…My máme ještě jakousi šanci.
@roksy25 píše:
@Pudloslava S tvými názory zde v diskuzi se plně ztotožňujiJe mi zle, když čtu některé ty komentáře. Náš stát je plný sobců, který si mnohdy neváží toho, co má a ještě se bude povyšovat nad jiný národ..Mě to nevadí, jsem ráda, že je naše republika ochotná pomoci lidem v nouzi, byť z jiné země a jiné národnosti.
Možná je lepší být trochu sobec než naivní hlupák!
@terinka4444 Když po mě chceš, abych respektovala názor druhých, kteří je zde nechtějí, nebo, že každý se k tomu staví jinak, drž se prosím toho samého a respektuj můj názor v této problematice..
a neříkej mi co je zbytečné říkat a co ne, je to můj názor..
Já jsem navíc nikde nic nepsala o tom, že bych je tady nějak extra chtěla a chtěla s nimi žít, jen říkám, že pokud potřebuje člověk v nouzi pomoct, nevadí mi to a přežiji to tu a vůbec mi nepřijde @Ludmila85 ,že bych jednou své dítě připravila o přijatelné místo k životu..
Příspěvek upraven 26.05.15 v 11:13
@berusa.m píše:
Možná je lepší být trochu sobec než naivní hlupák!
Když myslíš, raději budu dle tebe „naivní hlupák“ než sobec povyšující se nad druhé a člověk v nouzi nazývat verbeží a ksindlem(nevím, kdo přesně to psal, hledat nebudu) ![]()
@roksy25 píše:
@terinka4444 Když po mě chceš, abych respektovala názor druhých, kteří je zde nechtějí, nebo, že každý se k tomu staví jinak, drž se prosím toho samého a respektuj můj názor v této problematice..a neříkej mi co je zbytečné říkat a co ne, je to můj názor..
Já jsem navíc nikde nic nepsala o tom, že bych je tady nějak extra chtěla a chtěla s nimi žít, jen říkám, že pokud potřebuje člověk v nouzi pomoct, nevadí mi to a přežiji to tu a vůbec mi nepřijde @Ludmila85 bych jednou své dítě připravila o přijatelné místo k životu..
já respektuju tvůj názor, ovšem ty nadáváš lidem s jiným názorem do sobců, je rozdíl respektovat názor a je rozdíl hanlivě označovat lidi s jiným názorem. Já tě nijak neomezuju v tvém názoru a ten respektuju, nerespektuju označování někoho za sobce jen proto, že tady nechce uprchlíky z muslimských světů.
A i já jsem přesvědčená, že pokud se tomu neudělá přítrž, jednou to tu naše děti nebudou mít takové, jako to máme my.
Jestli jim pomůžeme tím, že je přijmeme a vše dostanou na stříbrném podnose, tak budeme jednou takhle z naší země utíkat my! Tito lidé si totiž mohou vydělat na živobytí pouze prací v nekvalifikovaných oborech, prací na polích, prací v továrnách…ale jak všichni dobře vidíme, takových míst tady moc není. Tak mi řekněte jak je tady chcete živit? Jenom zdravotní péče takových lidí bude stát evropu miliardy a nikdy se od nich do systému zdravotnictví tyto peníze nevrátí! ![]()