Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
jeday píše:
katko on nemá problém s tím,že by mu nestál když jsem byli včera v obchodě kupovala jsem si kalhoty tak když mě v nich viděl postavil se mu
jemu to hrozně vadí,že je to tak rychle venku.
z venku to stejně nevypadá tam je ošklivá jizva,ale když jsme spolu spali hned po porodu tak nebyl tak rychle jako teď a to byla abstinence mnohem delší…
spíš se taky přikláním k psychice,že se v tom moc šťourá a může to být i tím ještě horší..Nevím
jako s erekci nema problem… jen kdyz zacul rvat dite, bylo po akci ![]()
No tak jedina rada- proste sex mit kazdy den- ono se to postupne zacne prodluzovat.......
Snad
ka-tka píše:Myslim ze investice do tabletek na prodlouzeni stani je vyhazovani penez.
Manzel onehda zakoupil s kamaradem clavin strong, vecer uzil a ze bude dlouha noc......ani jsem nestacila zaujmout prijemnou polohu na milostne hratky a kazisucka byla vzhuru a bylo po erekci
Tak tos mě fakt rozesmála
A docela čumím, je i po erekci, myslela bych spíš jen PO AKCI
Myslela jsem, že tyhle prášky účinkují bez ohledu na vnější okolnosti ![]()
Mimochodem - před chvílí jsem Tě zahlédla v mých příkrmech, to pěkně skáčeme mezi tématy
![]()
Mery až když jé uvnitř.Takhle rychlý to bylo i když jsme spolu začli chodit to taky nějak řešil ,ale pak to přešlo a ted to má znovu a hrozně to řeší.Já bych to neřešila máme zlatý dítě co nás nechá celou noc vyspat…takže se může víckrát,ale pak už má po náladš si myslí,že mi to vadí i když mu říkám,že mi to neva stejně si zřejmě myslí své.
Jsme spolu přes 10 let a nikdy se tím takhle neužíral jako poslední dobou.
Příspěvek upraven 02.06.10 v 22:48
marylin.monroe píše:ka-tka píše:Myslim ze investice do tabletek na prodlouzeni stani je vyhazovani penez.Tak tos mě fakt rozesmála
Manzel onehda zakoupil s kamaradem clavin strong, vecer uzil a ze bude dlouha noc......ani jsem nestacila zaujmout prijemnou polohu na milostne hratky a kazisucka byla vzhuru a bylo po erekciA docela čumím, je i po erekci, myslela bych spíš jen PO AKCI
Myslela jsem, že tyhle prášky účinkují bez ohledu na vnější okolnosti
Mimochodem - před chvílí jsem Tě zahlédla v mých příkrmech, to pěkně skáčeme mezi tématy![]()
v příkrmech?tak jsem nebyla malej je ještě malej na příkrmy ![]()
je nějaká mast co se namaže před sexem a má to oddálit ejakulaci tak uvidíme.
no to mi pak rekl ze zmeknul......nase mlada pa pkny jecak a bohuzel, kdyz se vzbudi je po nalade a po akci.
Muz si myslel, ze se strongem bude moct celou noc:-D
A když sem se ho ptala včem to je jiný,že se na mě podívá a už mu stojí péro tak prý jsem ted taková jiná jak řekl samice.Asi ten porod udělal své,že ho viděl a třeba jsem ted pro něho ještě víc přitažlivější nevím ![]()
Ježkovy oči!
Po 10 letech??
Ty musíš vypadat jako bohyně!
Tak to končím s radama, tohle jsem niky nezažila, jen sáhnout na koule a fertig ![]()
Jen tak obecně - když je v týhle oblasti problém, chlapovi bych řekla, že je dobrý říkat, že ho neopustíš kvůli tomu, že to má kde kdo, že to nakonec půjde a že je jednička
![]()
Bude to dobrý, když to šlo dřív, půjde to zas! ![]()
Ehmm no přehlašovat se nebudu tak hold pod svým nickem
ale vidím možnost - kupte si robertka či jinou pomůcku. Chlapec třeba se cítí blbě vůči tobě, tak mu navrhni že sice ty proti předčasné ejakulaci nic nemáš, ale klidně může ti pomoci i takto. Třeba pak zjistí že „může“ znovu a déle.
![]()
Jinak zažila jsem toto i opačnou situaci (kdy zase to nešlo vůbec) a to raději tohle. ![]()
No snad je to pochopitelné tenhle můj myšlenkový pochod. ![]()
Příspěvek upraven 01.06.10 v 14:27
Jeday, já bych toho sexuologa nezavrhovala. My ti tady můžem povykládat, jak si asi myslíme, že by vám mohlo pomoct to nebo ono, ale s váma v posteli nejsme…škoda
. Ne, vážně. Myslím si, že budeš muset manželovi nějakou rozumnou formou podat, proč vám pomůže odborník. A jestli se bojí, že se mu bude jako smát nebo něco podobného - tak ho ujisti, že takových problémů řeší onen odborník moře. A že by byl blázen, kdyby si pamatoval každého člověka, který mu příjde do ordinace s takovým nebo makovým problémem…Dneska je uspěchaná době a všichni žijem ve stresech a tak se to někde musí projevit. U vás to odnášíte zřejmě v tom sexu.
…v příkrmech byla Kat-ka! .. ![]()
To patřilo jí, bylo to za tou citací ![]()
Iva V tak hraček do postele máme opravdu dost.Oba nás sex baví a jen tak nám doma nic nechybí ![]()
právě,že i po 10 letech mě vidí v kabince v nových kalhotech a už mu stojí.To by mě mělo těšit a těší mě to.Ale já už nevím jak mu víc poradit.Navrhovala jsem škrtící kroužky apod prý to nepomáhá.Pořád mu říkám,že mi to neva a,že ten problém má zřejmě jen v hlavě třeba se při sexu moc soustředí na to,aby se neudělal a udělá to opak.
Nebo jak říkáte stres tak ten taky zřejmě má a je asi i unavený hodně jezdí autem.Takže na druhou stranu na něj ohledně sexu netlačím a nedělám scény,že není atd.Protože vím,že je i dost unavený.Tak to nechávám na něm až bude chtít…
Asi to úplně nechápu - takhle rychle je i při jiných, než koitálních praktikách? Pokud ano, asi to nebude nějakou poporodní změnou (alespoň ne fyzickou).
Já čekat až bude chtít můj muž, tak se toho vyrtouženého dítěte nedočkám ![]()
neanonymní jen při sexu a i když na něj sáhnu při exu třeba na hrudník apod.A když mu to dělám rukou tak vydrží o něco déle,ale moc déle ne.