Problém se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
24.9.22 08:46
@Vlado155 píše:
Ano žije tam sama ale faktem je, že u ní občas zastaví černé BMW a z něho vyjde skupina 4 romů a jde k ní.

Takze pani matka sedi za financni podvody a ani ty nevydelaly na cerny bavo. Chapu, to je pech :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
34382
24.9.22 08:59
@Vlado155 píše:
Mám 12-ti letého syna. Jsem otec samoživitel, matka si odpykává trest za finanční podvody. Nedávno se vedle nás přistěhovala jedna paní. Z prvu to vypadalo, že s novými sousedy nebude problém, syn když paní viděl na zahrádce, tak ji pozdravil, ona synovi na pozdrav vždy odpověděla. Klid však netrval dlouho sousedce postupně začalo vadit v podstatě všechno co syn na naší zahradě dělal(hra s míčem, lezení po stromě nebo když jen seděl na lavičce a díval se na videa na mobilu). Se sousedkou jsem se snažil nějak rozumně domluvit ale bohužel to nešlo. Sousedka se rozčílila a přes noc se nám vykadila a vymočila před dveře. Teď je situace taková, že když je syn venku a hraje si například s míčem, tak na něho sousedka přes plot řve „nech toho nebo tě podřízne matka“ nebo podobnou větu. Vždy když jsem se snažil sousedce důrazně domluvit, výsledek stejný (výkal a moč před dveřma).
Prosím Vás poraďte mi co s tou sousedkou mám dělat.
Předem děkuji

Takže ze začátku bylo vše ok, a najednou jí hráblo a v noci ti chodí kadit přede dveře jo? Tak jí tam dej kýbl a toaleták :D Nějak se mi tomu nechce věřit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
24.9.22 09:52
@arinecka píše:
Takže ze začátku bylo vše ok, a najednou jí hráblo a v noci ti chodí kadit přede dveře jo? Tak jí tam dej kýbl a toaleták :D Nějak se mi tomu nechce věřit :think:

A přitom sousedka přeleze vysoký plot.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
24.9.22 09:59
@Vlado155 píše:
Ano žije tam sama ale faktem je, že u ní občas zastaví černé BMW a z něho vyjde skupina 4 romů a jde k ní.

A víš, milý trolle, že už nejezdí jenom v černých BMW? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2200
24.9.22 10:08

@Vlado155 Nebát se jí a ukázat hranice. Když to nejde normální domluvou, tak jinak než cestou PČR to řešit asi nejde. Ještě mě napadá jít na obec. A když se bude mstit, tak opět to řešit přes PČR. Ono jí to kakani, curani a rvani brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
24.9.22 12:58
@Vlado155 píše:
Já se právě bojím s tím jít na policii, mám strach, že ta sousedka se bude mstít, nevím čeho všeho je schopná

Já bych si počkala a škola bych ji kýblem studené vody, pokud by chtěla zase za dveřmi něco dělat…a hlavně kameru, vše dokumentovat na policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
24.9.22 13:19

Dneska není škola co? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2105
24.9.22 14:37

No tak lidi jsou různí, já bych mohla o nashcvalech a sousedské tyranii vyprávět, ale před dveře se mi teda ještě nikdo nevykadil. To už je přitažené za vlasy. Podle mě trolling.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
24.9.22 16:28

Zavolej policii. Vezmou vzorek, udělají testy DNA. Pokud se budou se sousedkou shodovat, podej na ni trestni oznámení.

• Citovat
  • Upravit
24867
24.9.22 19:10
@Uslava píše:
Zavolej policii. Vezmou vzorek, udělají testy DNA. Pokud se budou se sousedkou shodovat, podej na ni trestni oznámení.
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect