Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Aduš8 Doktor měl asi z toxikologie zkoušku už hooodně dávno.
@sladke-mameni píše:
@terien @karkarka @RussetTěhotenství je kontraindikace na permanentní make-up. Pro některé salony i kojení.
Hm, tak smůla. Já nejsem příznivce tetování, tak ani netuším, že nelze tetovat těhotné.
@Aduš8 píše:
@terien no,tak určitě ta chemie taky moc nepomůže. Byla tu řeč o tetování obočí a jen jsem napsala to,co mi řekl můj doktor. Těmi krávovinami se řídit nemusíš.
Taky nebudu ![]()
"@rozand
to mně je celkem jedno, ale rozhodně raději uvěřím a budu se řídit radou lékaře, než radami maminek na e-miminu.
@AnnaNuvoletta07 Po prvním vyvolávaném komplikovaném porodu jsem vypadala jak smrt, po druhém překotném jak po wellness víkendu
udělala jsem si srovnávací foto a je to fakt mazec jakej je to rozdíl. Záleží na průběhu no ![]()
@Aduš8 píše:
"@rozandto mně je celkem jedno, ale rozhodně raději uvěřím a budu se řídit radou lékaře, než radami maminek na e-miminu.
Zkus zdravý rozum, ten je někdy nad zlato ![]()
Při porodu mi nikdo pot neutíral. Jakožto naivní prvorodička jsem si sebou brala do porodnice pár šminek, ale ve finále i kdyby mi někdo přejel po xichtu buldozerem, tak bych si nejspíš nevšimla ![]()
Ahoj, kup si tohle:
https://www.notino.cz/…va-na-oboci/?…
Barví to i kůži. Není třeba tetovat. Na perman.tetování obočí jsem byla třikrát a dnes dám přednost raději této barvě. Je jediná ze všech bšžně dostupných na trhu v ČR, na kterou nemám alergickou reakci. Vydrží cca 7 dní. Záleží, jak moc budeš obočí při odličování šudlat.
Já mám za sebou 2 porody a upřímně ani nevím, jestli jsem se potila nebo ne a ani nevím, jestli mě někdo utíral. Vím jen, že jsem se snažila nehysterčit kvůli té šílené bolesti, ale moc mi to nešlo
Mám celkově okno. Nepamatuji si, kdo byl na sále, kolik lidí, i mi prý něco říkali porodní asistentky a já vůbec nereagovala
naštěstí mě kluci moc dlouho netrápili. Bude to dobré, uvidíš ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.