Problematické dítě a svěření do péče otce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@krecik.dzungarsky píše: Více
Já tě vlastně chápu - ty si to bereš osobně. Ale to nemusíš, fakt ne. Pokud sis všimla, to, co se v této diskuzi hodnotí negativně nejsou projevy té holčičky, ale prostředí, ve kterém byla a je nucena vyrůst. prostředí, které zakladatelka celkem podrobně rozkryla. Já chápu, že pro tebe je bolestné vnímat odsouzení okolí, ale do této diskuze si ho projektuješ podle mě nesprávně. Tady to není o té dívce, tady ta diskuze je o jejím zázemí. A to je u vás určitě v pořádku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krecik.dzungarsky Je mi líto, že máš takový život, je to hotový neštěstí a to si to zcela jistě neumíme představit, my co jsme to nezažili, co zažíváš. Asi chápu, co tím chceš říct. Pohledy lidí určitě nejsou příjemné. Nicméně tohle se situací zakladatelky vůbec nemá společného absolutně nic. Tam je všechno špatně a v pubertě to vylezlo, ale není to diagnózou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Nezlob se, ale to pozná skoro každý. Tím myslím to, jaká je rodina, kde ta holčička vyrůstá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jancci20 píše: Více
Je mi moc líto, co prozivas ![]()
Bohužel obdobnou situaci máme s neteří… doma měla vše a přesto začala takto “blbnout” 😔
Nakonec to došlo tak daleko, ze byla v diagnostaku… do toho Oparany kvůli sebepoškozování a nyní je zase v jiném vychovnem ústavu… po roce a půl si začíná konečně malinko uvědomovat, co dělala za hlouposti a pomalu se to obrací k lepšímu… tak ti chci dat alespoň malou vidinu toho, ze bude lépe ![]()
Ale vím, ze je to strašně těžké… sestra je kvůli tomu dodnes na antidepresivech a dochází na terapie… jinak by to snad ani nedala…
Drz se a snad se vše v lepší obrátí! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wawulka píše: Více
dcera zakladatelky nemá doma vše, nemá správnou milující rodinu, nemá správné vzory, otec je feťák, matka má nového přítele, na dceru neustále křičí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krecik.dzungarsky píše: Více
je to tak…i rodice deti s VD jsou často podezřívaní z nedostatečné pece
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Rozumím… jen jsem chtěla rict, ze se taková situace muže stát i v rodině, kde problém není…
Kde je špatné prostředí a vzor, tak tam to bohužel vzniká pomalu samo ☹️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga vy u nás žijete že na máte takové informace že na dceru neustále křičím???
- Citovat
- Upravit
A proč sis s takovým vadným kusem dělala další dítě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je toho u vás špatně strašně moc a není to problém holky. To neber jako útok, ale zkus se na to podívat jinak, je to jediná šance. Žádný ústav a ani ten nejlepší psycholog neudělá nic, pokud nezačneš ty jednat jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Zakladatelka to ale několikrát zmínila, že dala dceři vše, ono je otázka, co tím vše kdo myslí, že. Mě to zaujalo, neb si nemyslím, že poskytovat dětem materiálně vše a nic po nich nechtit, což zakladatelka několikrát zmiňovala, je správná cesta. To, kde je vše nutné a žádoucí, je bezpodmínečná láska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nelíbí se ti odpovědi, chápu, kritika se těžko snáší, a ne, v diagnosťáku ti dceru neopraví a když ji strčíš k otci, tak to ji zničíš úplně, u sebe musíš začít, u sebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše: Více
ano, zakladatelka několikrát psala, že dceři dává peníze a posílá peníze na účet, to si také nemyslím, že je správné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napadlo mě, co dát dceru jinam na školu. Nebo idealne se odstěhovat někam jinam?
Přijde mi, že může být problém i v kamarádech. Nepřemýšlela jsi nad tímto?
Jak jsi psala proč potřebuje mobil a jít ven. Že řešila problemy kamarádů…
Jeden případ jsme měli v okolí. Slušna rodina. Kluk šikovný, chytrý. Chytl se špatne party na konci 9 třídy. A už to jelo.
Jednu chvíli skončil jako bezdomovec… ![]()
Pak se z toho vyhrabal (nevím jak, už jsem s tou rodinou nebyla v kontaktu). Má ženu a dite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit