Problém s odříhnutím po Nutrilonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
15.2.17 13:41
@Šmoulice píše:
Já myslím, že když budeš krmit Nutrilonem jen to dítě, tak že to bude lepší. Určitě se ti i za stolice upraví a nebudeš chodit jednou za 2 dny… Jo a pak se doporučuje jíst 5-6× denně. 7× už mi přijde moc. Tak bacha aby jsi zbytečně po tolika Nutrilonu nepřibrala :think: :think: :think:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
15.2.17 13:42

@albana123 no, já nevím… Nám ho zjistili už v porodnici - dělali mu Sono kvůli něčemu jinému a zatím jsem s malým víc v nemocnici než doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.17 13:53
@albana123 píše:
Ano vraci se mu to ale tchýně rika ze to neni moc to by pry musel hazet šavle.. tak nevim pry je to normalni ze to ublinkne jak pujdem na kontrolu tak se zeptam tedy..

Hele řeknu to asi tak - tchýně kecá :lol: Naposledy krmila mimino kdy? Před třiceti lety? Radši to prober s doktorkou, ta ví co a jak, zná současná mléka a problémy s nimi. Mě taky manželova babička pořád vykládá jak dávala svým děckám ve třech měsících do mlíka rozmixovaný játra a podobný rady, jen si nějak neuvědomuje že už je to 50 let co to dělala a že dnes je všechno jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
15.2.17 14:00
@Kočičí duše píše:
Hele řeknu to asi tak - tchýně kecá :lol: Naposledy krmila mimino kdy? Před třiceti lety? Radši to prober s doktorkou, ta ví co a jak, zná současná mléka a problémy s nimi. Mě taky manželova babička pořád vykládá jak dávala svým děckám ve třech měsících do mlíka rozmixovaný játra a podobný rady, jen si nějak neuvědomuje že už je to 50 let co to dělala a že dnes je všechno jinak.

Jo, taky mi tchýně říkala, že můj muž v malýho věku už jedl rozmixované polívky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.2.17 14:01

No, tak jsem to našla občas se zakuckává ucpava se mu nos to mu denne vytahuji šušňaky a proste tak zvlaštně chrčí.. pišou chrčivě dýchaji.. dela to po jidle.. no tak asi to kontroluji v porodnici nevim možná jak kde.. jo a taky to nadmerne řihani sedí dnes to bylo 6× což je dost tedy…
Ještě vyzkouším mu to dát na 2 časti ad toho není najednou moc.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
15.2.17 14:02

Kolik váží? Přijde mi, že ho překrmuješ. 120ml vody + 4 odměrky jsou celkem 133ml mléka. A pokud ho dáváš 7× denně, tak to dohromady vychází 931ml denně. Dítě by mělo dostat 150ml mléka na 1kg váhy. Takže si spočítej váhu dítěte x 150 ml a vyjde ti, kolik má za den vypít. To si vyděl dávkama, kolikrát krmíš a máš výsledek, kolik máš vlastně krmit…

Při tomto počtu který udáváš, by dítě mělo mít už přes 6kg, což se mi teda na 5 týdnů zdá moc. :think: :think: :think:

Jinak tento přepočet nám radili v nemocnici, jelikož ty dávky na krabici jsou prý napsané úplně debilně.

Jo a když dítě pláče, nemusí mít nutně hlad. ;) A mezi dávkami Nutrilonu by se vždy měly dodržovat min 3hod odstupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
15.2.17 14:03
@albana123 píše:
No, tak jsem to našla občas se zakuckává ucpava se mu nos to mu denne vytahuji šušňaky a proste tak zvlaštně chrčí.. pišou chrčivě dýchaji.. dela to po jidle.. no tak asi to kontroluji v porodnici nevim možná jak kde.. jo a taky to nadmerne řihani sedí dnes to bylo 6× což je dost tedy…
Ještě vyzkouším mu to dát na 2 časti ad toho není najednou moc.. ;)

A já teda krmím tak, že dám třeba 70ml, odříhnout, pak zbytek… A když je potřeba, tak ty pauzy udělám klidně i 2× :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.2.17 16:37
@Šmoulice píše:
A já teda krmím tak, že dám třeba 70ml, odříhnout, pak zbytek… A když je potřeba, tak ty pauzy udělám klidně i 2× :-)

Tak ja tedy když mu oddělám flasku, tak mi už nevipije tu davku ale nekdy si řihne i pri tom jak pije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí