Dlouhodobý problém s usínáním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
13.2.12 18:19

Ahojte, mému malému je 18měsíců a nechce mi spat přes den. Prostě čekám až odpadne nebo jde spat večer dřív. S večerním uspáváním jsme měly problémy od narození ted se to pro změnu otočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.12 11:01

Ahojky, jsem tu nova, ale snad vam taky trosku poradim :) My jsme meli taky do sesti mesicu s usinanim problemy, maly usnul jenom u kojeni a nebo pri noseni a houpani apod. No hruza, uz jsem nemohla a zjistovala moznosti. Nasla jsem program, je to pro ipad nebo iphone, kde diky nemu naucite dite samotne usinat. Moc jsem tomu neverila, ale za deset dni spal Honzik nejen ze ve vlastnim pokojicku, ale bez place. A to kdykoli, i behem dne i celou noc. Ted mame s manzelem od sedmi vecer do sedmi rano prazdniny, maly spinka :) Pokud by vam to pomohlo, tak urcite zkuste, jmenuje se to Learn2sleep. Drzim palce, vim co to byly za nervy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.2.12 14:26

Ahojte, tak dneska usnul tak že se nešikovně praštil do hlavy a s velkým kraválem mi usnul v náručí. Jsem ráda, že spí, ale zrovna takhle se praštit nemusel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.12 14:31

Bozatko male, tak snad se z toho vyspinka a bude lepe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.1.14 21:03

Ahoj maminky, vím, že je tu toho o tom napsáno mnoho, taky už jsem toho hodně pročetla, ale stejně se chci zeptat, jestli některou něco nenapadne. Mám 5ti měsíčního chlapečka, od konce 6ti nedělí usíná celkem pěkně a sám. Myslím večerní spaní. Občas má ale období, že do minuty začne plakat. Když byl menší, vydrželi jsme tam nejít, do 10ti min spal. Vždycky mu toto špatné období vydrží min. týden. Teď už je to ale po krátké době zase :,( Vůbec ale nevím, jak ho uspat, nechat ho uřvat, to už se o něj bojím, protože by to bylo jistě na dlouho a ne jen 10min, hlazení po hlavičce nezabírá, chytit za ručičku se nenechá, uklidní se pouze, když ho vyndám z postýlky, ale to je na hrozně dlouho. Jak kdy, ale většinou mi usne do 10ti min, ale jakmile ho položím do postýlky, je vzhůru, tak to opakuji a povede se mi tak až na potřetí :zed: Od mala máme režim 1× za dva dny koupání v 7:20, cca v 7:35 kojení a před tou 8 do postýlky. Během dne kojíme po třech hod. Většinou +- půl hod. ve stejný čas. Ted už spí 3× po hodince,max.hod a půl. 10 dní už dávám kaši na noc, protože se začal budit zase po 3 hod, předtím vydržel těch 6 někdy i 8. Podotýkám, že nemáme dudlíček. Zkoušela jsem dát ho spát ještě po 4. večer jen na 20min. A je to stejné, at spí to jedno navíc nebo ne. Prostě mi to přijde, jako by si např. v pondělí řek, tak končím s tím pohodovým usínáním, dáme si zase týden se řvaním. Fakt nechápu, dělám pořád všechno stejně, tak proc :zed: Budu ráda za vaše názory. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.1.14 21:19

@flipa me napadaji jedine asi zoubky, kdyz to ma takhle narazove - ono nemusi byt nic ani videt a ty mrsky se klubou a klubou a rostou prej na etapy :think: zkousela jsi potrit dasnicky treba Mundislem? nejsem ale zadna zkusena maminka, tak pisu jen prvni co me napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
16.1.14 21:23

U nás zabírá „ukojit k smrti“ :lol:, hladit po hlavičce, přikrýt dlaní očička a broukat, nechat chvilku řvát a poté „uchovat k smrti“ :lol:, vzít k nám do postele, držet za ručičku a dělat šššššš se snižující se intenzitou a poté nechat zapnuté šumění potůčku…zkuším v tomhle pořadí, obvykle zabere něco z toho, naše postel to jistí.
Já myslím, že to stejně záleží na miminu, oni jsou to vyčůránkové, jednou to mají tak, pak zas jinak.
Buď ráda, že ti vstává po třech hodinách, ten náš rarach se kolikrát v půl dvanácté v noci či půl páté ráno rozhodne, že nutně potřebuje nahlas vyprávět a neudělám s ním nic :nevim:
ono se to srovná, pokud nepadáš únavou a nervama na hubu, tak bych to nechala srovnat samo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.1.14 21:30

@superandrysek a to se zoubkama by byl prez den v pohode? Taky me to uz napdlo, napr. hrneckem si jezdi po dasnicce pekne. Masticku jsem nezkousela, zitra koupim.To se namaze na dasnicky po kojeni na noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.1.14 21:38

@flipa pres den ma zabavu, hracky, cilou mamcu a tatku a nemusi si to tolik uvedomovat a navic nekdy ruzne neduhy prichazeji s noci :think: zkus ten gelik, jojo namaze se to po kojeni na noc nebo pisou snad i pred jidlem, ale to bych delala v pripade ze treba nechce jist…
preji pevne nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.1.14 21:40

@marrlinka taky zkousim vse mozne, ale skoro nic nezabira, ted dva dny jsem ho utrasla v posteli. Nechci ho brat k nam do postele, co kdyby si na to zvyknul :| No snad se to srovna, ale ten plac me drasa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.1.14 21:40

@marrlinka taky zkousim vse mozne, ale skoro nic nezabira, ted dva dny jsem ho utrasla v posteli. Nechci ho brat k nam do postele, co kdyby si na to zvyknul :| No snad se to srovna, ale ten plac me drasa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.1.14 21:48

@flipa na spani v posteli s vama si zas tak rychle nezvykne, neboj - lepsi kdyz jste vyspaly a mas pak na nej silu pres den, je jeste malicky a ma na to narok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
16.1.14 22:00
@flipa píše:
@marrlinka taky zkousim vse mozne, ale skoro nic nezabira, ted dva dny jsem ho utrasla v posteli. Nechci ho brat k nam do postele, co kdyby si na to zvyknul :| No snad se to srovna, ale ten plac me drasa :(

já si nemyslím, že by si zvyknul. malého jsme měli nastěhovaného do postele pořád, když ho tlačilo břísko. teď spí u sebe v postýlce bez problémů. když vidím, že ho něco trápí, nechávám ho u nás v posteli, i ho u nás uspávám a když vidím, že prostě jen vymrzuje, nechávám ho v jeho posteli.
když nemlžu spát, tak si ho klidně nastěhuju k nám…lepší než se nevyspat, já se mám ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.1.14 23:05
@flipa píše:
@marrlinka taky zkousim vse mozne, ale skoro nic nezabira, ted dva dny jsem ho utrasla v posteli. Nechci ho brat k nam do postele, co kdyby si na to zvyknul :| No snad se to srovna, ale ten plac me drasa :(

a to vadí, že by si zvyknul u vás v posteli? koupila bych ten Calgel, ten se maže průběžně na dásničky. minimálně po 20 minutách. je to chladivý gel. nám ze začátku taky docela pomohl. pak jsem se vyprdla, dala mu trochu panadolového sirupu a spal celou noc. když se budí, tak mu dám čípek a hotovo. nebudu ho trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
16.1.14 23:16

@Granda mazec, takhle rvat dite praskama a medikamentama kuli každý blbosti. Fokad jsou v brisku tak je chranit nic nejist a jak jsou na svete sup do nich chemii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí