Manžel se schází s kamarádkou z dětství a lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2745
18.8.25 10:54
@jaksemichce píše: Více

Zřejmě jde o to, že mi jako zadané nepřijde z podstaty v pořádku scházet se někým, kdo o mě má zájem a čeká na příležitost, zatímco tvrdím partnerovi, že je to jen kamarád. A ano, samozřejmě, že to potom například v opilosti opakovaně zkoušeli i přes nastavení hranic a když jsem si stála za svým, tak kamarádství často vychladlo z jejich strany. Pokud tobě a partnerovi ve vztahu vyhovuje chodit na schůzky s opačným pohlavím, tak si to tak mějte, já vám to přeci neberu. Vy máte svobodu to tak mít. Ale já mám zase svobodu s chlapem, co tuhle potřebu schůzek s kamarádkami má, prostě nebýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.25 11:08

@Maddie764 Děkuju za podporu :srdce: T.

• Citovat
  • Upravit
85
18.8.25 11:28
@Livi92 píše: Více

mozna bude rozdil v tom, ze ja nechodim na schuzky s pohlavim, ja na ne chodim s lidmi. S lidmi, kteri se obcas zeptaji, jestli bych nechtela, ale me ne berou vazne. Ty opravdu takove lidi neznas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
18.8.25 11:39

Když dojdou argumenty, tak dojde na argumentační fauly, viď? Už jen z toho, že se tě zeptají, zda bys nechtěla, je evidentní, že z jejich strany nejde o čisté přátelství. Tudíž se pak nescházíš s kamarádem, ale scházíš se s člověkem, který o tebe má zcela jiný typ zájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
18.8.25 11:54

tobe dosly argumenty, vid? Ja je pouzivam stale. A ne, ja nevidim otazku, zda bych nechtela jako popreni pratelstvi. Ja nechci, tak nic nebude. Mas ty nejake nutkani rict automaticky ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
18.8.25 12:05

Já se scházím s kolegy, kamarády mužského pohlaví. Spousta z nich by mě ojelo, i já je :D. Ale věř, že i když jsme značně pod vlivem alkoholu, nepořádáme žádné hromadné swingersparty, či bukkake ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
18.8.25 12:07

Jen kolem sebe kopej. :lol: Ignoruješ, že já tu několikrát psala, že jsem ty návrhy těm chlapům zatrhla. Ale z podstaty věci prostě není z mého pohledu ok scházet se s někým, kdo o mě má vztahový/sexuální zájem, zatímco partnerovi tvrdím, že je to jen kamarád. Ne, není to jen kamarád. Kamarád ti nedělá návrhy a nemá postranní úmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.25 12:18
@marc830 píše: Více

Klasická hláška od manžela, aby se tě zbavil a neměl doma dusno. A mohl si dělat, co chce on a měl klid.

Čtu to celé, můj dojem je, že tam nějaké city jsou, možná takové emociální navázání či počátek emocionální nevěry.

Věř svým instinktům a nenechej ze sebe dělat blbce. Pokud chce tvůj manžel být s tebou, tak nebude mít problém to s kamarádkou ukončit a přestat se stýkat.

Není to o zakazování kamarádství, jak tady všichni práší. Je to o respektu ke své vybrané partnerce. O důvěře, kterou si máte ve svém vztahu.

Promiň, ale fakt to blbě skončím.

Moje rada je, že mu žádnej čas nedávej. Narovinu mu řekni, že se takto cítíš a požádej ho, ať se s kámoškou přestane stýkat, protože ti to není příjemné.

Jinak mu řekni, že dává v šanci váš vztah a partnerskou důvěru mezi vámi. A že to povede k rozvratu manželství a ztrátě důvěry. A pak si on bude balit kufry.

Ty nejsi ta divná, on se divně chová.

Ono věřit jde jen chvíli. A tady nevíš jak dlouho ta chvíle bude trvat. Defakto si on řekl o neomezený čas. A ty aby ses s tím srovnala. Co bude jako dál? Ty se tím budeš trápit a on si vesele bude dělat co on chce.

Já jsem taky svému partorovi dávala čas, když požádal, že potřebuje čas, že je problém v něm. Nebyla to teda nevěra. Ale ta důvěra už není, ztratilo se to pouto mezi námi a je konec.

• Citovat
  • Upravit
85
18.8.25 12:25

kdyz jsi je zatrhla (a znovu, to je krasny vyraz), tak kde je problem? Jsme lide, nic neni ciste jako lilie. Stava se, ze nekdo po nekom zatouzi. Jak sis nasla partnera? Jako androgyniho chlapce, ktery neprojevil zajem o intimitu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.25 12:35
@Anonymní píše: Více

Já bych vypíchla slovní spojení - tvoje intuice. Zakladatelka má svoji intuici a snaží se jí popírat. Její manžel jí taky přesvědčuje, že její intuice se mýlí.

Napíšu zakladatelce ještě tohle, ten největší pád si způsobuješ sama sobě tím, že neposloucháš svoji intuici. Pak až se něco stane, tak nejvíc si člověk nadává, že neposlouchal své vnitřní já. A pak taky strašne člověk lituje toho času. A nejvíc bolí ta důvěra, kterou vkládal do toho svého partnera, nejbližšího člověka.

Možná teď ještě mezi nimi nic není - tělesného. Ale možná je to začátek nějakých emocí mezi nimi. Proč jako by manžel říkal, že se to potřebuje protrpět? Jako zakázanou lásku? Či co?

Já tam vidím toho právě už taky hodně. Ale tohle vědění bohužel se člověk naučí, až si to sám prožije.

• Citovat
  • Upravit
11782
18.8.25 12:35

Ale jo, kamarád ti právěže narovinu řekne, že by tě prcl. Pes, který štěká, nekouše. Pak tu může být kamarád, který ti to nikdy neřekne a najednou po tobě vyjede ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.25 12:36

Jenže víceméně všichni se ti právě snaží říct, ať se v tom zkusíš neutápět a netrápit se.
Navrhují ať děláš jiné věci pro sebe. A ať jemu narovinu řekneš, co a jak. A pak se uvidí.
Bohužel si myslím, ale že to utápění je holt lidská vlastnost. Musí se to prožít no.

• Citovat
  • Upravit
1289
18.8.25 12:41

to není intuice, to je tvoje zbožné přání. naprosto ho chápu. nicméně, když teda podle tvého muže vůbec o nic nejde, co si chce protrpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
18.8.25 12:48

Chlapce jsem si našla tak, že jsem chodila na schůzky s chlapci, kteří o mě projevovali vztahový/intimní zájem. A ve chvíli, kdy jsem ve vztahu, nevidím důvod, proč bych měla chodit na schůzky ve dvou s jinými chlapci, kteří o mě projevují stejný typ zájmu, zatímco partnerovi lžu o tom, že je to čisté kamarádství. A je jedno, že já je odmítám. Prostě už to, že vědomě chodím na schůzky s někým, kdo mě evidentně nebere čistě jako kamarádku, považuju za nefér jednání vůči partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.25 13:09

@navy blue Má už nějaký čas dost náročné období v práci a to začalo ještě před problemama jeho kamarádky, proto říká že ho mám nechat si to protrpět. Neomlouvam ho, jen se taky snažím vcítit do něj. Jak se cítím já on ví, mluvili jsme o tom spoustakrat. Jen jsme se domluvili už to nerozebirat, protože ani jemu není jedno ze mi lhal a lituje toho. T.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky