Problém příjmu potravy v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
23.3.15 08:19
@Anonymní píše:
@martina.se Achjo, ze ty chlapi někteří nemohou byt vice ohleduplnějsi. A vis co byl u tebe ten spoustec? :think: Taky mam takové dny bohužel :zed: a pak si to vycitam. Ted uz zase půl hodiny jim jogurt a jsem možná v 1/3 :zed: a uz ho pomalu nechci

spouštěč? kdysi dávno asi kecy od táty - nežer, budeš tlustá :nevim: ani nevim.. už je to fakt dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.15 08:22

@martina.se No, tak to je tedy bezvadné… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.15 19:09

Ahoj holky, potřebuji se asi jen trochu vypovídat…
Jsem tlustá a stydím se za to, jak vypadám… Vždy jsem byla, váha lítá neustále nahoru a dolů, chronická dietářka… Nyní jsem ve 34tt a mám chorobný strach z přibírání v těhotenství. Před otěhotněním jsem měla 85/162cm a nyní mám 87kg (tedy 2kg nahoře). Až do 6.měsíce těhotenství jsem mívala nevolnosti (pálení žáhy, nadavování, ale bez zvracení). Nyní to tak trochu pominulo a já jsem začala mít strašné chutě na všechno. Ale snažím se dodržovat pravidelnou zdravou stravu, denně půl hoďky cvičím a odpoledne jezdíme plavat nebo jdu na dlouhou procházku. Ovšem cca 1-2krát do týdne mě přepadne vlčí hlad a musím se najíst. No, spíše přežrat :,(. No, a pak přijde pocit provinění, samozřejmě těžkost z jídla a jdu si vyvolat zvracení. Problém je v tom, že po zvracení cítím, že jsem na sebe pyšná, že jsem to zvládla a neskutečnou úlevu, že mi nebude těžko z přejedení apod. Poté se objeví i pocit viny, že mám v bříšku miminko a že jsem vlastně dost hloupá, že to dělám. Nevím, jak to bude pokračovat dál, ale mám z toho docela strach.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky