Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Yasmina21 píše: Více
ty opravdu nechapes jak moc si protirecis?
@jaksemichce píše: Více
Takže podle tebe, aby se kamarádství dalo nazývat kamarádství, tak ti dva se spolu musí stýkat? Ok, v tom případě jsem kvůli manželovi o kamaráda přišla. A stálo to za to.
Reálně jsem ale o,,kamaráda" nepřišla, protože vím, že kdykoliv se na něj můžu obrátit a rád mi pomůže. To samé já jemu. Ale jestli to chceš nazývat ztrátou kamaráda, tak klidně. ![]()
Ano, kontakt beru jako zaklad jakehokoliv vztahu, i pratelskeho. Nejaka hypoteticka pomoc, pokud by potreboval, je tvuj alibismus. Pises, ze ti za eliminaci kamaradu - muzu tvuj vztah s manzelem stal. Co takhle predstavit si vztah, kde se navzajem neomezujete?
Však píše, že jsou v kontaktu, jen utnula scházení se ve dvou. Já taky měla ve zvyku se s jedním kamarádem scházet ve dvou. Tu jsme šli jen my dva na pivo, tu na kávu, tu do kina, přespávala jsem u něj doma, vedli jsme hodinové telefonní hovory několikrát za týden. Když si našel partnerku, tak jsem já sama tyhle naše schůzky ve dvou utnula, protože partnerce to nebylo příjemné a já to naprosto chápala. S kamarádem se vídám dál. Vidíme se v partě, napíšeme si… ale nechodím s ním na „randíčka“ ve dvou. Já bych to ve vztahu od partnera taky nechtěla. A pokud má chlap potřebu taková randíčka s kamarádkami mít, tak si může najít partnerku, která to má nastavené stejně, já nikoho nenutím, aby se mnou byl, on ať mi nevnucuje trpět něco, co mi vadí. ![]()
Příspěvek upraven 18.08.25 v 08:21
Ok.
Jistě, navzájem se neomezovat je samozřejmě také možnost a tolerovat manželovi,,kamarádky,, a časem i ty milenky.
Proč ne. Každý máme na výběr, co budeme tolerovat. ![]()
@Anonymní píše: Více
Pilates, zdravá strava, kadeřník, nové pradlo…
Rozpomene si jak z vás byl hotový když vás žádal o ruku, bude parádní a drsný sex a voila…
Buď to zabere nebo nic. Ona chodí na randicka vyvonena, šatičky, nehtiky a vy pak doma v teplakach smutné čekáte až zase bude lhát.
Musíte ho uznat znovu na ženskost jako před lety
Příspěvek upraven 18.08.25 v 08:49
@Justin Case Ona je jak my říkáme jezedacka, nehty, vlasy, řasy, šaty, vyvonena nula nula nic. Já se maluju, voním, dobře šaty nenosim ke dvěma dětem ale ani nejsem pořád v teplakach. Ale děkuju za radu i takovou změnu zkusím udělat.
T.
A to je prave podstata veci. Muj manzel a ja mame svobodu pestovat pratelske vztahy bez zakazu. Mame duveru, ze nezradime. Nemame a priori podezreni, ze s tim kamaradem, se kterym jdeme na kavu nebo veceri, spime. Ja tedy nespim. A jestli ty mas tak malo viry ve svuj vztah, je mi te dost lito…
Nemusí ti mě být líto. Nám toto nastavení vyhovuje. Důvěra je jedna věc, ale…
Mějte si to ve vztahu, jak chcete. Kéž vám to vyjde a nedopadneš jako zakladatelka. ![]()
Duvera je jedna vec, ale co? Vlastne neni, nema ve vztahu misto? Ty si opravdu myslis, ze pokud s manzelem poskodite polovinu svych vztahu, vyhnete se nevere? Jen se ptam
@Livi92 píše: Více
Proc mas potrebu oznacovat schuzky ve dvou jako randicka a jeste v uvozovkach? Ono tam z tve strany bylo neco vic?