Problém s.prispevkem 5000

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
23.10.22 11:20
@Zumpa píše:
A ještě to dělají v superpředraženém software, který ani neumí ověřit, zda má občan datovku.

u pisemnosti, ktera uradu prisla datovkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
23.10.22 13:08
@Zumpa píše:
A ještě to dělají v superpředraženém software, který ani neumí ověřit, zda má občan datovku.

To umi kazda spisovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
23.10.22 13:10
@Zumpa píše:
To až tak není pravda. Pokud úřad komunikuje s občanem, zasílá do schránky občana. Pokud komunikuje s OSVČ, zasílá do schránky IČaře.

Mno, posle to klidne na tu druhou, ale pokud si to tam osoba nevyzvedne, nemuze uplatnit fikci doruceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.10.22 14:30

Pridam perlicku. Dnes v te same zalezitosti prisel druhy doporuceny dopis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
24.10.22 14:34

@matkabagristy tak ho hlavne neprebirej. At si to poslou spravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.10.22 14:42
@mag píše:
@matkabagristy tak ho hlavne neprebirej. At si to poslou spravne.

postacka to dala manzelovi. Ten papir bude uzitecny. Uz pritapime v krbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.23 08:05

Dobrý den, nevíte co dělat, když jsem si zažadala o příspěvek 15.1. a stále nic? Zazadala jsem v aplikaci Jenda, 15.2. Mi napsali “Prodloužená správní lhůta”, dnes už je duben a stále nic. :( jsem samoživitelka, byla jsem půl roku na rizikovým a pobírala 10tis měsíčně. Predtim priznany minimum, pracovala jsem v gastro. Splňují všechny podmínky a nic :( nevím kde se zeptat, na úřadě práce mi paní řekla cekejte… 3 měsíce? Zkoušela jsem dneska napsat druhou zadost ale vzala jsem ji zpet a to se ozvali hned :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová