Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábi Zlopočasná
to budu mít za pár dní taky
. Jak by mě někdo tykal tak tykam taky ![]()
@Markéta80 mna to vzdy zakokta… som zvyknuta ze cudzim sa vyka, ak stratili detsky vzhlad.
A ked pocujem ze sa tyka vietnamcom, tak sa cela cervena pratam prec, pretoze sa hanbim, ze som tiez biela… proste vychova, no.. ako decko ma neucili ako vykat, iba ako sa zdvorilo prejde z vykania na tykanie ![]()
@Bábi Zlopočasná mě by taky nenapadlo někomu koho neznam tykat, je to divné no ![]()
Tak teda kdo tam v létě pojede na dovolenou to bude jak noční můra
http://www.novinky.cz/…poznani.html
@Markéta80
Zrovna jsem na podobný článek kápla v Blesku. Obzvláště fotogalerie je výživná. Už se fakt nemůžu dočkat, až to bude tady. Tohle obohacení, to je výhra.
http://www.blesk.cz/…y-tabor.html
Tak snad je jasné, že pomoc uprchlíkům nemůže skončit tím, že je necháme vstoupit na evropskou půdu. Oni snad chtějí být bezdomovci, chtějí spát po lavičkách? Nebo chtějí žít normální život- mít práci, střechu nad hlavou. I když se vám to jeví nepravděpodobné, v islámských zemích je normální pracovat, možná ještě víc než tady, nebývá tak tak štědrý sociální systém.
@matkabagristy KDE budu pracovat? KTO ich ubytuje, kym si najdu pracu? ZA CO budu zit, kym si najdu onu pracu?
A pokial pomoc uprchlikom znamena, ze tisicovke najdeme (prijatelne rychlo) pracovne miesta, z ktorych sa da slusne vyzit, preco rovnake pracovne miesta nie sme schopni rovnako rychlo najst trebars mamickam v utulku?
@Bábi Zlopočasná fakt mě nebaví s tebou diskutovat. Práceschopný chlap si práci prostě najde. Představ si, že už hooodně dlouho to takto funguje třeba s Turky v Německu.
@matkabagristy píše:
@Bábi Zlopočasná fakt mě nebaví s tebou diskutovat. Práceschopný chlap si práci prostě najde. Představ si, že už hooodně dlouho to takto funguje třeba s Turky v Německu.
ty žiješ v německu? Máš trošku zkreslené informace, právě s turky je v německu velký problém, nechtějí se a neučí se jazyk, žijí v komunitách, vdávají a žení se mezi sebou a běda, když turek-yně by dotáhla domů němce. A dělat se jim vůbec nechce, pracují hodně tam, kde si založí turecké obchody, restaurace.
@romype píše:
ty žiješ v německu? Máš trošku zkreslené informace, právě s turky je v německu velký problém, nechtějí se a neučí se jazyk, žijí v komunitách, vdávají a žení se mezi sebou a běda, když turek-yně by dotáhla domů němce. A dělat se jim vůbec nechce, pracují hodně tam, kde si založí turecké obchody, restaurace.
A to je zločin? A kdo do těch obchodů a restaurací chodí? Ti Turci, co nemakaj?
@matkabagristy píše:
V tom pripade, a to som este v zivote neurobila, TI UPRIMNE ZELAM A DUFAM ZE SA VYPLNI imigrantsku komunitu v blizkom susedstve kamkolvek sa v zivote prestahujes. Aj ked viem, ze budem za toto zelanie ‚vyssou‘ mocou v zivote potrestana. Stoji mi to za to.
@Bábi Zlopočasná tak za humny mám Bakalovy cigoše, kousek dál uprchlíky. Zkus hádat, kdo z nich maká, blízko je automobilka.
@matkabagristy ja Ti zelam to, co k nam hromadne plava z Afriky, a co nam v ramci demokracie diktuje Brusel.
@Bábi Zlopočasná Sýrie je v Africe? Zrovna běží na čT 1 zprávy o Polsku, budou přijímat syrské křesťany.